patlıcandan ne hayır gördük ki turşusunu tatlısını yabıonuz ya :)
Bence bu ürünlerin hepsinin çıkış sebebi erkekler. Kadınlarla bu kadar uğraşırlarsa bu hatunlarda napacak saracak bişi bulamayacak patlıcandan tatlı reçel filan deneyecek.. uğraşmayın yaa
vallahi doğruseymen ağanın evının hızmetçisinden çocuğu vardı sen böylece haber ett o isteyene
ay kurban olurum ben size yaa sizin düşünmeniz yeter sağolun şaka dedim ben olsada yiyemem ki turşu falan, midem çok yanıyo, bulantıdn daha beter gaviscon şurup dedi doktor ama son raddeye kadar içmicem
ben görünce tanıyamadım bile o ne
"seymen ağa bekledim baharı koruduğu gibi korusun beni istedim"... ben seymen ağa bekledim bir tane diyen bir hanım kardeş talip bekliyor.. alt yazı geçeyim hapşuuu:2:
patlıcandan ne hayır gördük ki turşusunu tatlısını yabıonuz ya :)
Bence bu ürünlerin hepsinin çıkış sebebi erkekler. Kadınlarla bu kadar uğraşırlarsa bu hatunlarda napacak saracak bişi bulamayacak patlıcandan tatlı reçel filan deneyecek.. uğraşmayın yaa
ay kurban olurum ben size yaa sizin düşünmeniz yeter sağolun şaka dedim ben olsada yiyemem ki turşu falan, midem çok yanıyo, bulantıdn daha beter gaviscon şurup dedi doktor ama son raddeye kadar içmicem
nekadar eskıden ben hiç duymadım bu akşam dicem kocişimeee
Dün daha küçük biri düştüMarmelad. Artık bakkal market işleri senden dedim
Hem nick te benden 1 yaş küçükmüş
Ben artık büyüdüm hıh
Patlıcanın hiç bir vitamin değeri yokki zaten,yense ne olur yemnese ne olur demi,
Sen iste yeterki biz yollarızz
iç canım zararı olsa vermez sonra hepten hastaneye düşersin serumle beslerler
senin yemek zevkin ne canım. patlıcanı herkes sever normalde..
Patlıcanın hiç bir vitamin değeri yokki zaten,yense ne olur yemnese ne olur demi,
asmalı konak dizi kültürümüzün başlangıcıdır. ve ben o zaman üniversite sondaydım. ve her kızın içinden bir seğmen ağa geçmiştir o zaman...
yuh diyorum fallen sana
Tmm ama cayı sen ikram edicenben senden büyüğüm
BDV ye aldatmalı konu düştü :)
hangimizin geçmedi sahiden ama ciddi ciddi evlenmek için seymen ağa bekliyor. oturmuş bekliyor bunuorası biraz şey işte.. haha
Ben öyle kışlıktır, turşudur şeylerden hiç yapmadım
İstesem öğrenirim belki ama mevsimindeki sebzeyi ancak alıp yapıyorum o kadarıyla uğraşamam
Annem yapıyo yapma dedim, kendime yaparken minik birkaç paket atıyorum size kızım onun zahmeti olmaz ki dedi
Yapıyo diye kullanıyoruz ama yapılmasa da kendim yapmam
O olmazsa açlıktan ölmeyiz dimi, niye o kadar uğraşayım
Ben hiç turşu kuran Ous görmedim ama biz Ouslar kadar çalışıyoruz
abla patlıcan diyip geçme
olurmu abla onun içindeki nıkotın yeter
yuh diyorum fallen sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?