- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
iyi madem bende 86 doğumluyum zaten bakma çoluğa çocuğa karıştığımaama kızımı her öpüşümde iyiki yapmışım diyorum
Ona ramak kalmıştı abla baştan çoğu sayfasını okudum
Flockenin konusuysa yarıldımmm bütün bi gece okudum gülmekten yanaklarım ağrımıştı artıık
Düşündüm düşündüm acaba ben hiç rezil oldm mu yarime diye hiç aklıma gelmedi
Amaaa çok iyiler ya
Yok gelirim been
Sıkılmam benm çevremde de evli abla çook alışığım çocuk kv ous muhabbetlerine
Evet abla çok komik ben işiyodum nerdeyse
senin ruhun 87 model abla cidden. senden sonra seboş var sonra ben 80 model olarak reel anlamda
iyi madem bende 86 doğumluyum zaten bakma çoluğa çocuğa karıştığımaama kızımı her öpüşümde iyiki yapmışım diyorum
yok tatilden sonra iyisin şimdi bak. bu patlama deel. patlayınca gümbür gümbür oluyor
patlayacak enerjim kalmadı ki bir anlamsızlık bir hiçlik yerlerdeyim
herkese iyi akşamlar
Bnde en küçüğünüz olarak 90lıyım
Tabiki ablacım ya insanın hayatına neşe getiriyorlar
Oyyy bende bian öce evlenip sıpa yapmak istiyorum
Hanımkeleşimigetir abla kızcak şmdi bana önce iş diye
anam ne doludur şimdi o. perdeler merdeler desene iş yaptırdılar bizim seboşa.. bize patlamasa iyi barü
pommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bu konularda biraz katıyımdır,öncelikli okul ve iş hayatı olmalı.
Evlilik nasılsa olur,işiniz oldumu erkeğin eline bakma durumu olmayacak ekonomik özgürlğün olacak bir kere .
Kızımada söylüyorum aynısını.
didiydim sen bilirsin diye yanıltmadın beni
Elm senin ingiliz karbonatını aldım canım. valla bir azim başladım ki sorma. bir şey olmazsa artıkın
Aaaa o nasıl kelam öyle
ediyoruz örtmenimBen de iciyorum suanda, yediklerimize de dikkat ediyoruz değil miiii
Nasıl kelam
Çook haklısın ablacım valla ama insan hevese geliyor o da gençliğimizden olsa gerek
ediyoruz örtmenim
gerçekten işe yarıyor mu?
Çook haklısın ablacım valla ama insan hevese geliyor o da gençliğimizden olsa gerek
elm bugün netten baktım da biraz bazı sayfalarda kimsayal olarak açıklamış mantıklı da bu asidik bazlık durumu olarak. yani accuk hevesim kırıldı sanki..
Heves olması normal ama bazı şeyleri netleştirmeden evlenmemek lazım, iş güç çok önemli özellikle kadınlar için
Yoksa tabi cicili bicili çeyizlere heves edebilir ufaktan başlayabilirsin
Sevgilinin şafağını sayabilirsin
Gelinlik modellerine göz atabilirsin
Vakti gelince en azından şunda şöyle bi fikrim vardı diye lazım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?