09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

iyi madem bende 86 doğumluyum zaten bakma çoluğa çocuğa karıştığımaama kızımı her öpüşümde iyiki yapmışım diyorum

Bnde en küçüğünüz olarak 90lıyım
Tabiki ablacım ya insanın hayatına neşe getiriyorlar

Oyyy bende bian öce evlenip sıpa yapmak istiyorum

Hanımkeleşimigetir abla kızcak şmdi bana önce iş diye

Ona ramak kalmıştı abla baştan çoğu sayfasını okudum

Bazıları çok komik ama yaaa

Neler var orada nelerr tam moral kaynağı o topik

senin ruhun 87 model abla cidden. senden sonra seboş var sonra ben 80 model olarak reel anlamda

Öylemi diyorsun ipekcim bazen öyle olmuyor ama

iyi madem bende 86 doğumluyum zaten bakma çoluğa çocuğa karıştığımaama kızımı her öpüşümde iyiki yapmışım diyorum

Ben seni daha büyük diye tahmin ediyordum

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar

Bu konularda biraz katıyımdır,öncelikli okul ve iş hayatı olmalı.
Evlilik nasılsa olur,işiniz oldumu erkeğin eline bakma durumu olmayacak ekonomik özgürlğün olacak bir kere .
Kızımada söylüyorum aynısını.

Çook haklısın ablacım valla ama insan hevese geliyor o da gençliğimizden olsa gerek

Çook haklısın ablacım valla ama insan hevese geliyor o da gençliğimizden olsa gerek

Heves olması normal ama bazı şeyleri netleştirmeden evlenmemek lazım, iş güç çok önemli özellikle kadınlar için

Yoksa tabi cicili bicili çeyizlere heves edebilir ufaktan başlayabilirsin
Sevgilinin şafağını sayabilirsin
Gelinlik modellerine göz atabilirsin

Vakti gelince en azından şunda şöyle bi fikrim vardı diye lazım olur

elm bugün netten baktım da biraz bazı sayfalarda kimsayal olarak açıklamış mantıklı da bu asidik bazlık durumu olarak. yani accuk hevesim kırıldı sanki..

ediyoruz örtmenim
gerçekten işe yarıyor mu?

Gerçekten dikkat edersen yarıyo, inanılmaz ödem attırıyo. 1 haftada 3 kilo vermiştim ben. Bunu ictiğimde vücudumda bi rahatlık hissediyorum ben

elm bugün netten baktım da biraz bazı sayfalarda kimsayal olarak açıklamış mantıklı da bu asidik bazlık durumu olarak. yani accuk hevesim kırıldı sanki..

Ben de epeydir arastırıyorum, yasam sekli olarak değil de gecici olarak diyet işte :)

iş güç iki taraf için de birinci önemli faktör. gerçekten ve gerçekten 2 gönül bir olunca samanlık seyran olmaz ve 2 çıplak ancak bir hamamda olur. diğerleri yeşilçamda olurmuş.
düşün çocuk hasta Allah korusun para yüzünden hastaneye gidemiyorsun ya da tedavi tam olmuyor o zaman aşk meşk kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…