09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bence kardeşine anlatırsan
O da kendini tutamaz annene söyler, annen de babana söyler
en çok korktuğum onların üzülmesi zaten nasılsa doğuma kadar idare edecem bari mutlu sansınlar

tamam canım acizliğine üzülsün napim

dün dedimki yeirnde olsam gidip bi yerden atlarım hamile bi kadına el kaldırdığın için deidm köşesine çekildi tırnaklarını kemirmeye başladı son pişmalık fayda etmez helede bu konuda

her şey boş aslında.tatil dönüşü havaalanında liseden doktor arkadaşımın trafik kazasında öldüüğünü öğrendim.saatlerce ağladım.çok acı içim yanıyor hala

en çok korktuğum onların üzülmesi zaten nasılsa doğuma kadar idare edecem bari mutlu sansınlar

Bence bi karar vermeden kimseye yansıtma
Gamsızmış gibi dur onu da sallama, başka şeylerle ilgilen
Şaşırsın kendi gelsin konuşmaya çalışsın

her şey boş aslında.tatil dönüşü havaalanında liseden doktor arkadaşımın trafik kazasında öldüüğünü öğrendim.saatlerce ağladım.çok acı içim yanıyor hala

Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin inş. Pamuk ipliğine bağlı hayatlar bir varmış bir yokmuşuzz

Allah rahmet eylesin
Senin de başın sağ olsun Sebatiye abla

aileni karıştırma derim, sonuçta kısa bir süre sonra yine gülüp oynayacaksınız kuzu
evet canım maalesef öle iki tatlı söz söler yada bi derdi olur onu çözeyim derken bi bakmışın hiç bişi olmamış gibi olmuşuz
Bence bi karar vermeden kimseye yansıtma
Gamsızmış gibi dur onu da sallama, başka şeylerle ilgilen
Şaşırsın kendi gelsin konuşmaya çalışsın

evet canım dediğin gibi yapacam yüzü utansın

Başınız sağolsun..Mekanı cennet olsun inşallah
Bizim burada da her gün selam verdiğin insanlar bir bir yok oluyor, dün konuşmuştuk daha oluyor insan...
Her günüme şükrediyorum, Allah'ım uzak tutsun..

Geçenlerde de mesai arkadaşımın ablası yemek yerken bir kamyon dalmış yemek yerine kadın kucağındaki yeni doğan bebeğine bir şey olmasın diye atıp kamyonun altında can verdi, günlerce çıkamadım etkisinden.. 6 yaşında bir yavrusu daha var, adamın iki çocukla o bakışı gözümden gitmedi günlerce..

Bu yüzden diyorum hep Allah'ım bugünde görüyorum, kulaklarım duyuyor, yürüyorum hala kafam çalışıyor, evlatlarım sağ... Allah'ıma binlerce şükür kalanı bir şekilde hallolur..

Son düzenleme:

himin tanıştıryım kndmi bn 23 yaşındayım okuyorm 'okuyom ben ya'
Okul biticek bu sene sonum turizm okuyorm batıkaradenizin güzel bi şehrinde yaşıyorum

Bu kdar

Mezun olmak ve iş aramak dışında yakınlarda bi stresin görünmüyo

Bende İstanbul'dan 26 yıllık 1 adet Çekirgeyim
Evliyim, çalışıyorum, tıngır mıngır yuvarlanıp gidiyorum işte

Sen anlattıkça ben daraldım 5 sene sonra gelirler inşallah tekrardan

İviiiit beni de sıkıştırıverin aranıza

Lady hoş geldinnn

Allah rahmet ettiği lutufta bulundugu korudugu kullarından eylesin.sürekli dua ediyorum.insan aklına kaçırır bu dünyada.hele benim başımdan trafik kazsı geçti.kardeşim vefat etti.o zaman 13 yaşındaydım ama hala etksinden kurtulamadım.hala panik atakla ugraşıyorum.

kızımla yaşıt kızı vardı ne acı ama 200 km ile tıra arakadan çarpmış.tez canlıydı ama insan kızıyor yaa

Çocuğu olan bir adamın trafikte 200 km hız yapması nedir ya Yazık çok acı... Allah'ım mekanını cennet etsin gencecik adam, yavrusuna hayırlı gelecek versin.

Hoşgeldin ilkönce fransız kalıyorsun sonra bi bakmışın alışıvermişin

Doğru diyosun herkes ilk girince bi yabancılaşır

Rica ederim
Konu hep değişkendir burda
Ben kaygısızlardan bahsediyodum
Sebatiye abla tatilini anlatıyodu
Sende kendini tanıtıp bi yerden başlayabilirsin istersen

Mezun olmak ve iş aramak dışında yakınlarda bi stresin görünmüyo

Bende İstanbul'dan 26 yıllık 1 adet Çekirgeyim
Evliyim, çalışıyorum, tıngır mıngır yuvarlanıp gidiyorum işte

Sanırım topiğin en küçüğü ben olcam
Eveet önce mezun olcam Allahın izniyle sonra yarimin askerliği iş güç onu bekle derken

Ömür geçip gidivercek

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
hayat çook boş aslında
üzülmeye dertlenmeye değecek kadar değil

Galiba yeryüzünde en garip varlık bizleriz
Sonumuz bir avuç toprak bunu düşünmeden dünyanın tapusunu almışız gibi yıllar sonranın hayalini kuruyoruz
Yarını göreceğimiz meçhulken incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden birbirimizi üzüp bugünü de mahvediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…