09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ous hamur işi bilmediğinden kekliyorum onu
Çok zormuş gibi gösteriyorum misafir gelecek diye panikliyorum filan
O da bari bende evi toparlayayım diyo
Napim bende çalışıyorum, o da ev işlerine yardım etsin tek ben mi kullanıyorum bu evi

Aferin sana, nasıl alıştırırsan öyle gider. Yağma yok, sen süpürüyosan o da toz alacak.

bazı insanları ne ile besleyip büyütüyor da böyle fikirler üretiyorlar anlamakta zorlanıyorum. iyi ki de anlamıyorum hatta.

hep öyle canım 5 dklık işe yarım saat söylenıyorumki kalksın bi işin ucundan tutsun

kadınları dırdırcı yapan erkekler

hangimizin geçmedi sahiden ama ciddi ciddi evlenmek için seymen ağa bekliyor. oturmuş bekliyor bunu orası biraz şey işte.. haha

Benim geçmedi, bildiğin öküzdü ağa ya ben çok sonradan takıldım diziye annem geldiğinde izliyordu mecbur kalıp başlayıp sonra filminde ne len bu böyle final mi olur diye çok gülmüştüm :) Benim favori karakterim yüzüklerin efendisindeki sevgili elfe aşık olan kral amca hastasıyım.

heyybu gergınlıklerın sonu zalımm zindanlar bılıyorsun yaz kaç yaz kaççç

Kötü bişi yazmıyorum da cok sinirleniyorum keti ya; pişkin pişkin yuva yıkanın yuvası olmaz diye boşanmıyorum yazmış

bazı insanları ne ile besleyip büyütüyor da böyle fikirler üretiyorlar anlamakta zorlanıyorum. iyi ki de anlamıyorum hatta.

Anneleri kücükken bunları 3 kez atıp 2 kez tutmuş :)

Ben Allah vermiş madem yiyeyim diyerekten ayırt etmeden ne konulursa önüme yerim canım ama şu da varki patlıcandan reçel, ıspanaktan kek vb.. şeyleri basmıyor kafam :)

oo daha neler var neler. ben mutfağı çok severim ama benim de basmaz detay. benim için önemli olan besleyici pratik ve göze hitap. yeter gerisini ben de anlamam. mesela kabak tatlısı yapıyorlar. normal pişirmek varken kirece yatırıp tuhaf bir şey çıkıyor ortaya. bende ne o kadar zaman ne de o kadar sabır var.

Kötü bişi yazmıyorum da cok sinirleniyorum keti ya; pişkin pişkin yuva yıkanın yuvası olmaz diye boşanmıyorum yazmış

Anneleri kücükken bunları 3 kez atıp 2 kez tutmuş :)

aldatmayı normalleştırıyor bu gıbı kımseler böyle böyle alışıyoruz zaten kötü huylara konuda anormallik var

sizce delimiyim dedim kımse cevap vermedi demekki değilim

olmazmı aplaaaa

ayyyyyy elfler çok şirindi yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…