- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
yaşım 37.özledim sizi.alışmışım.
KV olaysız geçecekti olay demek onları önemsemek demek .
bir de baktım perdeler 2 yıldır yıkanmamış.ayy bunlar çok kirli merdiven var mı gidene kadar bunları yıkayalım dedim.söktüm yıkadım.taktım.iş bile yaptım.mis gibi koktu ve parladı.biraz daha kalsam evi de silip süpürecektim.o biçim toz kalkıyordu evden
şebnem ferahı anımsatıyor bana da
şebnem ferahı anımsatıyor bana da
Ben olsam karışmam
Ki aranızda soğuk rüzgarlar varken perdesi temiz olmuş pis olmuş bana ne
elmoş ya bu dudurmda nasıl bi strateji uygulayacağım iğneleyen mi yoksa sessiz kalan hiç konuşmayanmı
çünkü hala aynı evdeyiz gidipte o görgüsüz ailesine lafımı düşürmesini istemiyorum
yaşım 37.özledim sizi.alışmışım.
KV olaysız geçecekti olay demek onları önemsemek demek .
bir de baktım perdeler 2 yıldır yıkanmamış.ayy bunlar çok kirli merdiven var mı gidene kadar bunları yıkayalım dedim.söktüm yıkadım.taktım.iş bile yaptım.mis gibi koktu ve parladı.biraz daha kalsam evi de silip süpürecektim.o biçim toz kalkıyordu evden
Kek yada börek kaldımı vakumlu kaplara koy at buzluğa kalsın bişicik olmaz
Kendisini görmediğim içinbişey diyemiyorum benziyor diye
çekirgecim kadın salak.onun bunun doldurmasıyla bu noktaya geldi iş.yoksa benim eşimin anasıyla babasıyla hiç bir sorunum olmadı.eltinin kulu kölesi oldugu için evladını evladından ayırt ettiği için.yoksa benim ona hiç bir kötülüğüm olmamıştır.
otursun düşünsün ben kime ne yapmışım.
Sessiz ama dik duran. Yani boynunu büküp de ağlak durma, ve mümkünse seni asla affetmeyeceğim de.
Biz de seni özledik. Bakıyorum ideal gelin olma yolundasın
kız biz öyle gördük anamızdan.gittiğin yerde boş durulmaz.misafirim diye köşeye geçip oturulmaz
Onlar da bi çeşit yapıp getirmiş kazan gibi bişeydeancak yeter diye düşündüler herhalde kalabalıklar ya
Ondan biraz kalmıştı benden de börek vs ekledim, kaplarını yolladım biz 2 kişiyiz bitiremeyiz hem kapta boş gitmesin diye düşündüm
Biraz ayırmıştım
Pazar günü de dayım aradı müsait misiniz diye
Aha dedim ev pırıl pırıl dünden her çeşit bişeyler varmüsaitiz dayıcım bekleriz dedim
Sadece dayım ve yengem geldi çocuklarını bile getirmediler bizim gençler bayılmaz öyle ev oturmalarına zaten
Ous'a dedim bizde böyle gelinirsülalece değil
Anladım da abla olan olmuş artık
Ben olsam kimsenin tülüne perdesine karışmam yani
Hak etmiyomuş ta hem
Tülünü yıkadın diye şimdi bu saatten sonra oturup bunları düşünmez sanırım
kızlar merhaba konuya her zamanki gibi ortadan dalıyorum ama sevincimi paylaşmak istedim,kızımız geliyor İnşallah :)
cinsiyeti belli oldu doktor %90 kız dedi :)
kız biz öyle gördük anamızdan.gittiğin yerde boş durulmaz.misafirim diye köşeye geçip oturulmaz
sessiz ama dik duran. Yani boynunu büküp de ağlak durma, ve mümkünse seni asla affetmeyeceğim de.
Biz de seni özledik. Bakıyorum ideal gelin olma yolundasın :d
kızlar merhaba konuya her zamanki gibi ortadan dalıyorum ama sevincimi paylaşmak istedim,kızımız geliyor İnşallah :)
elmayra gheçen birine çin kabartma tozumu larbnatmı alkalı felan bişiyler atmıştın banada atarmısın bir arkadaş acil zayıflmak istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?