canım artık bırı abartmıs aradakı lafları bende kocama patladım ya kendı ıcımde ogun neler neler dusundum anlatamam kocam bana annemle arayı duzelt dıyecegıne acmıs agzını annemler evıme gelmıyor senın yuzunden dıye baslayınca baska seyler duydu
ben ottan boktan mevzuların buyumesıne karsıyım ancak karsıdakı ınsanda 50 yasında olgun bır 3 cocuklu kadın
kaynanası hasta evıne almayan bır kadın karsısındakı 25 yasındakı kızın evıne yerlesmeyı dusunuyor
o hıc genc olmadımı ya ?
ayrıca sana bak torununa dıyen olmamaısken?
cutecim senin konunla ilgili düşüncem
fazla samimi ive çi dışı bir bi insansın
her istediklerini söyleyeceklerini düşünüyorla bu yüzden.
Yanlış anlama ama en başından araya mesafe koyamamışsınız gbi geldi.
politik olmayı nabza göre şerbet vermeyi öğrenmen lazım.
Kv gelince boşanma gibi laflar etmesine takıldım ve hiç yakıştıramadım
senin evlililiğin için bu tarz konuşmaya hakkı yok ne cesaret yaa
2 aklı başında yetişkin ıolarak evlenmişsiniz ve bu lafı siz söylersiniz o değil.
Hamile hamile üzme ve doldurma kendini
o kadın rahatından ödün verip yerleşmez sana öyle hissediyorum
kocanla inatlaşma, kv ile aranı düzelt gerekirse alttan al ve samimi olma kesinlikle...
Trip değilde mesafeli yakın tarzda ol
he ben ne kadarını yapabiliyıoru orası ayrı :) Allahtan 18 saat var aramızda
Dip. Not: cinsellik herşeyi çözmez bebişim, teoride çözülmesi gerekiyor bazı şeylerim.
Mektup gibi oldu çok öperimde yazayım bari
Ahh ahhhh sakalım yok ki sözüm dinlensin
Şu cümle var ya cok tehlikeli. Kayınvaliden emin bir şekilde yolunda ilerliyor. Kocan olacak odun da onun aklıyla konusuyor. Senin de akıllıca oynaman lazım.
ay ne var yani oldu dediysen ben neler neler demiştim zamanında isterse kin gütseydi yani atarına atar giderine gider, hayret bişey cenazeye gelmemesinide sen bahane et, gerekirse işten çık doya doya bak bebeğine, kocana destek olsun geçinmenizde, bu ne yaa bak sana diyip bunlar egeyle yeni bebeği de ayırırlar senin gözünede sokarlar sende iyice cinlenirsin
cek ; senın dedıgın gıbıb ısey dedım kadına sadece olduuu
olmazkı sızında burada bızımda orada bır aıle hayatımız var arada elbetet olur ama sureklı beraber yasamayaız dedım
kaynanadma sen gorursun bunu asla unutmucam dedı
karşısına gecip, beni yanlış anlama, bebeğimi büyütmeni cok isterim, benim kocamı da sen büyüttün babası gibi bir evladım olsun ama aynı evin icinde olmaz. Ben sabah bebeği sana bırakırım, akşam da işten dönerken alırım desen? Kendi evinde baksın.
valla canım bana kocamı yok
hepsini kapının önüne atarım başlarında kocamı tabiki
canım siz onurla sevdiniz evlendiniz ama bu aile bence senden yana hep bi eziklik bekliyo, bak biz sana bekar oğlumuzu verdik gibi, çocuğunuda benimsedik gibi anladın mı, bana öyle geliyo, kaynanada bu var,boşanmanızla ettiği lafın altındada bu var, sen başka bi şekilde açıklamıştın o zaman ama bak yüzünü belli ediyo
çok akıllı hatunsun aslında
ama iş insanın kendine gelince akıl çalışmıyıor pöff oluyor
tıpkı ben gibi, tıpkı diğer aklı başında hatunlar gibi
alakası yok gofret, senin güzellikle söylediğini karşı tarafta güzellikle anlamalı, karşı taraf heheee bak nasıl yola geldi gibi düşünecekse o iyiniyet işe yaramıyo daha başka neleri kabul ettirebilirime dönüyo iş
egeyle ayıramam bebegı canım kadın bızde bakmalı :S
kaşların varya bebişim
ben dinlerim seni :)
burda acık acık anlatmak ıstemıyorum ama ben cok sey konustm esımle ben ılk defa onu aglamak uzere gordum dedım ya sevdıgınede ınanmıyorum ben senlemı evlendım aılenlemı?
eger oyleyse annen buyursun gelsın sende gıt bu evden dedım
uzatmak ıstemıyorum bazı seyler konusuldu ben konustum kocam hatalı oldugu seylrı bır zahmet ogrendı herhalde
suanda bana cok hassas davranıyor dedım annendende ozur dılerım dedım hanı yanında gorsun baaklım bana ne dedı gorurdu ama onur ıstemıyor oyel yanı
kocama asla kyananam hakkındada konusmamam lazımkı adam kendını benım tarafıma atsın
arada kezban gıbı olursam yanımda olur belkı
cek ; senın dedıgın gıbıb ısey dedım kadına sadece olduuu
olmazkı sızında burada bızımda orada bır aıle hayatımız var arada elbetet olur ama sureklı beraber yasamayaız dedım
kaynanadma sen gorursun bunu asla unutmucam dedı
bazı insanlarda iyi niyet enayilik gibi kabul görüyor
neyseki çok erken fark ettim bunu da
kendimi milleti mutlu etmek adına paralamadım.
cok guzel yazmıssın canım tesekkur ederım ınsallah hersey yoluna gırercutecim senin konunla ilgili düşüncem
fazla samimi ive çi dışı bir bi insansın
her istediklerini söyleyeceklerini düşünüyorla bu yüzden.
Yanlış anlama ama en başından araya mesafe koyamamışsınız gbi geldi.
politik olmayı nabza göre şerbet vermeyi öğrenmen lazım.
Kv gelince boşanma gibi laflar etmesine takıldım ve hiç yakıştıramadım
senin evlililiğin için bu tarz konuşmaya hakkı yok ne cesaret yaa
2 aklı başında yetişkin ıolarak evlenmişsiniz ve bu lafı siz söylersiniz o değil.
Hamile hamile üzme ve doldurma kendini
o kadın rahatından ödün verip yerleşmez sana öyle hissediyorum
kocanla inatlaşma, kv ile aranı düzelt gerekirse alttan al ve samimi olma kesinlikle...
Trip değilde mesafeli yakın tarzda ol
he ben ne kadarını yapabiliyıoru orası ayrı :) Allahtan 18 saat var aramızda
Dip. Not: cinsellik herşeyi çözmez bebişim, teoride çözülmesi gerekiyor bazı şeylerim.
Mektup gibi oldu çok öperimde yazayım bari
canım siz onurla sevdiniz evlendiniz ama bu aile bence senden yana hep bi eziklik bekliyo, bak biz sana bekar oğlumuzu verdik gibi, çocuğunuda benimsedik gibi anladın mı, bana öyle geliyo, kaynanada bu var,boşanmanızla ettiği lafın altındada bu var, sen başka bi şekilde açıklamıştın o zaman ama bak yüzünü belli ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?