istanbul cnm ama şuan gebzede fabrika aldık imalatı taşıyacağız canım meslektaşım sen gebzede misin yoksamm kızz tanış çıkcaz şimdik
aynen canım ayagını kaldır ...artık buraya taşınınca bir kahvemi içmeye gelirsin
Küfretmemek lazım :) uslu durmak lazım
Aslında haklısın ama sigara bağımlılığı gibi kopamıyorum
kocaelinde o da, yüz yıl sonra görür ben cevap vereyim
yönetim kadrosu olarak istanbulda kalıyoruz sadece imalat taşınıyor geposb'ye ama taşındığında gelicem mutlaka fabrikaya bakmaya o zaman gelriim içerim kahveni
kocaelinde o da, yüz yıl sonra görür ben cevap vereyim
Muhahaha
Müdür rahat tabi şıp diye cevaplıyo
Fallen henüz eleman çok çalışıyo garibim, cevap bilem yazamıyo
Hep ekşınlı konular da yeni üyelerden geliyor.
Neymiş uzun süredir siteyi takip ediyormuş da, üye olmaya karar vermiş. Üye olur olmaz da gelir en ekşınlı yere konu açmayı iyi bilir artık nasıl öğrendiyse. BDVden soğudum
bende bugun bdv ye takılcam
Muhahaha
Hep ekşınlı konular da yeni üyelerden geliyor.
Neymiş uzun süredir siteyi takip ediyormuş da, üye olmaya karar vermiş. Üye olur olmaz da gelir en ekşınlı yere konu açmayı iyi bilir artık nasıl öğrendiyse. BDVden soğudum
Muhahaha
heeee plastikçilere geliyorsunuz hadi baaaaaağğğğğallımmmm
kız görüyorum yazıyorum sizin gibi müdür müyüm ben boşmuyum
dönem dönem saçmalıklı kon ular günü oluyo bdv de zaten , bide insan uzun süredir durunca bdv de bazı konular fasa fiso geliyo
mesela kv ile yaşamak çok mu kötü denilince ööff yine mi bu diyorum ama konu sahibinin yaşı küçük bu yollardan yeni geçiyo gibi gibi
niye açıklama yapma gereği duyduysam
Yanlış gündesin, iYrenc konular var
ahahaha fallen işci kesim :) yüzyıl uyuyan pirenses
Ya bırak, ben yeni üyeyken bdvnin yolunu bilmiyodum. En kızdığım sey de eski üyelerin ikinci üyelikle konu acması. Aramızda onlar belki de, bizi kafalıyolar, mutlu hayatlarıyla
ahahaha fallen işci kesim :) yüzyıl uyuyan pirenses
çek gelişmeler var bakalım offf kokruyorumda valla ne olucak olursa terfi felann amann
uykularım kaçıyor vallahi....
biz plastikçiyiz gururluyuzbizim sektörde sayılı çok fazla yok bizim ürettiğimizden sayılı firmalardanız normal bildiğimiz plastik üretimi değil
işçiyim emekçiyim ameleyim
Bende işçiyim tabisi
maaş durumları nasıl bi helalinden 5,000 alırsın arzelya onca işe araba varmı altında ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?