09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

aman aman iş yspmskts bazen kabahattir sakın yanlış anlamayalr benim kv olsa yanlış anlar temiz di der

Ben olsam karışmam
Ki aranızda soğuk rüzgarlar varken perdesi temiz olmuş pis olmuş bana ne

çekirgecim kadın salak.onun bunun doldurmasıyla bu noktaya geldi iş.yoksa benim eşimin anasıyla babasıyla hiç bir sorunum olmadı.eltinin kulu kölesi oldugu için evladını evladından ayırt ettiği için.yoksa benim ona hiç bir kötülüğüm olmamıştır.

otursun düşünsün ben kime ne yapmışım.

elmoş ya bu dudurmda nasıl bi strateji uygulayacağım iğneleyen mi yoksa sessiz kalan hiç konuşmayanmı
çünkü hala aynı evdeyiz gidipte o görgüsüz ailesine lafımı düşürmesini istemiyorum

Sessiz ama dik duran. Yani boynunu büküp de ağlak durma, ve mümkünse seni asla affetmeyeceğim de.

Biz de seni özledik. Bakıyorum ideal gelin olma yolundasın

Kek yada börek kaldımı vakumlu kaplara koy at buzluğa kalsın bişicik olmaz

Kendisini görmediğim içinbişey diyemiyorum benziyor diye

Onlar da bi çeşit yapıp getirmiş kazan gibi bişeyde ancak yeter diye düşündüler herhalde kalabalıklar ya
Ondan biraz kalmıştı benden de börek vs ekledim, kaplarını yolladım biz 2 kişiyiz bitiremeyiz hem kapta boş gitmesin diye düşündüm

Biraz ayırmıştım
Pazar günü de dayım aradı müsait misiniz diye
Aha dedim ev pırıl pırıl dünden her çeşit bişeyler var müsaitiz dayıcım bekleriz dedim
Sadece dayım ve yengem geldi çocuklarını bile getirmediler bizim gençler bayılmaz öyle ev oturmalarına zaten
Ous'a dedim bizde böyle gelinir sülalece değil

Anladım da abla olan olmuş artık
Ben olsam kimsenin tülüne perdesine karışmam yani
Hak etmiyomuş ta hem

Tülünü yıkadın diye şimdi bu saatten sonra oturup bunları düşünmez sanırım

Sessiz ama dik duran. Yani boynunu büküp de ağlak durma, ve mümkünse seni asla affetmeyeceğim de.

Biz de seni özledik. Bakıyorum ideal gelin olma yolundasın

kız biz öyle gördük anamızdan.gittiğin yerde boş durulmaz.misafirim diye köşeye geçip oturulmaz

kızlar merhaba konuya her zamanki gibi ortadan dalıyorum ama sevincimi paylaşmak istedim,kızımız geliyor İnşallah :)

cinsiyeti belli oldu doktor %90 kız dedi :)

kız biz öyle gördük anamızdan.gittiğin yerde boş durulmaz.misafirim diye köşeye geçip oturulmaz

Heeee analarımız böyle öğretti :) Zaten ne geliyosa basımıza onların öğrettiklerinden geliyo

Sürü gibi geliyorlar demi bende çok sevmem öyle sürekli koşturma içşndesin yorgunlukta cabası zaten az kişiş gelsinlar oturup konuştuğunu anlıyorsun hiç değilse..
Oussa topu attın yani iyi yapmışsın boşver

Anladım da abla olan olmuş artık
Ben olsam kimsenin tülüne perdesine karışmam yani
Hak etmiyomuş ta hem

Tülünü yıkadın diye şimdi bu saatten sonra oturup bunları düşünmez sanırım

kız işte sorun burda düşünsün diye yapmadım.niye yaptım ben de bilmiyorum.ben bu saatten sonra bir şey düşünsün istemiyorum.yani gerek yok.tuhaf bir durum işte.giden yıllar geri gelmiyor

kızlar merhaba konuya her zamanki gibi ortadan dalıyorum ama sevincimi paylaşmak istedim,kızımız geliyor İnşallah :)

tebrik ederim
Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin
böceklerin yanında çiçek Maşallah maşallah Kadesacım.

Ben baktım anneme madalya takan olmamış
Bişey yapmıyorum ( sofrayı kaldırma ve bulaşıkları akıtmayı saymazsak )

sessiz ama dik duran. Yani boynunu büküp de ağlak durma, ve mümkünse seni asla affetmeyeceğim de.

Biz de seni özledik. Bakıyorum ideal gelin olma yolundasın :d

elmayra gheçen birine çin kabartma tozumu larbnatmı alkalı felan bişiyler atmıştın banada atarmısın bir arkadaş acil zayıflmak istiyo

Aha varan bir ben didim bu sayfadaki tüm hamişlerin kızı olacak diye :))) Allah doğumunu nasip etsin, anne dediği günleri göstersin inşallahhh hayırlısı ile gelsin kuzucuk

muhabbet ne ? ne kaynatıyonuz bende geldim hadi diyvirin gare :)

Senin kızını yerimmmm ben yerimmmmm. Sağlıkla kucağına al inşallahhhhh

elmayra gheçen birine çin kabartma tozumu larbnatmı alkalı felan bişiyler atmıştın banada atarmısın bir arkadaş acil zayıflmak istiyo

Alcali diyeti abla. http://www.biorezonansankara.com/alkali_asit.pdf

Ayşegül Çoruhlu: Alkali Diyet | okuryazar.tv

Bi de dilini eşek arıları soksun :) Çin kabartma tozu değil ingiliz karbonatı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…