şu an senden soğumuş olabilirim sabahın körü nası aklına geliyo bu şarkılar
geçen gün bende arkadaşta kaldım koca gececiydi, sabah uyanırken kınalı kar şarksııyla uyandım bi bardak suyu boca etti arkadaşnerden geldiyse aklıma
Sabah sabah nerden aklınıza geldi yemek paylaşmak yaa. Düşücesi bile ağır geldi :S
Babam ev alacak konusu patlamış, konu sahibinin 3 üyeliği varmış, kendine yorum yapmış
Ben de sana bunu söyletmeye calısşmıştııım
ahahahha ben de senin gibiyim işte, salak salak sarkılar gelir aklımadün de beni köyümüm yağmurlarında sulasınnlarrr ı söyledim
Sabah sabah nerden aklınıza geldi yemek paylaşmak yaa. Düşücesi bile ağır geldi :S
Babam ev alacak konusu patlamış, konu sahibinin 3 üyeliği varmış, kendine yorum yapmış
Ben de sana bunu söyletmeye calısşmıştııım
halisülasyonara gönderme mi yapıyon
numaramı vermek istiyorumda ayak yapıyorum desene şuna. neyse ver hadi özelden numaranı verde arayayım sesimide duy barii
ahahahha ben de senin gibiyim işte, salak salak sarkılar gelir aklımadün de beni köyümüm yağmurlarında sulasınnlarrr ı söyledim
Yk yewrum aslı, unuttum onu bak aklıma getirdin!
Numaramı veremem zaten cünkü kurumsal. Benim değl yani özel kalemin, sabit numaradan ararımankara plaka görürsen bil ki benim
o yıkasınlar olcakk
bu yaptığım sazanlıkta olabilirr farkındayım
elm göremedim konuyu ya nerdeki ?
dememeydim iyiymiş. ee hava nasıl orda
Hayır ben seni sazanken de seviyorum
Eşi ve ailesinde, kazen kapatmış.
Soğuk bugün, hırka aldım yanıma, yağacak herhalde.
Günaydın demısmıydım ya
pıyonıst vbende servıslen gectım ya sen her gun ac cıvarında orad aoluyon belkı ben senı goruyom bıle
bi gitttt. elin adamlarıyla mesajlaşırken özel değilde bana verirkenmi özelsen biliin şekerim
Günaydın demısmıydım ya
pıyonıst vbende servıslen gectım ya sen her gun ac cıvarında orad aoluyon belkı ben senı goruyom bıle
Günaydın cnm
Ya ne elin adamı kızım, basıma gelenlerden haberin yok telefon muhabbetleri yüzünden. Neyse bir ara anlatırım
canım ömürde değil istanbul evlerinin oradan biniyorum ben servise evimin arka sokağından yani beni görmüyorsundur
ben sana bişey sorcaktım sorayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?