09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

aman morga fln gitme ahahahah

rica ederm bebişim

Biz kalabalık gideriz zaten

E sende yunan heykeli gibi bi herif bulaydın oralarda

Ay yok yok, yunan erkekleri nasıl biliyormusun fatih ürek styla
Ben parmak arası terlik giyen, pedikür yaptıran, kaş aldıran erkeklerden pek hazetmiyorum, dünya ahret kardeşim olsun
Ben kirli sakalı olan parfümünün kokosu sakalına sinen konuştumu tok tok konuşan tek kaşı kalkık yürüyen atarlı erkeklerden hoşlanıyorum

hee bende iki yaş ta var şuan

ELMOŞŞŞ SANA GELSİN.

[video=youtube;hEFPjEYM6qQ]http://www.youtube.com/watch?v=hEFPjEYM6qQ[/video]

tabikisi şımartmayacam
bide ne oldu daha önce görüştüğüm firmanın müdürü geldi haftaya eşini işe başlatacam söz dedi
iyi dedim ama ousa sölemeyeceğim

Netleşsin de ondan sonra söylersin

benim erkeğimi tarif ettin

resmen odun olanlarından bahsettin şöle orta yollu dilesene

AHAAHHAAHAHHAH sümüklü bamyaaaaa

ben onun formulunu öğrendım sümüksüz yapabılıyorum

şapkalarını çok dıkkatlı kesıyosun delikli kısımlar açığa çımıcak sonra limonlu suda bekletıyosun temızleyınce

tencerede su kayanatıyosun içine sadece tuz atıyosun limonlu sudan alıp hooo kaynar suya atıyosun

içinede bıkaç tane lımon tozumu tuzumu beyaz beyaz onlardan atıyosun sonra salçayı soğanı zeytınyağla kavurup tencereye atıyosun işte sana sumuksuz bamya denendııı

Son düzenleme:
çok hoşmuş ama başkasında görunce yakıştırıyorum kendıme yakıştıramıyorum nedense

Bu modeller çok rahat ayakkabılar ama çok dikkat çekiyor açıkçası bugün kimi görsem ayakkabıları nereden aldın diye sordu uzun zamandır giymemiştim ben de ki benim gibi koca ayaklı ve ayakları taraklı olan biri giyiorsa herkese yakışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…