- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
Rabbim yüzümüdeki gülücükleri eksik etmesin :)
İnsanız sonuçta her daim mutlu olamıyoruz snirimizde bozuluyor ama bebiiiş vaaarmış sendeee bebişiii düşünüp üzülmemelisin
Aaaa o nasıl kelam öyle
---
Hoşbulduk hanımkeleş abla :) Ben de 88 modelim, nerdeyse çoluk çocuğa karıştım bak senin kızın yaşı geçiyo
hepsi birbirinden hit konuların hangisini seçsem bilemedim. ama seboşun tatilini de merak etmiyor değilim
Öyle kadeeer
Amin ablacım inşallah
Şu konuyu okudunuz mu hiç? http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...n/403347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz.html
Ben ilk denk geldiğimde birkaç sayfa okudum, en son masaya yatmış bir halde karaya vurmuş balinalar gibiydim
Ekşınlı bişeyler yok
Sakin sakin durmuş yeni gelin gibi süzülmüş
Ous'u ve kızı birkaç akrabaya gitmiş Sebatiye abla gitmemiş
Hatta bi de kayınvalidenin perdelerini çıkarmış yıkamış
Pıtırcık bi gelin oldu meaşallah
anam ne doludur şimdi o. perdeler merdeler desene iş yaptırdılar bizim seboşa.. bize patlamasa iyi barü
Ekşınlı bişeyler yok
Sakin sakin durmuş yeni gelin gibi süzülmüş
eminim ablacım yorumunla hem güldürdün hemde tecrübeni konuşturdun sorası önemli değilmi ne kadar üzüldüğü pişmalığıasyalının hormonları iş başında.bence durumu abartmış ama işsizlik olayı zor.erkeği çok değiştirir.bu duurm olmasa eminim çok daha iyi olur her şey.
Teşekkürler efenim
Aaaa o nasıl kelam öyle
---
Hoşbulduk hanımkeleş abla :) Ben de 88 modelim, nerdeyse çoluk çocuğa karıştım bak senin kızın yaşı geçiyo
yazmayın modelleri ya valla yaşlı hissediyoruz kendimizi. ben de son 8 in ilk rakamı. allahtan kuşağı kaçırmamışım
Bir oku varya altına işersin gülnektennn
Bakmış perdeler kötü duruyo
Kendi merdiven istemiş
Taze gelin gibi süzülerek kornişe tırmanmış
Birbir kibarcana çıkartıp makineye atıp, pürü pak yapmış her bir cam perdesini
Şu konuyu okudunuz mu hiç? http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...n/403347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz.html
Ben ilk denk geldiğimde birkaç sayfa okudum, en son masaya yatmış bir halde karaya vurmuş balinalar gibiydim
amin tatlım sende aramıza hoş geldin
genelde bekar arkideşler gelir sora bakarlarki oustu kv ydi çocuktu konulardan sıkılıp gelmez olurlar ama sen gel olurmu tecrübe edinirsin
İĞnşallah canımm
Bir oku varya altına işersin gülnektennn
anam ne doludur şimdi o. perdeler merdeler desene iş yaptırdılar bizim seboşa.. bize patlamasa iyi barü
Yok yaa ne yaş geçmesi okusun önce hayata atılsın sonra evlensin hemen vermem ben kızımı öylee
Dur yaaa en yaşlı benimmm zaten
ay çek şu betimlemeyi acaip beğendim ama beğenme butonu nerede yaw.? kaldırmışlar mı sistemsel bir hata mı ki?bilirsin sen
Flockenin konusuysa yarıldımmm bütün bi gece okudum gülmekten yanaklarım ağrımıştı artıık
Düşündüm düşündüm acaba ben hiç rezil oldm mu yarime diye hiç aklıma gelmedi
Amaaa çok iyiler ya
Yok gelirim been
Sıkılmam benm çevremde de evli abla çook alışığım çocuk kv ous muhabbetlerine
Evet abla çok komik ben işiyodum nerdeyse
Teşekkürler
Siteye ayar çekelim derken beğen butonu gümlemiş, geri gelecekmiş 3 vakte kadar
pommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?