- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
aman cek gene burnumdan getırıdn ya tamam tamam yazmıyorum napım
dertlestım ben orada :26:
heee ne gülmüştüm yaaa kavgamı ediyonuz kız yazmıştıııı
cute alemsinn
aman cek gene burnumdan getırıdn ya tamam tamam yazmıyorum napım
dertlestım ben orada :26:
erdinmi muradına kız: geçtimi enfeksiyonların
Öyle bişeydi iştebilerek mi yapıyo bilmeden mi emin değilim
Ben senin için söyledim istersen orda yazmaya devam edebilirsin
Burnundan ben değil ki kaynanan getirmiş maalesef
ekrem boramı yoksa
ne kadar düşünerek konuşcam desende sen değişmeszsin cute içinden geldiği gibi konuşursun
art niyetin yok ama politik olmayı , olayları farklı açıdan çözmeyi başaramıosun
aman söyle içinde kalmasın , onlar çokmu düşünüyo sanki
senle saçmasapan konuşmuş yok boşanırsın falan fişman diye
orası öyle ama
kocamla aram bozulacaktı güzelim dedim ben boşanırım ya onur geri adım atmasaydım evden kovmayı dusundum onu cok cırkın
dedım ben kadından ozurde dıledım tamam dedı normalde davranıyor bune demek oluyor sımdı evımıze gelmeyı reddedıyolarmıs
neyse sınırlenmıyım sımdı
hehe dıyıp gecseydım kocamda ıstemezdı annesının sureklı kalmasını hallederdı ama sımdı kocamda rahatsız olsa evde onu ıstemeyen ben oldum
ne kotu bır ımaj
anacım gene tekrar ettı galıba
kaynanam bana alerjı yaptı ya
gecende 15 gun sonra kutlama yaptık
kocam unutmus bu ıslerı herhalde anam bıze kalacak dıyecekmıs oldu oldu dedırtmem ben onu
yok ablam ekrem düzgün oğlu zara yaz dinle çok güzel bitanemmm
orası öyle ama
kocamla aram bozulacaktı güzelim dedim ben boşanırım ya onur geri adım atmasaydım evden kovmayı dusundum onu cok cırkın
dedım ben kadından ozurde dıledım tamam dedı normalde davranıyor bune demek oluyor sımdı evımıze gelmeyı reddedıyolarmıs
neyse sınırlenmıyım sımdı
hehe dıyıp gecseydım kocamda ıstemezdı annesının sureklı kalmasını hallederdı ama sımdı kocamda rahatsız olsa evde onu ıstemeyen ben oldum
ne kotu bır ımaj
bu kaynana görümce durumları kısacası evlilik hayat herşey zor beeee
işte o yüzden dedim olayları farklı açıdan çözmeyi başarsan derken
dediğin gibi ona he he deyip onura alttan alttan olabilecek sıkıntılardan bahsetseydin eşin çözerdi olayı
zaten senin rahat bi insan olduğunu ve rahatsız olacağını tahmin ederdi
amaan neyse bi doğsun da duruma göre bakarsınız artık çaresine ortada kalacak hali yok bebenin illa bihal çare bulunacak
torun olsun istesede istemese de gelir o eve
issyyyaaan naber nası gibiyooo
esmmmerr aşadağan bakma senin nasıl gidiyoo
canım o bakmak zorunad degıl yanı mecbur degılız ayrıca benım ısten cıkarılma ıhtımalımde var aslında hcı ıstemıyorum ama kadın dıretırse bu yonde adım atıcam cok sacma
onur aılesıne bırsey dıyemıyorum anladınmı boyle enteresan bısey donuyor
kadın durdu durdu bombayı cenaze zamanları patlattı neymıs ıstenmedıgı yere gelmezmıs gelme be allah allah ben sana gelmemı dedım kendın alınmıs durmussun kocamada dedım ben ozur dıledım ok dedı hatta oda bende dusunmeden konusutm dedı sonrada gorustuk sımdı ne oldu ne demek bu ıkıyuzluluk dedım?
adam dondu kaldı bakıyor
artık ne halt cevırdılerse ıyı yaptılar
cunku kaynanama fecı sekılde uyuz oluyorum suanda
dedıgım gıbı genede kalmak ısterse kalsınlar
ama kacırırım canım benım adımda cute ıse kacırırım onları 1 aya
evet zor evlenirken cicili bicili kocan akşam çiçeklerle gelcek sen karşılıcaksın hayat güzel olcak vs sanılıyo ama
ggerçek hayat öyle değil
kendi anamıza babamıza yeri geliyo höt zöt öf pöf diyoz ama onlara diyemiyoz işte
hele bide dabgozuna denk geldik mii, uğraş babam uğraş düzen kurcam diyeee
erkekler ne güzel rahaat ,
canım o bakmak zorunad degıl yanı mecbur degılız ayrıca benım ısten cıkarılma ıhtımalımde var aslında hcı ıstemıyorum ama kadın dıretırse bu yonde adım atıcam cok sacma
onur aılesıne bırsey dıyemıyorum anladınmı boyle enteresan bısey donuyor
kadın durdu durdu bombayı cenaze zamanları patlattı neymıs ıstenmedıgı yere gelmezmıs gelme be allah allah ben sana gelmemı dedım kendın alınmıs durmussun kocamada dedım ben ozur dıledım ok dedı hatta oda bende dusunmeden konusutm dedı sonrada gorustuk sımdı ne oldu ne demek bu ıkıyuzluluk dedım?
adam dondu kaldı bakıyor
artık ne halt cevırdılerse ıyı yaptılar
cunku kaynanama fecı sekılde uyuz oluyorum suanda
dedıgım gıbı genede kalmak ısterse kalsınlar
ama kacırırım canım benım adımda cute ıse kacırırım onları 1 aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?