09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

istanbul cnm ama şuan gebzede fabrika aldık imalatı taşıyacağız canım meslektaşım sen gebzede misin yoksamm kızz tanış çıkcaz şimdik

kocaelinde o da, yüz yıl sonra görür ben cevap vereyim

Hep ekşınlı konular da yeni üyelerden geliyor.

Neymiş uzun süredir siteyi takip ediyormuş da, üye olmaya karar vermiş. Üye olur olmaz da gelir en ekşınlı yere konu açmayı iyi bilir artık nasıl öğrendiyse. BDVden soğudum

dönem dönem saçmalıklı kon ular günü oluyo bdv de zaten , bide insan uzun süredir durunca bdv de bazı konular fasa fiso geliyo

mesela kv ile yaşamak çok mu kötü denilince ööff yine mi bu diyorum ama konu sahibinin yaşı küçük bu yollardan yeni geçiyo gibi gibi

niye açıklama yapma gereği duyduysam

bende bugun bdv ye takılcam

Yanlış gündesin, iYrenc konular var
Muhahaha

Müdür rahat tabi şıp diye cevaplıyo
Fallen henüz eleman çok çalışıyo garibim, cevap bilem yazamıyo

ahahaha fallen işci kesim :) yüzyıl uyuyan pirenses

Ya bırak, ben yeni üyeyken bdvnin yolunu bilmiyodum. En kızdığım sey de eski üyelerin ikinci üyelikle konu acması. Aramızda onlar belki de, bizi kafalıyolar, mutlu hayatlarıyla

kız görüyorum yazıyorum sizin gibi müdür müyüm ben boşmuyum

amelesin sen :) ben genel müdürüm

Ya ben kaynanalı, kbli, kp li konulara bakmıyorum bile :)

işçiyim emekçiyim ameleyim

biz plastikçiyiz gururluyuz bizim sektörde sayılı çok fazla yok bizim ürettiğimizden sayılı firmalardanız normal bildiğimiz plastik üretimi değil

maaş durumları nasıl bi helalinden 5,000 alırsın arzelya onca işe araba varmı altında ?

ya ben neyim tekim, hem işçi hem müdür ,firmalaerın işçileriyle de müdürleriyle de ben muhattabımm

psikojik dengesizliklerim bu yüzden olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…