09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

senin yemek zevkin ne canım. patlıcanı herkes sever normalde..

ay kurban olurum ben size yaa sizin düşünmeniz yeter sağolun şaka dedim ben olsada yiyemem ki turşu falan, midem çok yanıyo, bulantıdn daha beter gaviscon şurup dedi doktor ama son raddeye kadar içmicem

iç canım zararı olsa vermez sonra hepten hastaneye düşersin serumle beslerler

ben görünce tanıyamadım bile o ne

"seymen ağa bekledim baharı koruduğu gibi korusun beni istedim"... ben seymen ağa bekledim bir tane diyen bir hanım kardeş talip bekliyor.. alt yazı geçeyim hapşuuu:2:

asmalı konak dizi kültürümüzün başlangıcıdır. ve ben o zaman üniversite sondaydım. ve her kızın içinden bir seğmen ağa geçmiştir o zaman...

Patlıcanın hiç bir vitamin değeri yokki zaten,yense ne olur yemnese ne olur demi,

ay kurban olurum ben size yaa sizin düşünmeniz yeter sağolun şaka dedim ben olsada yiyemem ki turşu falan, midem çok yanıyo, bulantıdn daha beter gaviscon şurup dedi doktor ama son raddeye kadar içmicem

Sen iste yeterki biz yollarızz

Ben öyle kışlıktır, turşudur şeylerden hiç yapmadım
İstesem öğrenirim belki ama mevsimindeki sebzeyi ancak alıp yapıyorum o kadarıyla uğraşamam
Annem yapıyo yapma dedim, kendime yaparken minik birkaç paket atıyorum size kızım onun zahmeti olmaz ki dedi
Yapıyo diye kullanıyoruz ama yapılmasa da kendim yapmam
O olmazsa açlıktan ölmeyiz dimi, niye o kadar uğraşayım
Ben hiç turşu kuran Ous görmedim ama biz Ouslar kadar çalışıyoruz

Dün daha küçük biri düştü Marmelad. Artık bakkal market işleri senden dedim
Hem nick te benden 1 yaş küçükmüş
Ben artık büyüdüm hıh

Tmm ama cayı sen ikram edicen ben senden büyüğüm

BDV ye aldatmalı konu düştü :)

benım yarın pskıyatr randevum vargidip gitmemek konusunda akrarsızım randevuyu prozac yazdırmak istediğim doktor aldı aklımda yoktu yanı napsam bılemedım sizce hamıleyım gibi bı soru oldu aklımda olmadığından kararsız kaldım

iç canım zararı olsa vermez sonra hepten hastaneye düşersin serumle beslerler

bence bir şeycik olmaz.
bana da verdi doktor hamileyken öldüm öldüm dirildim yine içmedim. hatta sanırım 6. ay civarı kan seviyesi baya yükseliyormuş 1 hafta gece gündüz başım ağrıdı ama nasıl anlatamam sabah uyanıyorsun ağrıyor gece yatıyorsun bir umut geçer mi ağrıyor sabah. yine minoset bile almadım.
biri anlatmıştı ben hamileyken. doğum yapmış kadının biri bebeğin kalbi delikmiş. doktoru hamileyken çok mu ağrı kesici aldın demiş. bu laf üzerine tek bir ilaç almadım hamileyken.

asmalı konak dizi kültürümüzün başlangıcıdır. ve ben o zaman üniversite sondaydım. ve her kızın içinden bir seğmen ağa geçmiştir o zaman...

hangimizin geçmedi sahiden ama ciddi ciddi evlenmek için seymen ağa bekliyor. oturmuş bekliyor bunu orası biraz şey işte.. haha

hangimizin geçmedi sahiden ama ciddi ciddi evlenmek için seymen ağa bekliyor. oturmuş bekliyor bunu orası biraz şey işte.. haha

Zengin mi olsun demek istiyo , dediğim dedik bi hödük mü

İnsan daha mantıklı kriterler söyler bari dimi
Yok yok biraz da biz kaşınıyoruz
Adam yaırn höt zöt dese şikayet etmesin, alsana Seymen ağa derler

Öyle deme çek elinin altında oluyor bunlar,kışın taze fasulye oluyor 15 lira filan nasıl alırsın bu fiata

abla patlıcan diyip geçme

Onunda aslaetimi var yoksammm

olurmu abla onun içindeki nıkotın yeter

Nikotoni cigaramdan alıyom nasıksaa

yuh diyorum fallen sana

görüyon demi ipek neler diyooo fallennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…