09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

aynısı işte, şu an o da diyordur bak kaldı ortada biz kardeşimle konuşuyoruz ama eşim konuşmuyor ki hala. yeğenleriyle ilgili muhatap olmak zorunda kalıyor sadece onla şahsi bi iletişimi yok.

nankör ki ne nankör bunlar. allah belasını veriyor gerçi de farkında değil ne çare. bir dirhem iyilik yok kalbinde hiç kimse için. annesi için bile. her hafta geliyor iki gün kalıyor anasında. malak gibi yatıyor. kadın iki çocuğa bakıyor kendine kocasına yemeğini yapıyor ellerine veriyor sadece cumartesileri kaynımın izin günü o gün gelme diyorlar buna.

kavganın çıktığı gün kadir gecesiydi, cumartesi günü geldi gene bu. geniş ve rahat kocası 2 gibi gelir sizi alırım demiş 7 oldu yok piyasada. kaynanam da demiş ki bak kardeşin evde çocukların sesinden dinlenemiyor sana kaç kere dedik cumartesi gelme. vay sen misin bunu diye. neler etti kadına.

diyorum ya ona da müstehak acımıyorum artık

en güzelii insanın midesi rahatlar ev yemeğiyle, dışarda yiyeceğinize bi menemne bile daha rahat ettirrir sizi,

piyocan hoşgeldin

aqaaa en güzelini yapıyosun , bide ne düşündüklerini de takma onları düşünmeye ayırdığın 1 dk bile sana zarar, isteyen istediğini düşünsün sen ve eşin doğrusunu biliyosunuz nasılsa

Selam piyo hoşgeldin.

Nick küstün mü sen bana, cidden şaka yapmıştım, farkedecek misin diye?

Ben yemeğe cıkmıycam bugün canım istemiyo
Ne küscem LAN Sensin merkep pardon merkez hahahaha Mucux.
asabımmı bozulur abdestin demek istedin herhal, yok yok girmem hepsi anbean aklımda nasılsaa

Anbean aklında mı Jabotalı sovr

ahahah görümcenin geçiş üstünlüğü var bence, gerçi yakında eltim de olur ne şansız karıyım her bi şeyim tam; kaynana, görümce, elti...

hoşbuldum bu arada çekcim

Kaderdaşım benimde hepsi tamam, üstüne yakın zamanlarda bende görümce oluyorum iyimi

içinden gelene diyecek lafım yıokda tribünlere oynamak için yapanlar gıcık oluyorum
hoşbuldum çekirgecim :)

görümcelere ölümmmm
afiyet olsun bayanlar

senin ex görümcede fenaydı hee, ama sen görümce konusu açmaysadın tanışmamış kaynaşmış olurduk dimi piyo
o konu bizi tanıştırdı hakkını yemiyelim :)

ben baldız olcem sadece o da baldan tatlı ohşşş

ay sen görümce ol da başın bir göğe ersin. bir halt olmuyorsun valla bak ben oldum da noldu...

haklısın ipekim :)
keyifler nasıl, bayramda kv gidiomusunuz yine

oldu canım gözlerim doldu iki bayram neden gideyim ki ay gofret hayal edemiyorum. kvalidemi geçtim hasta da kpeder benim bildiğin domuz gibi. bu yaşına ne tansiyon ne şeker ne baş ağrısı benden sağlam diyebilirim.

Ayy bırak nesini arasın onun, hakkaten malak gibiymiş görümcen. Bırak uzak dursun karışma, ben de en eşim onu aramam diyince isabet olur dedim adını bile anmıyoruz artık evde. Hayır millet de ben bozuyorum sanıyor, geçen bi akrabaları bana akıl veriyor güya işte insanın başına gelse bi akrabasından fayda görür yapmayın böyle falan. Görümce de ordaydı eşim de yanımdaydı, dedim valla ben kimseyi tutmuyorum isteyen istediği yere gitsin, yüzümü de çevirdim dinlemedim. Benden biliyorlar bi de.

Evet iyi oluyor burda yemek, yanına marketten ne istersek alıp yapıyoruz dolaptan meyvemiz salata malzememiz falan eksik olmaz. Dışarda yiyorken almıyorduk bişey.

ohh be beğenme butonu geri gelmiş. bir eksiklik hissettim dün kendimde

evet bunu da benden biliyorlar yeğenleri işte ya kıyamam yazık. küçücükler hepsi. biri 5 yaşında öbürü 2 yaşına girecek sonuncu da 2 haftalık. çocuklar sersefil zaten sokak çocuğu gibiler bakımsızlıktan. kıyamıyorum napim yoksa şeytan görsün yüzünü karının

oldu canım gözlerim doldu iki bayram neden gideyim ki ay gofret hayal edemiyorum. kvalidemi geçtim hasta da kpeder benim bildiğin domuz gibi. bu yaşına ne tansiyon ne şeker ne baş ağrısı benden sağlam diyebilirim.

sana diorum ama bende hayal edemiyorum yeter geçen bayram 9 gün geçirdik işte

kp sağlam olması iyi be ipek karısını bakıversin işte.
emekli maaşları varmı

evden akşamdan kalan yemekleri de götürürsünüz. hem ziyan olmaz...ben de getiriyorum bazen kendime.. bizim personel yemekhanesi ayrı orada dolaba koyuyorum. harika oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…