- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
muhasebe müdürüyüm canım
allah iyiyliğini versin dün yoktun bacıı
Benim herif faceme falan bakmaz hiç girip kurcalamaz, geçen gün evde yan yana otururken facemi bi açayım dedim. Normalde atraksiyon yoktur facemde, bir açtım arkadaşlık istekleri mesajlar bildirimler falanHemen çekti laptopı önüne ver bakiim diye, mesajlara girdi arkadaşlardan gelmiş. Bir de diğer mesajlar diye bölüm var ya hani arkadaş listende olmayanların mesajları oraya geliyor, bi mesaj da oraya düşmüş ama farketmedi ben de sesimi çıkarmadım. Allahım o yokken bir açtım mesajı, sapığın teki ayak fetişiyim falan diye upuzun bir mesaj atmış ayaklarımdan tiksindim yemin ediyorum Adam ayakla kafayı bozmuş
ahahahahah deli gobelkoptum okurken
Başım ağrıyordu müdirem keyfim yoktu, bir de evrak işlemeye başladım artık, yoksa yetiştiremiycem.
Evet arkadaşın olmayanların mesajı diğer klasörüne düşüyo
Ben okumuyorum bile siliyorum
Manyak çok, interneti de bulunca iyice cozutuyolar nasılsa görünmüyorum diye
Bi de gülistan gibi omuzumu da sallıyodum da seslendirirken, sen o kısmı görmüyosun tabi
geçmiş olsun bebik ne evrağa işliyorsun sendemi maaasebecisin yoksam
Böylece feysinin olduğunu da öğrenmiş olduk niahahaha
feysiiii olmayan mı var ki
Ben işçiyimMühaasebe işçisi...
Fatura işliyorum, sonracığıma sskları göndercem. Sonra da kdvler var. Sonra da aylık muhtasarlar. Sonra da bankalar. BA Bsleri saymıyorum bile.
Böylece feysinin olduğunu da öğrenmiş olduk niahahaha
feysiiii olmayan mı var ki
Var var, feysten bi haber olanlar da var aramızda bak şimdi öğrenirsin "Beeeen ! " diye bağırınca
kdv muhtasar daha çok varr acalee etme hepsi bana işli geleyor bende beyannameleri yapıyorum çok yorucu oluyo inan
Sanki uzayda yaşıyorum bentabi ki de face kullandım kusur kalır mıyım
İşte bana işli gelmiyorHem faturaları işleyip hem beyanname gönderiyorum.
Ben işçiyimMühaasebe işçisi...
Fatura işliyorum, sonracığıma sskları göndercem. Sonra da kdvler var. Sonra da aylık muhtasarlar. Sonra da bankalar. BA Bsleri saymıyorum bile.
Feysini isterdim ama şimdi sen onu da mozaiklersin
Ben kullanmıyorum, kullanmayı da düşünmüyorum. Ordaki akbabalardan kurtuldum.
Zamanında sıkı bir facebook kullanıcısıydımTuvalete gittiğimde bile yer bildirirdim o derece. Ama boşanma üzeri üstüme üşüşüşen akbabalar yüzünden tiksindim. Bir daha da acmadım.
Ben kullanmıyorum, kullanmayı da düşünmüyorum. Ordaki akbabalardan kurtuldum.
Zamanında sıkı bir facebook kullanıcısıydımTuvalete gittiğimde bile yer bildirirdim o derece. Ama boşanma üzeri üstüme üşüşüşen akbabalar yüzünden tiksindim. Bir daha da acmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?