bendeeee her akşam soluksuz hemdeeeeee
olurum da fotoyu nası çekçem kuzu :)) hastanede boy aynası bulamam ki hahah
Ne bilmmemesi ben onun yıllardır sıkı takipcisiyimBizim evin dibinde cekiyolardı hey gidi heyyy
Neyse bu yıl affedildinSeneye en fazla bir hafta gidebilirsin. Mikanos mu orası
O kim? Hic duymadım ben
Santorini
Günah adası mykonos'u sevmedim ben, denizi güzel sadece
Ankara mahalli sanatçısı hahhahahhaha
Allah seni emi googleye yaz çıkar :d
ohhhhhh yarasın kuzumaaaaa Allahın izni ile toparlanacaksın
aslında çoğu saçmalıkları görüyorum da insan takılınca bırakamıyo ,2 akşamdır seyredemedim onları telafi ediyorum
ama artık bizimki seriye bindicanım sen sadece gücünün farkında ol, asla gaza getirmek için değil söylediklerimiz
herşeyden önce yavruların var onlar için mantıklı olmak zorundasın
ekran başında da olsa dayanımıyorum ousların öküzlüğüne :)
hoşgeldin
sedye asansöründe cek
ama artık bizimki seriye bindi
ben konuşmadıkça oda konuşmuyor
hoşbuldum
şu dizilier programlar kısmına nerden gidiliyordu oraya gıdıp ıkı çift laf etmem lazım ama bulamadım
Niye günah adası? santoriniyi arastırıyorum ben de, seneye böyle bişi düşünebilrim
ahahaha deli
ay çok merak ettim tatlım yabende bugün saçlarımı boyattım ateş kızılı, makyaj full ayakkabılar full topuk bide güzel elbise giydim tiril tiril oldum :)) Pek elbise giymeme alışık olunmadığından herkes şaşırdı hehehe
Fırsatınız olursa mutlaka görün Santorini'yi, yeryüzü cenneti o kadar diyeyim, 1 yıl kadar önceden rezervasyon yaptırırsanız hem biletler hemde konaklama yurtiçi tatili kadar orta bütçede olabiliyor, düşünün derim
Eeee günahkarlar çok
Şaka bir yana ekonomisi çökmüş yunanistan'ın, tek bir üretim yok, yeşil yok, ağaç yok...Üzüm ve domotes ve turizm tek gelirleri sanırım, sarı kumların içerisinde üzüm yetiştiriyorlar, alçak alçak üzüm ağaçları var, şarap yapıp satıyorlar sonrasında. Domatesleri çok lezzetli ama. Sahilleri çok güzel mykonos'un denizine bayıldım, gece hayatı hiç durmuyor sabaha kadar eğleniyorlar tembel yunanlılarMutlaka düşün kuzum ama santoriniye eşsiz gidilmez kafanı duvarlara vurursun benim gibi Çok romantik bir ada, ama denizde yayılmak geceye kadar yüzmek istiyorsan ya mykonos'a ya rodos'a gideceksin. Hıııı yok ben aşık olduğum adama bir kez daha aşık olacağım diyorsan Santorini'ye
hahahahhahaha bizim asansörleri boş yakalamak mümkün değil du bakalım bulurum belkim bi yolunu servis asansörü var olmadı ona kaçarım :))))
sağol elmiş
Eeee günahkarlar çok
Şaka bir yana ekonomisi çökmüş yunanistan'ın, tek bir üretim yok, yeşil yok, ağaç yok...Üzüm ve domotes ve turizm tek gelirleri sanırım, sarı kumların içerisinde üzüm yetiştiriyorlar, alçak alçak üzüm ağaçları var, şarap yapıp satıyorlar sonrasında. Domatesleri çok lezzetli ama. Sahilleri çok güzel mykonos'un denizine bayıldım, gece hayatı hiç durmuyor sabaha kadar eğleniyorlar tembel yunanlılarMutlaka düşün kuzum ama santoriniye eşsiz gidilmez kafanı duvarlara vurursun benim gibi Çok romantik bir ada, ama denizde yayılmak geceye kadar yüzmek istiyorsan ya mykonos'a ya rodos'a gideceksin. Hıııı yok ben aşık olduğum adama bir kez daha aşık olacağım diyorsan Santorini'ye
]
ay çok merak ettim tatlım ya
bigğn bende size dombilik halimi yollayacam
inşallah ama tatil bana hayalden ibaret
çocuk doğacak falan
kış gelmiş bize anlattıklarına bak yakınlarda bırı varsa söylermısın sneı boğuversin
Sağ omuzumla boynum tutuk katiee aşkolsun, zaten acım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?