09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

peki ismini düşündünüzmü , çok heyecanlı yaa bende istiyoomm

bence guzelll :)
aralarında ne kadar yas farkı var

benim oglumda 3 yas 3 aylık
egedeniz adı
bır oglum daha olsun ısıtyorum
onunda adı denizege olsun :) cıddıyım
kımse ınanmıyor ama

benim kzım henüz küçük 21 aylık kaza ile derler hamile kaldım henüz üç aylık gebeyim
düşündüğün isim güzel ama aynı isim gibi oluyor değilmi insanlar karıştırabilir

güzzell, ben kızım olursa adını nisa koymak istiyorum yada ada da güzell,

ama hep oğlum olucakmış gibi bi his var içimde hayırlısı tabi oğlan ismine karar vermedik daha ama batın ismini beğeniyorum

bende batın ismini sevmiyorum tabi işte göreceli beğenme olayı
yeğenim içinde koymak istediler ama vazgeçtiler bide sağlıkta çalışınca batın ismi daha tuhaf geliyor insana
ayakta batın grafisi diye bişi var
karın röntgeni demek

bilmem dediğin gibide olabilir ama bana farklı geldi,

bi de şöyle birşey var her bulunan isim bişeye benzetilebiliyor , eşime bikaç isim söylüyorum yok çiçek ismi gibi dfiyo yok travesti ismi gibi diyo herşeye bi kulp takıyo he desem babasının ismini koyucakta ikimizde salağa yatıyoruz şu ana hoş daha ortada bir bebek yok ama heyecanı sardı işte

benim 2.evliliğim bu allah daım etsın
oglumun bıyolojık babası yok yanı varda yok yanı varsada nerd bılmıyoruz cehhenemın dıbınde
esım cok sevıyor oglanı
bende 2. bebekte oglan olsun ıstıyorum saltanatımı surdurcem cunku 3 erkek 1 kadın

neyse ben olunce ve kocam
bırbırlerınden baska kımselerı yok
dagılmasınlar saga sola
bırbırlerıne kenetlensınler ıdye
kız olursada nildeniz olacak

evet sende haklısın
bende oğlumun ismini koyarken çok zorluk yaşadım kimse isim olarak görmedi ama şimdi her duyan ne kadar güzel diyor

Bir günaydın diyeyim bir de çekirgeye bakayım dedim…nasılsınız kızlar.

sen niye ölüyon şimdi

oğlunun ismi deniz mi cute, çok severim deniz ismini Allah bağışlasın bende hep oğlum olucak gibi hissediyorum dünde eşime baskı yaptım yaşlandımda yakında menopoza gircem hala çocuğum yokta diye diye beynini yedim

Iyy hava kapalı, kerinin konusu canımı sıktı

amin canım inşallah dileğine kavuşursun

valla benim hedef üç çocuk iki kız bi oğlan üç kızda olabilir tabi elimdekileri bi büyüteyim de

Hayırdır canım rahatsız mısın yoksa moralin mi bozuk?

moralim bozuk
eşiyle hiç konuşmayan varmıdır başka
insan hiç mi bir şey konuşmaz paylaşmaz diyorum bazen
offff
normalde alıştım dert etmiyorum bunları fakat işte bazen takıyorum taktımmı takıyorum

güzzell, ben kızım olursa adını nisa koymak istiyorum yada ada da güzell,

ama hep oğlum olucakmış gibi bi his var içimde hayırlısı tabi oğlan ismine karar vermedik daha ama batın ismini beğeniyorum

batını ilk defa senden duydum valla

Nasıl hic konuşmayan? Dert sıkıntı mı, hic konusmamak mı?

eşekten düşeni eşekten düşen anlar

sen niye ölüyon şimdi
yanı mutlaka olucem ayrıca anıdende olebılırım kım bılır
gercı uzun yasamak ıstıyoruma ma

oglumun adı ege deniz
bır tane dha olsun denız ege olsun
sonra bır tane kız dusunmemde ıkıncı kız olursa nıl deniz oalcak

bebek dusunuyormusunuz artıkın ben kendımı hala hıc hazır hıssedemıyorum cok korkuyorum ılkınde hıc bıseyyasayamadım dogumda mevlutte sunnette hep burnumdan geldı sımdı tam anlamıyla herseyden emın olmam gerekıyor
gercı ılk evlılıgımdede 3.senede olmustu bebek ama

amin canım inşallah dileğine kavuşursun

valla benim hedef üç çocuk iki kız bi oğlan üç kızda olabilir tabi elimdekileri bi büyüteyim de
bende 3 cocuk ısteyebılırım ama onlara ıyı maddı ve manevı gelecek hazırlayabılırmıyım bılmıyorum
ılk kzıında cok kucukmus ya nasıl yaramazmı sakınmı

anlık konusmadan bahsetmıyorsun dımı

takma kafana canım yapsıysa sorun yok ta herkesle gırgır şamata ise senle konuşmuyorsa ciddi bi sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…