09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bende renkten dolayı çekinirim ama şimdi butun ayakkabbıler renklendı benım ayaklarım 37 dı doğumdan sonra 38 oldu artık bende her ayakkıbıyı yakıştıramıyorum kendımı bide benım bı fobim var açık ayakkabı gıyemıyorum

butigo ile tanışana kadar ben de öyleydim hep tek tip ayakkabı giyerdim ama bu site ayarımı kaçırdı benim rengarenk bir ayakkabı serim oldu sayesinde... :)

saclarını elleme de naparsan yap :) senin saclar bana dert oldu

Nerdeeee satıldığını bilsem hemen alıcam, kardeşini de sana alıcam elti oluruz

Ne güzel oluuuuuuuuuuur
Benzer birini gördü türk televizyonları ama o dizide yayından kalktı

Ne güzel oluuuuuuuuuuur
Benzer birini gördü türk televizyonları ama o dizide yayından kalktı

Ben kıvanc tatlıtug yakışıklılığında kenan imirzalıoğlu tavrında biri istiyorum mimkin mi aceba

size bişi sorcam son boyatmamda kuaförüm saçlarımı mahvetti şöyle ki;

burası benim hep gittiğim kuaför her zamanki boya her zaman ki boyayayn kişi

dip boyaya gitmiştim dibi boyadı bekledik 45 dk yıkadık fönledik bi baktım 2-3 beyaz sırıtıyo

sonra daha dikkatli baktım saçlarımdaki siyahlar duruyo resmen dip boya olmamış gibi

ık mık tık bişiler dedi güya başka şekilde de boyucakmış aklı sıra 2 boya parası alcak hatasını kabullenmiyo

bende noluyoz lan gibi çıkıştım kibarca bida booyadı saçın dibini nasıl kafam yanıyo midem de bulandı o kimyasal kokudan

sonra onu 10 dk bekledik ıslakken yine baktı yine tüm saçı boyadı bu sefer 10 dk bekledi, yani 1 saat içinde 3 kere boyandı saçlar

saçları m oldu ama normalden daha açık oldu ve bende buğday tenliyim az daha açsaymış kibariyeye benzicektim

sizce neden kapanmadı diplerim , adam boyayı mı kalitesizleştirdi acaba , bilgisi olan var mı

burda yeniyim de konu açmayı bilmiyorum ilk buraya denk geldim size soriyim dedim bunun için üyelik açtım

ben böyle durumlarda kuaförü değiştiriyorum sık sık gidince fazla mı yüz göz oluyoruz nedir batırıyorlar ve diyorum o zaman bununda miyadı doldu :)

aaa ne münasebet

ay o kim hic tipim değil, cirkin o

hemen alayım bebişim

Ama adamııııın hammaddesi nabeeeeeeer
Benim ous'a tavırları konuşması gülüşü çok benzerdi
[video=youtube;24i_m2mZNJA]http://www.youtube.com/watch?v=24i_m2mZNJA[/video]
İzleyeyimde özlemim gitsin

ben böyle durumlarda kuaförü değiştiriyorum sık sık gidince fazla mı yüz göz oluyoruz nedir batırıyorlar ve diyorum o zaman bununda miyadı doldu :)

bende bida gitmem zatenn , dediğin gibi yüz göz olduk heralde, halbuki sık gelen müşteriyi kaybetmemek için kaliteyi arttırmalı manyak adamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…