olaydı iyiydi de :) çıkacaktır inşlah ben elime bastonu almadan :)
senden af dileyenmi olduki derseCalısma varmış, gelecekmiş.
Yüzüne söyleyeceksin. Dik ama tükürür gibi. :)
bir şey anlatayım ramazanda annemin 3 gun evini temizlemiştim.tek çocugu benim yaa.neyse...
bayramda en son biz gitmişiz.2 gelin ve 1 kız gelip yiyip için bulaşıkları yığıp gitmiş.kadının akciğeri %30 makine takviyesi alıyor.hışıl hışıl iş yapıyor.böyle bir kadına bulaşık yapıp gitmişler.
telefon açıp hesap sorayıp dedim.allah böylelerine muhtaç etmesin dedim ama hala kızgınım.böyle olmaktan allah korusun.
bir şey anlatayım ramazanda annemin 3 gun evini temizlemiştim.tek çocugu benim yaa.neyse...
bayramda en son biz gitmişiz.2 gelin ve 1 kız gelip yiyip için bulaşıkları yığıp gitmiş.kadının akciğeri %30 makine takviyesi alıyor.hışıl hışıl iş yapıyor.böyle bir kadına bulaşık yapıp gitmişler.
telefon açıp hesap sorayıp dedim.allah böylelerine muhtaç etmesin dedim ama hala kızgınım.böyle olmaktan allah korusun.
Calısma varmış, gelecekmiş.
Yüzüne söyleyeceksin. Dik ama tükürür gibi. :)
senden af dileyenmi olduki derse
bu arada kardeşime anlatmamak için kendimi zor tutuyorum
Eki Görüntüle 798377
arada laf sokmak lazım ouslara
cidden kendimi aşiret gelini gibi hissediyorum
bizde kimseye böyle sülalece gidilip rahatsızlık verilmez, ki bi de ben çalışıyorum
Ben olsam inan bana bende senin yaptığını yapardım ki çok da yaptım. Bu aldığımız terbiye adapla ilgili...
senden af dileyenmi olduki derse
çekildim de sığarmıyızki malum ben iki canlıyımelm, çek, sebatiye, gofreto, asyali, cute ve unuttuğum diğer herkes kayın azcık kenara...
çok doğru..............
Bence kardeşine anlatırsan
O da kendini tutamaz annene söyler, annen de babana söyler
elm, çek, sebatiye, gofreto, asyali, cute ve unuttuğum diğer herkes kayın azcık kenara...
kendiliğinden olan bir şey bu.keşke iyi insanlar olsalardı keşke aile olmayı bilselerdi.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin akıllım
evli değilim ama bekar da değilim, 25 yaşındayım izmirdeyim şu an istanbulda yaşıyorum. izmirde kız kardeşim yaşıyor onun yanına geldim onunla kalıyorum. nezleden salya sümük kırılıyoruz evde bu ara, nasıl başardıysak bu sıcakta :2: biraz kaynaşmaya geldim bugün sizlerle sevin azıcık beni
çekirge senn işin zor yahuu ben de sevmem öyle şeyleri.şimdi onlar tekrar gelmeyi kollarlar hele de öyle muhabbet tatlı ikram çok ise
Marmelad hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?