09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

atarlı gülistanı bilir misinn ?

Helal
Fi fiii ıslık

Bi de kaynanası daha ilk tanışma da demişti ki kaynanama
Ben senin gelinini çok sevdim, hem güzel hem hanım hanımcık
Teşekkür ettim

Sonra ki görüşmelerde de tekrarladı, görümcem ve eltisi de tip tip baktı
Bende dedim teşekkür ederim senin gelinlerin de güzel X abla

Biri bişey diyo
Görümcem bana cephe alıyo

daha iyi işte çatlasın patlasın cartlasınnnn ,beni bide kkda görün diyeydin

etkinlik ne çekirge? Elbiseni ben görmedim

selamlar bu arada kızlar naıslsınız keyifler ne durumda?

kızımı yarım gün kreşe yazdırdım. ama gitmek istemiyor. bugün 3. gün daha iyi olur umuduyla bekliyorum bugün çok ağlamış. ilk gün yarım saat gittim. çok acı verici bir durum gidemiyorum.
yani herkes bir bedel ödüyorsa çalışan anne çok feci bir bedel ödüyor çocuğundan ayrı kalarak. para için değip değmediğini sorguluyorum şu an kendi içimde. bırakıp gidesim var her şeyi.

ipek hayırdır? sıkıntın ne?

sirke işte paranın pulun hafiflemediği bir sıkıntı. ruhum çok karanlık şu an. tam anne olamıyorum gibi hissediyorum. çocuğumun bana ihtiyacı var ama yanında değilim. bu yüzden anneme daha bağlı. bu da ayrı üzüyor beni.

daha iyi işte çatlasın patlasın cartlasınnnn ,beni bide kkda görün diyeydin

Puhaha

Benim bi sorunum yok yani hatta senin gelinlerde güzel diyorum , kötü niyetli olan hava bile atar yani
Ama nazı cazı bitmiyo kötü kötü bakıyo bana
O halleri geçince de meraktan mı neden geliyo bi de samimi olmaya çalışıyo
Böyle dengesiz diye de ben tek tük cevap veriyorum oralı olmuyorum, mesafeli olmakta fayda var

etkinlik ne çekirge? Elbiseni ben görmedim

selamlar bu arada kızlar naıslsınız keyifler ne durumda?

Görümcemin kınası var Sirke
Düz şifon elbiselerden ahım şahım bişey değil
Orda olmanızı isterdim ona bile nasıl gözlerini patlatıcak kuzenleri abiye de giyse sorun olmuyo mesela , tuhaf işte

As. hoş geldin şükür bugünümüze seni sormalı ?

Daha 3 gün olmuş yeni başlıyo tabi istemez
Ben ilkokulun ilk tenefüsünde okuldan kaçmıştım mesela, sonra alıştım
Bu her çocukta olur, sen ev hanımı olsan da olacaktı yani herşeyin sorumlusu senmişsin gibi kendine yüklenme

öyle hissediyorum bazen çekirge ve bunun önüne geçemiyorum. okula hevesliydi ne acaba beklentilerini karşılamayan hayal kırıklığına uğratan düşünmeden edemiyorum..şimdi annem yanında anne diye ağlamıyor dedeme gidelim diye ağlıyor. kreşten önce annem babam birlikte bakıyorlardı ya. canım yanıyor gerçekten..
okula karşı ön yargılı olacak okul fobisi olacak diye korkuyorum..

napıyonuz ya
dosyalar arasında kayboldum :S

benim çocuğum yok bilmiyorum ama çocuğu olan arkadaşlar da hep senin karşılaştığn sorunla karşılaşıyorlar çocuklar ilk zaman kreşi istemiyorlar sürekli ağlıyorlar filan ama aradan belli bir zaman geçince alışıyorlar hatta bazıları annelerini gördüklerinde ağlıyolrlamış sonra sonra da kreşten gitmek istemiyoruz diye ağlıyorlarmış filan daha çok yeni bir durum bu umarım en kısa zamanda atlatırsınız.
tesadüfe bak görümcemin k validesi de beni çok sever kadın çok iyi biri; zaten iyi olmasa görümcemi idare edemez.

Sen gelinleri olarak elbette abiye giysen sorun mu yapacak kompleks yumağı

benim de okul kayıtları var daha uzatmalara girmedim ama sistem 130 lira borç çıkarıyor öğrenci işlerini aıyorum açmıyorlar ofisten de ayrılamıyorum bıdıbıdı işte. Kına ne zaman?

sirke annelik o kadar garip bir duygu ki ağır geliyor üzülüyorsun. gitmek istiyorsun yanına ama gidemeyince daha çok üzülüyorsun..
Allah'ın kadına verdiği anlatılmaz yaşayınca anlaşılacak tek duygu gerçekten.
terazinin bir kefesi çocuklarımız diğer kefe de hayatta ne varsa ardına kalan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…