Öyle deme çek elinin altında oluyor bunlar,kışın taze fasulye oluyor 15 lira filan nasıl alırsın bu fiata
Ay 2 dkda gerildim.
Ous hamur işi bilmediğinden kekliyorum onu
Çok zormuş gibi gösteriyorum misafir gelecek diye panikliyorum filan
O da bari bende evi toparlayayım diyo
Napim bende çalışıyorum, o da ev işlerine yardım etsin tek ben mi kullanıyorum bu evi
Ous hamur işi bilmediğinden kekliyorum onu
Çok zormuş gibi gösteriyorum misafir gelecek diye panikliyorum filan
O da bari bende evi toparlayayım diyo
Napim bende çalışıyorum, o da ev işlerine yardım etsin tek ben mi kullanıyorum bu evi
hangimizin geçmedi sahiden ama ciddi ciddi evlenmek için seymen ağa bekliyor. oturmuş bekliyor bunuorası biraz şey işte.. haha
heyybu gergınlıklerın sonu zalımm zindanlar bılıyorsun yaz kaç yaz kaççç
bazı insanları ne ile besleyip büyütüyor da böyle fikirler üretiyorlar anlamakta zorlanıyorum. iyi ki de anlamıyorum hatta.
Ben Allah vermiş madem yiyeyim diyerekten ayırt etmeden ne konulursa önüme yerim canım ama şu da varki patlıcandan reçel, ıspanaktan kek vb.. şeyleri basmıyor kafam :)
Ay 2 dkda gerildim.
Kötü bişi yazmıyorum da cok sinirleniyorum keti ya; pişkin pişkin yuva yıkanın yuvası olmaz diye boşanmıyorum yazmış
Anneleri kücükken bunları 3 kez atıp 2 kez tutmuş :)
Öyle deme çek elinin altında oluyor bunlar,kışın taze fasulye oluyor 15 lira filan nasıl alırsın bu fiata
Onunda aslaetimi var yoksammm
Nikotoni cigaramdan alıyom nasıksaa
görüyon demi ipek neler diyooo fallennn
sizce delimiyim dedim kımse cevap vermedi demekki değilim
Benim geçmedi, bildiğin öküzdü ağa ya ben çok sonradan takıldım diziye annem geldiğinde izliyordu mecbur kalıp başlayıp sonra filminde ne len bu böyle final mi olur diye çok gülmüştüm :) Benim favori karakterim yüzüklerin efendisindeki sevgili elfe aşık olan kral amca hastasıyım.
Kötü bişi yazmıyorum da cok sinirleniyorum keti ya; pişkin pişkin yuva yıkanın yuvası olmaz diye boşanmıyorum yazmış
Anneleri kücükken bunları 3 kez atıp 2 kez tutmuş :)
Uslu dur didim sana
Çıkarma gaganı şurdan
aldatmayı normalleştırıyor bu gıbı kımseler böyle böyle alışıyoruz zaten kötü huylara konuda anormallik var
ahahahahahahahhahahahaaöyle gerçekten başka açıklama bulamıyorum.
elmoş rahat dur! salak biri yüzünden banlanma kim vurduya gitti demeyek yine..
Ben genelde konserve alıyorum bezelye vs.tamam sağlıklı değil belki ama zaten günümüzde ne sağlıklı ki o da gayet pratik hem
olmazmı aplaaaa
ayyyyyy elfler çok şirindi yaaaa
ahahah gagam yok benim! :)
aynen öyle, bütün ahlaksızlıklar normal geliyor bize artık
carrie yi banladı kazen bugun çokda kızmış bim diye konu gördünüzmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?