- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
merkep eşek değilmi laaaa
HöhhhMerkez diyecekken elin sürçtü dimi yoğsam gerçekten böyle mi yazdın
Tabi ki yanlış yazmışım :S
Selam cnmm, anlat bakalım ne yaptı senin örümcek
Senin ağzını kırarım
p nere z nere biri izmir diğeri vannn
yanlış biliyo sanırsamm kafası karışıkk çorap sıkıyo herhall
ne yapmadı ki yalancı kötü kalpli adi kadın
en son eşim varken laf sokmuş bana; kavga ettiler eşimle tertemiz oldu konuşmuyoruz kendisiylen artıkın.
şimdik canımı sıkan şey şu ki; eşim çok katıdır benin o kadar değilim maalesef. görümce doğurdu iki hafta oluyor, benimki gitmem de görmem de dedi. ben de olmaz yeğenin o dedim zorla bi de altın aldırdım hayırlı olsuna gönderdim ama ben gitmedim bu bir.
ikincisi de dün anaokulla başladı büyük kızı, gene eşime dedim ara zeyneple konuş nasıl geçmiş günü okulda. tabii ablasını aradı, karı hemen naber falan dedi. konuştuk yeğeniyle kapattık.
ben isteyerek yaptırıyorum bunları eşime pişman falan da değilim ama bu karı kesin diyodur aha ben kardeşimle barıştım lafımı soktuğum halde benle konuşuyor, aqua da g.t gibi kaldı tek başına. afedersiniz.
düşündükçe içim sıkılıyor, iyi tnaıyorum onu kesin böyle diyodur seviniyodur :S uyuz
Hahahahahahaha biri izmir biri van hakkaten
Eli dolu garibimin, z ye erişememiş p ile anlarlar demiş
ohandı blacboarddd hadii sen bi elle göbüsünü seviyosunn , elm de göğüs masajı yapıyo herhall
ohandı blacboarddd hadii sen bi elle göbüsünü seviyosunn , elm de göğüs masajı yapıyo herhall ağrısı hafiflesin diye
doktora git laaa nolur nolmaz elm
Benim elimi ne karıştırıyon deli
İyi bari sende anneanne yok
Bende sedefsizim
harbiden ne şanslıymışşsınnnn
Ya boşversene aqua, sen üstüne düşeni fazlasıyla yapmışsın, eğer o pislik bu şekilde seviniyosa üzerinde durmaya bile değmez. İğrenc bir düşünce sekli cünkü.
ne yapmadı ki yalancı kötü kalpli adi kadın
en son eşim varken laf sokmuş bana; kavga ettiler eşimle tertemiz oldu konuşmuyoruz kendisiylen artıkın.
şimdik canımı sıkan şey şu ki; eşim çok katıdır benin o kadar değilim maalesef. görümce doğurdu iki hafta oluyor, benimki gitmem de görmem de dedi. ben de olmaz yeğenin o dedim zorla bi de altın aldırdım hayırlı olsuna gönderdim ama ben gitmedim bu bir.
ikincisi de dün anaokulla başladı büyük kızı, gene eşime dedim ara zeyneple konuş nasıl geçmiş günü okulda. tabii ablasını aradı, karı hemen naber falan dedi. konuştuk yeğeniyle kapattık.
ben isteyerek yaptırıyorum bunları eşime pişman falan da değilim ama bu karı kesin diyodur aha ben kardeşimle barıştım lafımı soktuğum halde benle konuşuyor, aqua da g.t gibi kaldı tek başına. afedersiniz.
düşündükçe içim sıkılıyor, iyi tnaıyorum onu kesin böyle diyodur seviniyodur :S uyuz
kız geçen sen dediydin yaaa üstüme iyilik sağlık arşivleri karıştırtmayın yalancı çıakrcaklar insanıı
evet hastalıklı kadın ve hastalıklı düşünceleri. bildiğiniz rahatsız anlattığıma değse anlatırım da değmez
ben iyi yapmışım ama di mi?
kayınvalideyi severdim ona da uyuz oldum, eşim ve kaynım ablalarıyla sürekli kavga eder karı manyak olduğundan ve kaynana hep görümcemden taraftır. hep görümce haklıdır. sanki öbürleri evlat değil. eşim de uyuz oldu anasına zaten görüyordu yaptıklarını da bu sefer çok soğudu. altımızda oturuyorlar bi de. önceden sürekli beraberdir şimdi ayağını sokmuyor anasının evinden içeri.
iyi oldu ona ama. kaynım da restini çeker evlenince kalır kızıyla başbaşa
He tamam şimdi anlaşıldı, hemen de art niyet aradım
Arşive girmeni tavsiye etmiyorum, asabın bozulur
milllet yemeğe gitti ne güzel, biz açlar kabilesi, nick sen işyerindemi yiyosun yemeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?