Hı hı çok dürüsttür, eve misafir geldiğinde gelin değil "kııızıııııım" oluyordum. Bi akşam yine misafir var, bana kızım diye seslendi, ben de dedim hepte misafir varken kızınım zatenHiçbişey demedi.
Tabiki onun kızı değilim demesin, ancak ben onların ailesine dahil olunca kızlarını koynuna sokması zoruma gitti sadece. Normalde ağzından hiç kızım falan çıkmazmış eşim söyledi. Ben gelince hepsi kıymetli oldu, buna sebep olacak birşey de yapmamıştım oysa.kııııızzz öyle yaramı olurmuşş, her haltı yara etme kendinneee
demeyiversinn evet geliniiz ihtiyacın mı var onun kızım demesinnee dert etme böyle şeylerii
Benimki süper oyuncudur. Dışardan herkes bal kaymak görür onları, biz bizeyken gören yok nasıl olsa..
Seninki de yapıyomuş işte
Tribünlere oynamaktan kastım buydu
İyi demişsin
Toplumun dayatması diye yapıyolar laf olsun torba dolsun bakın ben gelinimi kızım gibi görüyorum diye rol kesiyolar
Ben şahsen kimsyei annem gibi göremem reisi cumhur da gelse siz diyosam yine siz derim
Soğuk algınlığı minik kuşum, üşütmüşsün. Geçmiş olsun.Kızlar ya bişi sorcam. Şuanda nefes alıp verdikçe sol göğsüm inanılmaz sızlıyo. Neden acaba?
Kızlar ya bişi sorcam. Şuanda nefes alıp verdikçe sol göğsüm inanılmaz sızlıyo. Neden acaba?
Kızlar ya bişi sorcam. Şuanda nefes alıp verdikçe sol göğsüm inanılmaz sızlıyo. Neden acaba?
Tabiki onun kızı değilim demesin, ancak ben onların ailesine dahil olunca kızlarını koynuna sokması zoruma gitti sadece. Normalde ağzından hiç kızım falan çıkmazmış eşim söyledi. Ben gelince hepsi kıymetli oldu, buna sebep olacak birşey de yapmamıştım oysa.
Benimki süper oyuncudur. Dışardan herkes bal kaymak görür onları, biz bizeyken gören yok nasıl olsa..
Soğuk algınlığı minik kuşum, üşütmüşsün. Geçmiş olsun.
üşütmüş olabilirsin malüm havalar dengesiz ama tabi devam ederse doktora görün derim
Fazla ayıplı muhabbet yaptın ondan dermişim
Hiç bilmiyorum hep oluyosa doktora görün bi
Geçmiş olsun
üşütmüşsündür muhtemelen ama devam ederse doktora git yiavrım
selam herkese
kaynanadan görümceye geçeceksek ben de hemen anlatcam görümce maceralarımı
Üşütünce göğüs sızlar mı? Akşama kadar bir yoklayayım gecmezse gidicem
Yanlış yer şişmişahahahah elimin şişmesi lazım
üşütmüş olabilirsin malüm havalar dengesiz ama tabi devam ederse doktora görün derim
üşütmüşsündür muhtemelen ama devam ederse doktora git yiavrım
selam herkese
kaynanadan görümceye geçeceksek ben de hemen anlatcam görümce maceralarımı
As. hoş geldin
Geçiş serbest
Birazdan Sebatiye abla da eltiye geçer zaten
Savulun Gofret te beğene beğene geliyo
Üşütünce sızlar göğüs. Özellikle soğuk hava teneffüs ettiğin zaman.
selam kızlar,,,
bende çok zorda kalınca ağız ucuyla anne diyorum
içimden gelmediği alenen belli zaten :)
herkesin annesi kendine saygı duysunlar yeter
cicim canım annecime gerek yok
ben kendi anneme annecim demiş insan değilim ousunkine hiç demem
anne dememi bile hak etmiyor orası ayrı
Anlaşıldı merkep tmm
Anlaşıldı merkep tmm
ahahah görümcenin geçiş üstünlüğü var bence, gerçi yakında eltim de olur ne şansız karıyım her bi şeyim tam; kaynana, görümce, elti...
hoşbuldum bu arada çekcim
ahahah görümcenin geçiş üstünlüğü var bence, gerçi yakında eltim de olur ne şansız karıyım her bi şeyim tam; kaynana, görümce, elti...
hoşbuldum bu arada çekcim
merkep eşek değilmi laaaa
HöhhhMerkez diyecekken elin sürçtü dimi yoğsam gerçekten böyle mi yazdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?