Heeee analarımız böyle öğretti :) Zaten ne geliyosa basımıza onların öğrettiklerinden geliyo
kızlar merhaba konuya her zamanki gibi ortadan dalıyorum ama sevincimi paylaşmak istedim,kızımız geliyor İnşallah :)
cinsiyeti belli oldu doktor %90 kız dedi :)
Sürü gibi geliyorlar demibende çok sevmem öyle sürekli koşturma içşndesin yorgunlukta cabası zaten az kişiş gelsinlar oturup konuştuğunu anlıyorsun hiç değilse..
Oussa topu attın yani iyi yapmışsın boşver
bosver gelsin bakalım.iyi olmak ya da şu bu değil.ne gerekiyorsa onu yapmak.
tebrik ederim
Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin
böceklerin yanında çiçek Maşallah maşallah Kadesacım.
Aha varan bir ben didim bu sayfadaki tüm hamişlerin kızı olacak diye :))) Allah doğumunu nasip etsin, anne dediği günleri göstersin inşallahhh hayırlısı ile gelsin kuzucuk
Çok sevindim kadişimmmm demiştim demi kız geliyor diyesağlıcakla gelsin dünyaya
Senin kızını yerimmmm ben yerimmmmm. Sağlıkla kucağına al inşallahhhhh
Alcali diyeti abla. http://www.biorezonansankara.com/alkali_asit.pdf
Ayşegül Çoruhlu: Alkali Diyet | okuryazar.tv
Bi de dilini eşek arıları soksun :) Çin kabartma tozu değilingiliz karbonatı
senin kızını yerimmmm ben yerimmmmm. Sağlıkla kucağına al inşallahhhhh
Alcali diyeti abla. http://www.biorezonansankara.com/alkali_asit.pdf
ayşegül çoruhlu: Alkali diyet | okuryazar.tv
bi de dilini eşek arıları soksun :) çin kabartma tozu değil :d ingiliz karbonatı :d
çok sevindim kadesa
benim bi ablamın 2 oğlu vardı ama kız diye yanıp tutuşuyodu cicili bicili şeylere bayılır
3.kız oldu darısı başına
Bi de ben ikiye ayırcaktım çok kalabalıklar diye
yok sürüden ayrılanı çekirge kapıyo sandılar galiba hepsi aynı yere tıkışmak istedi
servis yapmaya yer yoktuçoğu çay servisini ous yaptı şükür
affetmeyeciğim o iki iki dörtte bu affetmeyeceğim konusunu telefonla mesajlamı yoksa direk yüzünemiSessiz ama dik duran. Yani boynunu büküp de ağlak durma, ve mümkünse seni asla affetmeyeceğim de.
Biz de seni özledik. Bakıyorum ideal gelin olma yolundasın
ouscuk a da laf çarpmasak olmaz demiOnlar da bi çeşit yapıp getirmiş kazan gibi bişeydeancak yeter diye düşündüler herhalde kalabalıklar ya
Ondan biraz kalmıştı benden de börek vs ekledim, kaplarını yolladım biz 2 kişiyiz bitiremeyiz hem kapta boş gitmesin diye düşündüm
Biraz ayırmıştım
Pazar günü de dayım aradı müsait misiniz diye
Aha dedim ev pırıl pırıl dünden her çeşit bişeyler varmüsaitiz dayıcım bekleriz dedim
Sadece dayım ve yengem geldi çocuklarını bile getirmediler bizim gençler bayılmaz öyle ev oturmalarına zaten
Ous'a dedim bizde böyle gelinirsülalece değil
sarı çok yakışmış hatta Berna laçinin sarısını dene bideekledim bi sarı bişi :))) ne çılgınmışım ya.. hoş hala pek normal sayılmam ya..
kız biz öyle gördük anamızdan.gittiğin yerde boş durulmaz.misafirim diye köşeye geçip oturulmaz
ne çektiysek analarımızdankızlar merhaba konuya her zamanki gibi ortadan dalıyorum ama sevincimi paylaşmak istedim,kızımız geliyor İnşallah :)
cinsiyeti belli oldu doktor %90 kız dedi :)
Heeee analarımız böyle öğretti :) Zaten ne geliyosa basımıza onların öğrettiklerinden geliyo
kızlar acil bana yandaş gerek . izmirde oturuyorm çince kursa gidicem gidemiyorum bi kaç kişi bi araya gelirlerse açıolarmış. benim arkadaşımda gittim aldı sertifikayı işler hep ayağına geldi ve büyük şirketlerden ayda 3000 artı pirimle çalışıyor. düşünen varsa mesajları bekliyorum.
hepinize çook teşekkürler beğen butonu gitmiş bu arada.
heee o nasıl içikcek bebeğim ???
affetmeyeciğim o iki iki dörtte bu affetmeyeceğim konusunu telefonla mesajlamı yoksa direk yüzünemi
beğenme tuşunu bıraksınlar artık
Çok sevindim Kadesa
Benim bi ablamın 2 oğlu vardı ama kız diye yanıp tutuşuyodu cicili bicili şeylere bayılır
3.kız oldu darısı başına
Bi de ben ikiye ayırcaktım çok kalabalıklar diye
Yok sürüden ayrılanı çekirge kapıyo sandılar galiba hepsi aynı yere tıkışmak istedi
Servis yapmaya yer yoktuÇoğu çay servisini Ous yaptı şükür
ha şöyleee iyi gördüm seni, gitmeden önce kimyasal bomba gibiydin
hepinize çook teşekkürler beğen butonu gitmiş bu arada.
heee o nasıl içikcek bebeğim ???
çek ben senin masayı kaçırdımmı bebek ?
ouscuk a da laf çarpmasak olmaz demi
Düşünen yok
Çatal kaşıkmı yeter yahu bide servisi var bunun neyse atlatmışsın sende
Gelenler yapsın servisi gelen oturuyor sende herhalde
ha şöyleee iyi gördüm seni, gitmeden önce kimyasal bomba gibiydin
Beni de alın aranıza beni de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?