09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ahahahha ben de senin gibiyim işte, salak salak sarkılar gelir aklıma dün de beni köyümüm yağmurlarında sulasınnlarrr ı söyledim

ay du bakım bakmam gerek

numaramı vermek istiyorumda ayak yapıyorum desene şuna. neyse ver hadi özelden numaranı verde arayayım sesimide duy barii

şu raporları göççük müdürlere göndereyim geliyom çok konuşmayınn

numaramı vermek istiyorumda ayak yapıyorum desene şuna. neyse ver hadi özelden numaranı verde arayayım sesimide duy barii

Numaramı veremem zaten cünkü kurumsal. Benim değl yani özel kalemin, sabit numaradan ararım ankara plaka görürsen bil ki benim

Günaydın demısmıydım ya
pıyonıst vbende servıslen gectım ya sen her gun ac cıvarında orad aoluyon belkı ben senı goruyom bıle

Numaramı veremem zaten cünkü kurumsal. Benim değl yani özel kalemin, sabit numaradan ararım ankara plaka görürsen bil ki benim

bi gitttt. elin adamlarıyla mesajlaşırken özel değilde bana verirkenmi özel sen biliin şekerim

Günaydın demısmıydım ya
pıyonıst vbende servıslen gectım ya sen her gun ac cıvarında orad aoluyon belkı ben senı goruyom bıle

Günaydın cnm

bi gitttt. elin adamlarıyla mesajlaşırken özel değilde bana verirkenmi özel sen biliin şekerim

Ya ne elin adamı kızım, basıma gelenlerden haberin yok telefon muhabbetleri yüzünden. Neyse bir ara anlatırım

Günaydın demısmıydım ya

canım ömürde değil istanbul evlerinin oradan biniyorum ben servise evimin arka sokağından yani beni görmüyorsundur

canım ömürde değil istanbul evlerinin oradan biniyorum ben servise evimin arka sokağından yani beni görmüyorsundur

he o zaman kesın gormuyorum guzelım
ne yapalım artık kredı cekmeye sızın bankaya gelırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…