09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Calısma varmış, gelecekmiş.

Yüzüne söyleyeceksin. Dik ama tükürür gibi. :)
senden af dileyenmi olduki derse

bu arada kardeşime anlatmamak için kendimi zor tutuyorum

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin akıllım

Ben olsam inan bana bende senin yaptığını yapardım ki çok da yaptım. Bu aldığımız terbiye adapla ilgili...

senden af dileyenmi olduki derse

Durup dururken affetmeyeceğim demeyeceksin herhalde, eve geldiğinde tepkisiz kendi hayatını yaşayacaksın kalabalıkta tek kişi olacaksın, sadece çocuklarınla muhatab olacaksın, kalkıpta bir laf derse herhangi bir şey isterse o zaman an geldi demektir.

elm, çek, sebatiye, gofreto, asyali, cute ve unuttuğum diğer herkes kayın azcık kenara...
çekildim de sığarmıyızki malum ben iki canlıyım
çok doğru..............

abla sen konumu çözdün sanırım senin engin tecrüben benden çoktur doğru diyosan doğrudur kızımın yanında uyuydum vede uyuyacağım her gece

Bence kardeşine anlatırsan
O da kendini tutamaz annene söyler, annen de babana söyler

çekirge senn işin zor yahuu ben de sevmem öyle şeyleri.şimdi onlar tekrar gelmeyi kollarlar hele de öyle muhabbet tatlı ikram çok ise

kendiliğinden olan bir şey bu.keşke iyi insanlar olsalardı keşke aile olmayı bilselerdi.

İyi insan olmak sonradan edinilen bir şey değil ki pazardan gitsin alsınlar. İçlerinde yoksa, görmemişlerse yapacak bir şey yok. Gün geliyor ki öyle bir an oluyor yüzüne bakmaya cesaret edemiyorlar utançlarından...

Hoşgeldin hemşehrim bende egeliyim istanbulda yaşıyorum severim seni tabisi

çekirge senn işin zor yahuu ben de sevmem öyle şeyleri.şimdi onlar tekrar gelmeyi kollarlar hele de öyle muhabbet tatlı ikram çok ise

Sanmam
Kaynanama bile sene de 1 gidiyolar

Bizim 2 yıl olacak yeni geldiler ev görme diye
Bi daha bu taklaya gelmem çünkü bunlar bizimkiler gibi anlayışlı değil bi de dıdının dıdısı bile meraklı
Bi mevlüt okuturum herkesi çağırırım bari duanın hürmetine hayra da girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…