Sanırım bir görümcetör vakası bu...
Bende de var böyle bi tane, ben de hep eşime telkinde bulunurdum ona karşı şöyle davran böyle yap o senin kardeşin sen ona abi olma arkadaş ol falan. İyilik mi bildi nammkör. Şimdi o da gebe, benden önce doğurcak. Eşimi bayramda aramadı bile, o da artık sildi kardeşini. Biz görümceyle konuşmuyoruz, eşime dedim bak ben gelmek zorunda değilim sen bi git ziyaret et kardeşini falan kaç kere söyledim gitmedi. Şimdi ben de karışmıyorum, iyilik yaptıkça kötü oluyoruz. Eşim onlara gitseydi eminim diyecekti ki "nick ne yaparsa yapsın abim geliyor işte aramızı bozamayacak" falan. Halbuki düzeltmeye çalışan bendim. Ne anlar o pislik iyilikten.
Biz dışarda yiyorduk, benim mide biraz hassas dokunmaya başladı yemekler. Patroncuğun da midesine dokunmuş o gün yemekler. Dedi ben hanıma yaptırtayım yemekleri olur mu. Çok güzel olur dedim
Ofiste 4 kişiyiz, hanımı yapıp getiriyor yemeği. Bizim ofis home ofis gibi, mutfağımız buzdolabımız tencere tavamız tabağımız tüpümüz falan varHatta mescitimiz bile var. Bazen yemeği biz yapıyoruz burda menemen makarna bulgur pilavı gibi... Kısacası ofiste yiyoruz.
Bizim yemek 1 buçuğa doğru gelir.
Ne küscem LANSelam piyo hoşgeldin.
Nick küstün mü sen bana, cidden şaka yapmıştım, farkedecek misin diye?
Ben yemeğe cıkmıycam bugün canım istemiyo
asabımmı bozulur abdestin demek istedin herhal, yok yok girmem hepsi anbean aklımda nasılsaa
ahahah görümcenin geçiş üstünlüğü var bence, gerçi yakında eltim de olur ne şansız karıyım her bi şeyim tam; kaynana, görümce, elti...
hoşbuldum bu arada çekcim
As. hoş geldin pampa :13:
Bende kendi anneme bile annecim demedim, yengem anneme annecim derdi yazcaktım yazmadım
Şaşırırsınız diye
Cım cim eklerini pek kullanmam ama tabi ki annemi çok severim, başkasının annesine anne dememem de yadırganmıyor mizacım böyle çünkü
görümcelere ölümmmm
afiyet olsun bayanlar
Kaderdaşım benimde hepsi tamam, üstüne yakın zamanlarda bende görümce oluyorum iyimi
içinden gelene diyecek lafım yıokda tribünlere oynamak için yapanlar gıcık oluyorum
hoşbuldum çekirgecim :)
senin ex görümcede fenaydı hee, ama sen görümce konusu açmaysadın tanışmamış kaynaşmış olurduk dimi piyo
o konu bizi tanıştırdı hakkını yemiyelim :)
merhaba herkese
Ne küscem LANSensin merkep pardon merkez hahahaha Mucux.
Anbean aklında mıJabotalı sovr
Kaderdaşım benimde hepsi tamam, üstüne yakın zamanlarda bende görümce oluyorum iyimi
içinden gelene diyecek lafım yıokda tribünlere oynamak için yapanlar gıcık oluyorum
hoşbuldum çekirgecim :)
senin ex görümcede fenaydı hee, ama sen görümce konusu açmaysadın tanışmamış kaynaşmış olurduk dimi piyo
o konu bizi tanıştırdı hakkını yemiyelim :)
mirabaaa
Ha söyleicime dert oldu
ay sen görümce ol da başın bir göğe ersin. bir halt olmuyorsun valla bak ben oldum da noldu...
hayırdır elm neden canın istemiyor bir şey canım.. 1 saat sonra göreyim seni.
haklısın ipekim :)
keyifler nasıl, bayramda kv gidiomusunuz yine
Ayy bırak nesini arasın onun, hakkaten malak gibiymiş görümcen. Bırak uzak dursun karışma, ben de en eşim onu aramam diyince isabet olur dedim adını bile anmıyoruz artık evde. Hayır millet de ben bozuyorum sanıyor, geçen bi akrabaları bana akıl veriyor güya işte insanın başına gelse bi akrabasından fayda görür yapmayın böyle falan. Görümce de ordaydı eşim de yanımdaydı, dedim valla ben kimseyi tutmuyorum isteyen istediği yere gitsin, yüzümü de çevirdim dinlemedim. Benden biliyorlar bi de.aynısı işte, şu an o da diyordur bak kaldı ortada biz kardeşimle konuşuyoruz ama eşim konuşmuyor ki hala. yeğenleriyle ilgili muhatap olmak zorunda kalıyor sadece onla şahsi bi iletişimi yok.
nankör ki ne nankör bunlar. allah belasını veriyor gerçi de farkında değil ne çare. bir dirhem iyilik yok kalbinde hiç kimse için. annesi için bile. her hafta geliyor iki gün kalıyor anasında. malak gibi yatıyor. kadın iki çocuğa bakıyor kendine kocasına yemeğini yapıyor ellerine veriyor sadece cumartesileri kaynımın izin günü o gün gelme diyorlar buna.
kavganın çıktığı gün kadir gecesiydi, cumartesi günü geldi gene bu. geniş ve rahat kocası 2 gibi gelir sizi alırım demiş 7 oldu yok piyasada. kaynanam da demiş ki bak kardeşin evde çocukların sesinden dinlenemiyor sana kaç kere dedik cumartesi gelme. vay sen misin bunu diye. neler etti kadına.
diyorum ya ona da müstehak acımıyorum artık
en güzelii insanın midesi rahatlar ev yemeğiyle, dışarda yiyeceğinize bi menemne bile daha rahat ettirrir sizi,
piyocan hoşgeldin
aqaaa en güzelini yapıyosun , bide ne düşündüklerini de takma onları düşünmeye ayırdığın 1 dk bile sana zarar, isteyen istediğini düşünsün sen ve eşin doğrusunu biliyosunuz nasılsa
Sabah birazcık poğaça yidimSimdi de alkali suya yükleniyorum
ohh ne güzel ben de bir salıversem kendimi 1 tepsi su böreği yiyecek kapasitedeyim.
Ayy bırak nesini arasın onun, hakkaten malak gibiymiş görümcen. Bırak uzak dursun karışma, ben de en eşim onu aramam diyince isabet olur dedim adını bile anmıyoruz artık evde. Hayır millet de ben bozuyorum sanıyor, geçen bi akrabaları bana akıl veriyor güya işte insanın başına gelse bi akrabasından fayda görür yapmayın böyle falan. Görümce de ordaydı eşim de yanımdaydı, dedim valla ben kimseyi tutmuyorum isteyen istediği yere gitsin, yüzümü de çevirdim dinlemedim. Benden biliyorlar bi de.
Evet iyi oluyor burda yemek, yanına marketten ne istersek alıp yapıyoruz dolaptan meyvemiz salata malzememiz falan eksik olmaz. Dışarda yiyorken almıyorduk bişey.
oldu canım gözlerim doldu iki bayram neden gideyim ki ay gofret hayal edemiyorum. kvalidemi geçtim hasta da kpeder benim bildiğin domuz gibi. bu yaşına ne tansiyon ne şeker ne baş ağrısı benden sağlam diyebilirim.
Ayy bırak nesini arasın onun, hakkaten malak gibiymiş görümcen. Bırak uzak dursun karışma, ben de en eşim onu aramam diyince isabet olur dedim adını bile anmıyoruz artık evde. Hayır millet de ben bozuyorum sanıyor, geçen bi akrabaları bana akıl veriyor güya işte insanın başına gelse bi akrabasından fayda görür yapmayın böyle falan. Görümce de ordaydı eşim de yanımdaydı, dedim valla ben kimseyi tutmuyorum isteyen istediği yere gitsin, yüzümü de çevirdim dinlemedim. Benden biliyorlar bi de.
Evet iyi oluyor burda yemek, yanına marketten ne istersek alıp yapıyoruz dolaptan meyvemiz salata malzememiz falan eksik olmaz. Dışarda yiyorken almıyorduk bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?