- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Netleşsin de ondan sonra söylersin
benim erkeğimi tarif ettin
Bu modeller çok rahat ayakkabılar ama çok dikkat çekiyor açıkçası bugün kimi görsem ayakkabıları nereden aldın diye sordu uzun zamandır giymemiştim ben de ki benim gibi koca ayaklı ve ayakları taraklı olan biri giyiorsa herkese yakışır.
resmen odun olanlarından bahsettin şöle orta yollu dilesene
bende renkten dolayı çekinirim ama şimdi butun ayakkabbıler renklendı benım ayaklarım 37 dı doğumdan sonra 38 oldu artık bende her ayakkıbıyı yakıştıramıyorum kendımı bide benım bı fobim var açık ayakkabı gıyemıyorum
Ana yeni bir love stoooriiii mi
cok kokoşsun :)
cok kokoşsun :)
nerdeeee :) hayallerimin erkeğini tarif ettim
Öyleyimdir azcık :))
Bulursak klonlayalım bari, biri sana biri bana
saclarını elleme de naparsan yap :) senin saclar bana dert oldu
Nerdeeee satıldığını bilsem hemen alıcam, kardeşini de sana alıcam elti oluruz
hahahhahhah şimdilik sadece boyatmakla yetindim ama yarın ne yapacağımın sözünü veremem
saclarını elleme de naparsan yap :) senin saclar bana dert oldu
Nerdeeee satıldığını bilsem hemen alıcam, kardeşini de sana alıcam elti oluruz
Şeytan bu günlerde beni de yokluyo, hem de simsiyahtan platin sarısı fln
Ne güzel oluuuuuuuuuuur
Benzer birini gördü türk televizyonları ama o dizide yayından kalktı
Ben kıvanc tatlıtug yakışıklılığında kenan imirzalıoğlu tavrında biri istiyorum mimkin mi aceba
Ben kıvanc tatlıtug yakışıklılığında kenan imirzalıoğlu tavrında biri istiyorum mimkin mi aceba
depresyonda değilsin di mi???
Osman KanatAdamı resmen özlüyorum ya
oldu kuzum, eve paketmi yapalım şimdimi istersin :)
size bişi sorcam son boyatmamda kuaförüm saçlarımı mahvetti şöyle ki;
burası benim hep gittiğim kuaför her zamanki boya her zaman ki boyayayn kişi
dip boyaya gitmiştim dibi boyadı bekledik 45 dk yıkadık fönledik bi baktım 2-3 beyaz sırıtıyo
sonra daha dikkatli baktım saçlarımdaki siyahlar duruyo resmen dip boya olmamış gibi
ık mık tık bişiler dedi güya başka şekilde de boyucakmış aklı sıra 2 boya parası alcak hatasını kabullenmiyo
bende noluyoz lan gibi çıkıştım kibarca bida booyadı saçın dibini nasıl kafam yanıyo midem de bulandı o kimyasal kokudan
sonra onu 10 dk bekledik ıslakken yine baktı yine tüm saçı boyadı bu sefer 10 dk bekledi, yani 1 saat içinde 3 kere boyandı saçlar
saçları m oldu ama normalden daha açık oldu ve bende buğday tenliyim az daha açsaymış kibariyeye benzicektim
sizce neden kapanmadı diplerim , adam boyayı mı kalitesizleştirdi acaba , bilgisi olan var mı
burda yeniyim de konu açmayı bilmiyorum ilk buraya denk geldim size soriyim dedim bunun için üyelik açtım
aaa ne münasebet
ay o kim hic tipim değil, cirkin o
hemen alayım bebişim
ben böyle durumlarda kuaförü değiştiriyorum sık sık gidince fazla mı yüz göz oluyoruz nedir batırıyorlar ve diyorum o zaman bununda miyadı doldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?