09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ne bilmmemesi ben onun yıllardır sıkı takipcisiyim Bizim evin dibinde cekiyolardı hey gidi heyyy

Neyse bu yıl affedildin Seneye en fazla bir hafta gidebilirsin. Mikanos mu orası

Santorini
Günah adası mykonos'u sevmedim ben, denizi güzel sadece

aslında çoğu saçmalıkları görüyorum da insan takılınca bırakamıyo ,2 akşamdır seyredemedim onları telafi ediyorum

ohooooo aşırı saçma ama vakit geçio işte ne yapçenn

akşam biraz kayıp ön tanıtım bakdım oda dehşet dizi ha

ama artık bizimki seriye bindi
ben konuşmadıkça oda konuşmuyor

hoşbuldum

şu dizilier programlar kısmına nerden gidiliyordu oraya gıdıp ıkı çift laf etmem lazım ama bulamadım

Niye günah adası? santoriniyi arastırıyorum ben de, seneye böyle bişi düşünebilrim

ahahaha deli

Eeee günahkarlar çok
Şaka bir yana ekonomisi çökmüş yunanistan'ın, tek bir üretim yok, yeşil yok, ağaç yok...Üzüm ve domotes ve turizm tek gelirleri sanırım, sarı kumların içerisinde üzüm yetiştiriyorlar, alçak alçak üzüm ağaçları var, şarap yapıp satıyorlar sonrasında. Domatesleri çok lezzetli ama. Sahilleri çok güzel mykonos'un denizine bayıldım, gece hayatı hiç durmuyor sabaha kadar eğleniyorlar tembel yunanlılar Mutlaka düşün kuzum ama santoriniye eşsiz gidilmez kafanı duvarlara vurursun benim gibi Çok romantik bir ada, ama denizde yayılmak geceye kadar yüzmek istiyorsan ya mykonos'a ya rodos'a gideceksin. Hıııı yok ben aşık olduğum adama bir kez daha aşık olacağım diyorsan Santorini'ye

]

ay çok merak ettim tatlım ya
bigğn bende size dombilik halimi yollayacam

inşallah ama tatil bana hayalden ibaret
çocuk doğacak falan

kış gelmiş bize anlattıklarına bak yakınlarda bırı varsa söylermısın sneı boğuversin

hahahahhahaha bizim asansörleri boş yakalamak mümkün değil du bakalım bulurum belkim bi yolunu servis asansörü var olmadı ona kaçarım :))))

aman morga fln gitme ahahahah

rica ederm bebişim

Biz kalabalık gideriz zaten

E sende yunan heykeli gibi bi herif bulaydın oralarda

]

ay çok merak ettim tatlım ya
bigğn bende size dombilik halimi yollayacam

inşallah ama tatil bana hayalden ibaret
çocuk doğacak falan

Aaa yeni farkettim, ne güzel allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, olsun biraz büyüsün bebeğiniz öyle çıkarsınız tatile, 2 yaşlarında çocukları ile tatilden tatile koşan arkadaşlarım var benim, yeterki kısmet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…