09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

patlıcandan ne hayır gördük ki turşusunu tatlısını yabıonuz ya :)
Bence bu ürünlerin hepsinin çıkış sebebi erkekler. Kadınlarla bu kadar uğraşırlarsa bu hatunlarda napacak saracak bişi bulamayacak patlıcandan tatlı reçel filan deneyecek.. uğraşmayın yaa

hiç bukadar koyu feminist görmemiştim kaç sene düşünsem aklıma gelmez

ay kurban olurum ben size yaa sizin düşünmeniz yeter sağolun şaka dedim ben olsada yiyemem ki turşu falan, midem çok yanıyo, bulantıdn daha beter gaviscon şurup dedi doktor ama son raddeye kadar içmicem

ben görünce tanıyamadım bile o ne

"seymen ağa bekledim baharı koruduğu gibi korusun beni istedim"... ben seymen ağa bekledim bir tane diyen bir hanım kardeş talip bekliyor.. alt yazı geçeyim hapşuuu:2:
seymen ağanın evının hızmetçisinden çocuğu vardı sen böylece haber ett o isteyene

ben patlıcanlı herşeye bayılırımmyaaa body :))) öyle deme

eskiden sıkma canını okşa patlıcanını derdik oda ayrı hahahahahahahahah

ay kurban olurum ben size yaa sizin düşünmeniz yeter sağolun şaka dedim ben olsada yiyemem ki turşu falan, midem çok yanıyo, bulantıdn daha beter gaviscon şurup dedi doktor ama son raddeye kadar içmicem

Niye içmicen? Kendine işkence yapmayı seviyor musun? Bir zararı olsa doktor sana verir mi? Ben her gün yarım şişe bitirirdim neredeyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…