09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Her 50 yaşına gelen olgun olsaydı ohooo BDV bomboş olurdu

gerç cutede fantazi çok belli olmaz çözer belki

ay ne var yani oldu dediysen ben neler neler demiştim zamanında isterse kin gütseydi yani atarına atar giderine gider, hayret bişey cenazeye gelmemesinide sen bahane et, gerekirse işten çık doya doya bak bebeğine, kocana destek olsun geçinmenizde, bu ne yaa bak sana diyip bunlar egeyle yeni bebeği de ayırırlar senin gözünede sokarlar sende iyice cinlenirsin

kesinlikle katılıyom size benim tayinim olmadan düğünüm olmuştu eşim dediki tayinin gelene kadar annemde kalalım zaten sen gelip gidecen boşuna kira ödemeyelim hayatımda verdiğim en güzel karardı benim için dedim hayır olmaz 4 ay boş eve kira ödedik tayinim geldi eger k.v kalsaydık ne bir evim olurdu ne eşyalarım

Şu cümle var ya cok tehlikeli. Kayınvaliden emin bir şekilde yolunda ilerliyor. Kocan olacak odun da onun aklıyla konusuyor. Senin de akıllıca oynaman lazım.

burda acık acık anlatmak ıstemıyorum ama ben cok sey konustm esımle ben ılk defa onu aglamak uzere gordum dedım ya sevdıgınede ınanmıyorum ben senlemı evlendım aılenlemı?
eger oyleyse annen buyursun gelsın sende gıt bu evden dedım
uzatmak ıstemıyorum bazı seyler konusuldu ben konustum kocam hatalı oldugu seylrı bır zahmet ogrendı herhalde
suanda bana cok hassas davranıyor dedım annendende ozur dılerım dedım hanı yanında gorsun baaklım bana ne dedı gorurdu ama onur ıstemıyor oyel yanı
kocama asla kyananam hakkındada konusmamam lazımkı adam kendını benım tarafıma atsın
arada kezban gıbı olursam yanımda olur belkı

cek ; senın dedıgın gıbıb ısey dedım kadına sadece olduuu
olmazkı sızında burada bızımda orada bır aıle hayatımız var arada elbetet olur ama sureklı beraber yasamayaız dedım
kaynanadma sen gorursun bunu asla unutmucam dedı

valla canım bana kocamı yok
hepsini kapının önüne atarım başlarında kocamı tabiki

canım siz onurla sevdiniz evlendiniz ama bu aile bence senden yana hep bi eziklik bekliyo, bak biz sana bekar oğlumuzu verdik gibi, çocuğunuda benimsedik gibi anladın mı, bana öyle geliyo, kaynanada bu var,boşanmanızla ettiği lafın altındada bu var, sen başka bi şekilde açıklamıştın o zaman ama bak yüzünü belli ediyo

Sadece bi kelimeyi nerelere getirmiş
Kaynanan çok tehlikeli
Ama eşin gaza gelmezse o bişey yapamaz.

çok akıllı hatunsun aslında
ama iş insanın kendine gelince akıl çalışmıyıor pöff oluyor
tıpkı ben gibi, tıpkı diğer aklı başında hatunlar gibi

valla canım bana kocamı yok
hepsini kapının önüne atarım başlarında kocamı tabiki

hayır atma onurla siz gayet iyisiniz ama o da rengini belli etsin biraz yaa, sen hamile kalınca bu kadın kıskandı mı ne oldu, ya da bu kız artık bize iyice bağlandı diye havaya mı girdi anlamadım

nemişim, söylemek istemedim ama bende öyle hissettim

ama derler adama ben sizin ve oğlunuzun alnına dayamadım silahı
kendi arzusu ile benimle evlendi size gelin getirdi
şimdi bunları benim önüme sunamazsınız SKT si çoktan geçti çünkü bu mevzunun

çok akıllı hatunsun aslında
ama iş insanın kendine gelince akıl çalışmıyıor pöff oluyor
tıpkı ben gibi, tıpkı diğer aklı başında hatunlar gibi

alakası yok gofret, senin güzellikle söylediğini karşı tarafta güzellikle anlamalı, karşı taraf heheee bak nasıl yola geldi gibi düşünecekse o iyiniyet işe yaramıyo daha başka neleri kabul ettirebilirime dönüyo iş

bazı insanlarda iyi niyet enayilik gibi kabul görüyor
neyseki çok erken fark ettim bunu da
kendimi milleti mutlu etmek adına paralamadım.

ay bide ben kv beni niye arayıpta tebrik etmedi diyodum dangıl dungul konuşacaksa aramasın yaa öpeyimde başıma koyayım pffff

egeyle ayıramam bebegı canım kadın bızde bakmalı :S

Cute babaları ayrı olsa da onlar kardeş. Hassas olduğunu biliyorum ama bebeğe baska yerde de baksalar onların kardeş olduğu gerçeği değişmeyecek ki

kaşların varya bebişim
ben dinlerim seni :)

ahahahah o saylanmaz :)

Valla benim bildiğim tek sey ya bebeğe kv bakmayacak annen bakacak ya da işten cıkıp evde oturacaksın. Sen öyle onurun ağladığına hassas davrandığına, annesini istemez düşüncelerine kapılma.

Dün bizde Ous'un dayısını görmeye gittik ya hacca gidiyo diye
Kaynanam illa en son bi de bizim kata çıkalım ya sıkıldım dedi, çıktık
Zaten görümceme fırın parasını verecektik milletin içinde vermeyelim dedik
Ous uzattı bana ben dedim ki ben veremem , sen ver kardeşine . Ous verdi

İçeri girdik kaynanam meyve koymuş yiyoduk
Görümcem babasından kredi kartı istedi eşya mı ne alacakmış
Kaynanam güldü dedi ki abin burda yengen burda dağ gibiler
Ous bişey demedi
Bende dedim ki veririz bişeyden kaçtığımız yok
Hi hi hi şaka dedim dedi

Son düzenleme:
ben eve geçeyimde uğrarım gene, cute dediklerime kırılmadığını umuyorum dediğim gibi neticede kv, düşünür mü düşünür

cok guzel yazmıssın canım tesekkur ederım ınsallah hersey yoluna gırer

valla bumu var
dur ben bu aksam bır aglayayım onura ya anneler oyle yapmıyormu ıkıa glayıp bayılıyorlar
bende atayım kendımı ortaya bugun aklıma geldı konusayım dıyeyım
bakalım ne dıyecek onur bunları soylersemkı belkıde haklılık payın var
onur cok sınırlenebılır
ama bana degıl herhalde

kafanızı sısırdım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…