- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
en çok korktuğum onların üzülmesi zaten nasılsa doğuma kadar idare edecem bari mutlu sansınlarBence kardeşine anlatırsan
O da kendini tutamaz annene söyler, annen de babana söyler
Durup dururken affetmeyeceğim demeyeceksin herhalde, eve geldiğinde tepkisiz kendi hayatını yaşayacaksın kalabalıkta tek kişi olacaksın, sadece çocuklarınla muhatab olacaksın, kalkıpta bir laf derse herhangi bir şey isterse o zaman an geldi demektir.
Hoşbuldum tşk edermmmm
Konuya yabancı kaldım
Hoşbuldum tşk edermmmm
Konuya yabancı kaldım
İyi insan olmak sonradan edinilen bir şey değil ki pazardan gitsin alsınlar. İçlerinde yoksa, görmemişlerse yapacak bir şey yok. Gün geliyor ki öyle bir an oluyor yüzüne bakmaya cesaret edemiyorlar utançlarından...
en çok korktuğum onların üzülmesi zaten nasılsa doğuma kadar idare edecem bari mutlu sansınlar
her şey boş aslında.tatil dönüşü havaalanında liseden doktor arkadaşımın trafik kazasında öldüüğünü öğrendim.saatlerce ağladım.çok acı içim yanıyor hala
her şey boş aslında.tatil dönüşü havaalanında liseden doktor arkadaşımın trafik kazasında öldüüğünü öğrendim.saatlerce ağladım.çok acı içim yanıyor hala
sen kimsin Gı
evet canım maalesef öle iki tatlı söz söler yada bi derdi olur onu çözeyim derken bi bakmışın hiç bişi olmamış gibi olmuşuzaileni karıştırma derim, sonuçta kısa bir süre sonra yine gülüp oynayacaksınız kuzu
Bence bi karar vermeden kimseye yansıtma
Gamsızmış gibi dur onu da sallama, başka şeylerle ilgilen
Şaşırsın kendi gelsin konuşmaya çalışsın
Allah rahmet eylesin
Senin de başın sağ olsun Sebatiye abla
himin tanıştıryım kndmi bn 23 yaşındayım okuyorm 'okuyom ben ya'
Okul biticek bu sene sonum turizm okuyorm batıkaradenizin güzel bi şehrinde yaşıyorum
Bu kdar
evet canım dediğin gibi yapacam yüzü utansın
Bunların hepsi birbirini görmeye geliyo benim anladığım
Bir arada oturmak istediler illa ama ortak muhabbet olmadı 3-4 grup vır vı vır konuştu durdu hangisini dinlesem şaştım
Tek bi kişi yardım etti o da benden küçük diye galiba diğerleri benden büyük hatta bi nine yürüyemiyo bile ama odaları görmek için gaza geldi kalktı7 den 77 ye meraklılar sanırsın ki villa geziyolar 75 m2 ev alt tarafı
Neyse atlattım galiba daha çoluk çocuk olmadan gelmezler
İviiiit beni de sıkıştırıverin aranıza
Başınız sağolsun..Mekanı cennet olsun inşallah
Bizim burada da her gün selam verdiğin insanlar bir bir yok oluyor, dün konuşmuştuk daha oluyor insan...
Her günüme şükrediyorum, Allah'ım uzak tutsun..
Geçenlerde de mesai arkadaşımın ablası yemek yerken bir kamyon dalmış yemek yerine kadın kucağındaki yeni doğan bebeğine bir şey olmasın diye atıp kamyonun altında can verdi, günlerce çıkamadım etkisinden.. 6 yaşında bir yavrusu daha var, adamın iki çocukla o bakışı gözümden gitmedi günlerce..
Bu yüzden diyorum hep Allah'ım bugünde görüyorum, kulaklarım duyuyor, yürüyorum hala kafam çalışıyor, evlatlarım sağ... Allah'ıma binlerce şükür kalanı bir şekilde hallolur..
kızımla yaşıt kızı vardı ne acı ama 200 km ile tıra arakadan çarpmış.tez canlıydı ama insan kızıyor yaa
Hoşgeldin ilkönce fransız kalıyorsun sonra bi bakmışın alışıvermişin
Rica ederim
Konu hep değişkendir burda
Ben kaygısızlardan bahsediyodum
Sebatiye abla tatilini anlatıyodu
Sende kendini tanıtıp bi yerden başlayabilirsin istersen
Mezun olmak ve iş aramak dışında yakınlarda bi stresin görünmüyo
Bende İstanbul'dan 26 yıllık 1 adet Çekirgeyim
Evliyim, çalışıyorum, tıngır mıngır yuvarlanıp gidiyorum işte
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
hayat çook boş aslında
üzülmeye dertlenmeye değecek kadar değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?