09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

sana eleman göndereyim ver adresini
Vallaha mııı
Tuvalete gittiğinde durumuna ne yazıyordun ?
Bende işçiyim

Ne iş olsa yaparım
Eziğiz biz

Ayyyy bugün diyetimin off günü Kendime poğaca ısmarladım ahahahaha

bende boşandıktan sonra eski faceyi kapatıp yenisini açtım kopamadım yanii taa ilkokul ortaokul arakadaşlarımla face sayesinde buldum o nedenle bırakamıyorum seviyorum keratayıı

amaan bulsam ne faydası var. Adam yolda görsem selam vermiyo, facete bana canım deyip fotograflarımı beğeniyo

Napalım ekmek parası

fotoların nasıl çalındı adresini mi banladılar

Yoo
Listemdekilerden biri ( ki listemde arkadaşlarım ve kuzenleirm dışında kimse yoktu ) resimlerimi çalmış
Aynı isimle bi profil daha kurmuş
Ablama, kuzenlerime de mesaj atmış 'hi ha ho' gibi abuk subuk
Kim bulamadım ama ben durum paylaşınca o profil hesabı dondurmuş, bi süre sonra da başka isim olmuş dedi ablam

Son düzenleme:
egeliyim bacu ben denizli horozuyum

ay senınle bir sohbet edemedik müdire hanım fabrika nerde gebzemi istanbulmu ?

kesin biliyorumdur bizde plastik demiyelimde pp pe imalat sektörüyz hatta türkiye de tekiz

muhasebe sorumlusuyum bende yani şu çalıştırdıklarından

Bugün bdvyi hic sevmedim

Ben de adıma yapılmış alıntılı yorumları okumadım, gerilmeyeyim diye.

Hayır saçma değil mi, birisi kızlar soruyor diye bi site var ya orda insanların kokmasıyla ilgili birşey sormuş, birisi de bunu okumuş gelmiş BDVye kokan insanlar diye konu açmış, hayır ortada birisi de yok genel olarak konuşuyorlar, o siteyi okumuş da hayret etmiş de insanlar niye kendine dikkat etmezmiş falan, sırf BDV dolsun diye açılan konulardan.
Yani çevrende birisi vardır böyle ikaz edemezsin gelir bize danışırsın falan o ayrı, tanımadığı insanların kokmasıyla ilgili gelmiş dert yanmış.

istanbul cnm ama şuan gebzede fabrika aldık imalatı taşıyacağız canım meslektaşım sen gebzede misin yoksamm kızz tanış çıkcaz şimdik

Küfretmemek lazım :) uslu durmak lazım
Adım bile atmaman lazım o mayın dolu yere

Aslında haklısın ama sigara bağımlılığı gibi kopamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…