09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Yapıyorum yapıyorum gelinlik arşivi bile kurdum
Kafadan bi 3 senemiz var zaten onun askerlik iş güç derken bende o sırada çalışır para biriktirirm kendi emeğimizle Allah'ın izniyle herşey olur İnşallahhh

Ahhh o gençlik yokmuuuu

ortodonti tedavisi görüyorum ya lastiklere geçtik 2 gündür ağzım yamuldu resmen yaaa
şimdi bi elma yiyeyim dedim dilimlememe rağmen zor yiyorum.

sağlıklı olduğumu nefes aldığımız her güne şükür rabbim, beterinden koru.

Gerçekten dikkat edersen yarıyo, inanılmaz ödem attırıyo. 1 haftada 3 kilo vermiştim ben. Bunu ictiğimde vücudumda bi rahatlık hissediyorum ben

elm bi de şöyle düşün 1 kilo= 7500 cal.
7500 kalori vermen için kaç saat koşman lazım. Koşu yapmak (105 km/saat) - 30 dak - 390 kalori diyor internet.
19 saat koşman lazım. hadi diyetle yarısını hallettin diyelim yarım saat de benden olsun 9 saat*3 gün=27 saat koşarsan ancak 3 kilo verirsin.
ödem mödem tartıda düşük çıksın da bakalım başladım işte.

geçmiş olsun gofret diş deyip geçmemek lazım. ben de gömülü 20 liklerimi aldırdığım zaman dünyanın öbür ucuna gidip gelmiştim.. meğer ne önemliymiş..

Bende ne koşmak var ne yürümek yaptığım en büyük egsersiz klavye :) parmaklarımı calıstırıyorum

geçmiş olsun gofret diş deyip geçmemek lazım. ben de gömülü 20 liklerimi aldırdığım zaman dünyanın öbür ucuna gidip gelmiştim.. meğer ne önemliymiş..

sağol ipekim
tedaviye başlamadan önce aldırdım ben 3 tane hemde
resmen minik bir havuz oluştu yerinde ve 1 ay ağrıdı
allahtan gömülü değildi benimkiler ama baya yatıkdı zor çekti dişçi
önemli olmazmı

Bende ne koşmak var ne yürümek yaptığım en büyük egsersiz klavye :) parmaklarımı calıstırıyorum

doğruysa o bile kilo verdiriyormuş

Bilgisayar kullanmak - 30 dak - 45 kalori
çok saçma 1 saatte 90 kalori olsa. 10 saatte 900 kalori mi?
o zaman bizden zayıfı olmaması lazım neden 34 beden değiliz

off gömülü olsa ağzında bir kazı çalışması anlatamam. tek diş için 600 tl verdim düşün o kadar önemliymiş

doğruysa o bile kilo verdiriyormuş

Bilgisayar kullanmak - 30 dak - 45 kalori
çok saçma 1 saatte 90 kalori olsa. 10 saatte 900 kalori mi?
o zaman bizden zayıfı olmaması lazım neden 34 beden değiliz

ohoooo öyle olsaydı benim sıfır beden olmam lazımdı

Gofretim gecmiş olsun balım, konu diş olunca tüylerim diken diken oluyo

ous un memlekete mi gittin sadece ben denize vs de gidecektin diye hatırlıyorum

tatile gittik.dönüşte uğradık.hatta araba kşiraladık öyle ugradık.kastı kocam yani.bizim düğünde KP onu terminale getirecek götürecek özel araba istemişti.ben de eşime gidelim sonrada dönelim babana bizi havaalanına kim bırakacak diyelim ayarlamadınız mı yok mu eşiniz dostunuz diyelim dedim.güldük işte.

ben de aynısından istiyorum

Abla eczaneden ingiliz karbonatı alıyosun, 1lt suya yarım cay kasığı atıp iciyosun. 3 lt iceceksin. Yediklerine de dikkat edeceksin.

alkali besinler listesi var googledan bul, ordakilere uyacaksın, normal diyetine de devam ettin mi süper kilo verdiriyo

sağolasın balım,
çoğu gitti azı kaldı ama benim de sabrım kalmadı

Allah yardımcın olsun

allalal siz hava limanına gidip geldiğinize göre uzak bir yere mi gittiniz. neredeydin kız venedik roma ucun çıkmadı demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…