09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben bıraktım çbebek çalışmasını kpss yüzündenn..
ikisi bir arada olmazdı kuzum..
hoş bu ayda korunmadık ama
neyse artık kısmet...
senin nasıl gidiyorrr

geçen ay olmadı biliyosun bu ay yeni başladık denemelere bakalım kısmet ,

bende geçen ay gibi gergin değilim ilk ay olduğu için heyecan yaptım sanırsam bu ay bıraktım oluruna

bol bol incire dayanıyorum bi tek , çatlasın yumoşlar diye

esmer naptı acaba bişi olsa söylerdi heralde

issyyyaaan naber nası gibiyooo

esmmmerr aşadağan bakma senin nasıl gidiyoo

muhabbetin içine pat diye girmeyeyim dedim ama cekiyo işte ne olsun canım benim hasta olmadım ben ama negatif cıktı kan tahlilim öle bekliyom kırmızıları negatif bari olsun kurtulayım ikincisi bende k.v takmış durumdayım haftada 2 gün hafta içi bizde kalmaya geliyolar bu her hafta rütinleşti çözmeye calısıyom öle işte kuzum başka bide kuruma müfettiş geldi

o konuyu hallettım canım ben dedıgım gıbı ben cırkeflık yapmadım ama kardesıne anlattım
tabı anlatırken ıstemsız olarak bol hıckırıklı aglamaklı bır konusmaydı cocukta ne yapacagını sasırdı hayır ıstemıyor dıye bısey yok fılan dedı altan aldılar bılmıyorum bı ıs cevırdıler ama oyle dun kaynanam bendeydı kal demedık tbaı 11 den sonra gıttı
7 mevludune davet ettım oyle geldı 50 yasındakı kadın cenazeye davetle geldı afferım ona
onun dısında cumartesı kahvaltıya cagırıyorum bıraz ıc ıce gırelım bakalım ben degıl kendı oglu en basından sıkılacak zaten oda boxerle cıplak dolasır artık evde bakalım nasıl gezıyorsa

neyse benım sıkıntım
ben ıse basladıgımda sureklı olarak bızde yemek yenmesı ve bızde kalması veya kalmaları :S cok can sıkıcı oradan buyutulcek bısey yok gıbı duruyor ama oyle degıl ıste malesef ben kendı annemı dahı ıstemıyorum kaynanama ne kalmıs suanda gencım veyasancak bır omur var onumde
en basından berıde beraber yasamayı goze almadıgım ıcın mecbur degılım bence

hyırlısı daha ilk ay , moral bozmak yok

aa niye durduk yere kendilerine böyle bi düzen kurdurlar

hazır başındayken yık bu düzeni olan yap bişi yap mesafe uzakmı , yakın uzak farketmez ne bu her hafta her hafta

senin ailen uzakta mı sende çağır madem eşin anlasın, bi hafta senikiler kalsın bi hafta onunkiler

amaaan herkesin kaynanası bi değişik , düşüncesiz,bencil

Son düzenleme:
Kızlar hoş geldiniz cümleten

Cute sonuna kadar haklısın ama sen fazla açık sözlüsün kaynanan da tam tersi fazla oyuncu bence
İki de bir bi işler dönüyo ortalıkta
Ya mesafe koysun ya samimi olsun , bi yüzüne gülüyo bi de oğlunu görünce farklı davranıyo

Doğmamış bebeğin derdine düştüğünden değil oğlum benim sözümü dinleri göstermek istiyo aklınca ama çok saçma
Oğlunu seven mutlu olsun yeter der gelinle aşık atmaz

Son düzenleme:

boşver canım takmamak en iyis..
bakalın incirin faydası olavakmı göreceğiz..
iyi çalışmalaarrr

canım tabiki mecbur değilsin...
böle gelinle aynı evde oturma düşüncesi varsa düğünden önce söleseymiş sen ayrı evlendin..
hem kv nin yaptığı çok ayıp cenaze konusundaaa
kardeşi ne dicekte kuzum..bir yanda annesi var yani mümkün değilki seni korumaları..
şimdi sana kızdımmm ne diye kahvaltıya davet ediyorsunn senn yaaa suçlu gibi neden gösteriosun kendini...
hem cenazene gelmesin hemde kahvaltıya davet et hatalı davranıosunnn

vala basta 15 günde birdi ama şimdi her hafta yiyenleride bizde kalıyo ve beni aramıyolar dayılarını arıyolar sinir oluyom vala bizde çocuk yokki benim yüzüm yumuşak ya k.v bizde kalıyo ben çalısıyom gunduz evde ne can skıntısı bi durum

direk konu çekti :)

resmiyeti en baştan koymak gerekiyor mesafe şart
ben mesafeli olduğum halde kendilerini akıllı sanıp çakallıklar yaptılar yapmaya kalktılar
şimdi gofret mi yaman bizmi yaman diyorlardır.
Damdan 1 kez düşülür dimi, herkesin evi yolu kesesi hesabı ayrı yani...

Allahım onları bana beni onlara maddi manevi muhtaç etmesin. AMİN.

Bence hiç te küçük değil gayet büyük bir sorun
Herkesin düzeni kendine, bundan önce nasıl yaşıyolarsa öyle yaşasınlar
Onur evlenirken sana deselerdi ki birlikte yaşayacağız ve sen tamam deseydin belki ama bu saatten sonra kabile halinde yaşayacam denmez, kime sordun da karar verdin denmeli ama sen değil oğlu demeli

aynen pampaa,,
dün elmişin bi lafı vardı çok tuttum. "istediğini söyleyen istemediğini işitir."
az muhabbet saygı mesafe ,
kendi ailemizde bizi kırıyor ama onlara küsemiyoruz kanımız canımız atsan atılmaz satsan satılmaz
eş ve ailesi olunca saydırıyıroz içimizden çıkmıyor
o aşamalara gelmemek içinde resmiyet şart işte

peki ama nasıl sımdı dusun dogurdum ıse baslıcam ne dıcem kaynanama aksama kalmı dıcem demekıstemıyorum
tamam yagmur olur kar olur kalsında sureklı bızde kalamaz hemde haftanın 6 gunu ya ben 5 gun calısıyorum zaten ne yapıcaz o 6.gun kaynanamla caymı ıcıcem ben ben zaten calısıyorum zaten bılıyorsunuz hayat su gıbı akıp gıdıyoro nlamı ugrasıcam o gun

canım artık bırı abartmıs aradakı lafları bende kocama patladım ya kendı ıcımde ogun neler neler dusundum anlatamam kocam bana annemle arayı duzelt dıyecegıne acmıs agzını annemler evıme gelmıyor senın yuzunden dıye baslayınca baska seyler duydu
ben ottan boktan mevzuların buyumesıne karsıyım ancak karsıdakı ınsanda 50 yasında olgun bır 3 cocuklu kadın
kaynanası hasta evıne almayan bır kadın karsısındakı 25 yasındakı kızın evıne yerlesmeyı dusunuyor
o hıc genc olmadımı ya ?
ayrıca sana bak torununa dıyen olmamaısken?

demedım zaten onu ımalarla soyledım bosluk bıraktım oraya
herseyın oradan basladıgını bende dusunuyorum canım zaten kesınlıkle bır dah abısey anlatmam bılıyorum hatalıyım ama bu ısrar nedır gelıcem kalıcam bok var gel allahım yarabbım ve bunlar evde gerıde 3 erkek var onlarda buyurusn yemege gelsınler elbette gelecekler ama osnuc olarak sende dusun ben onlarla yasamayı kabul etmedım
sımdı bu nasıl konusmada

ahhhhhh sovr um ahhhhhh

Temellimi kalicikler
sıkıyosa gelsinler
ama kocamla aram bozulur bıle bıle gostere gostere yapamam bu bı surec
2 gun adamı odaya alırım
1 gun uyuya kalırım 1 gun arkadasıma gıdeırm 1 gun onur anne gulay ark oturmaya gıdecek der annesını goturur eve ben bunlarla yıpranmaya mecburmuyum ya kadınad ayazıkk gel ıste adam gıbı oglen gıt evıne zaten ben 2 de eve gelıcem ya
ılla gır ıcıme ıcıme
bılmıyorum fallen
evlerını satsınalr yakınlardan ev alsınlar evlerınde otursunlar
cok uzak sankı
altında araba var
ıstıyorsa benımkınıde alsın gıtsın evıne

Ahh ahhhh sakalım yok ki sözüm dinlensin

karşısına gecip, beni yanlış anlama, bebeğimi büyütmeni cok isterim, benim kocamı da sen büyüttün babası gibi bir evladım olsun ama aynı evin icinde olmaz. Ben sabah bebeği sana bırakırım, akşam da işten dönerken alırım desen? Kendi evinde baksın.

Bende yeni evliyken eşimin anneannesi iki de bir dayatmalarda bulunuyordu
Daha yeni evliyiz eşimin ailesini ve kendi ailemi yemeğe aldık
Eşimin çocukluk arkadaşı askere gidecekti onu görmeye gitti
Genelde hep tekken zaten bana dayatma yapmaya kalkar anneannesi ( ilk torunu eşim çok bağlıymış )

Babamlar ve onlar hep beraber oturuyoruz
Dedi ki aslında hiç yemek yapmana gerek yok her gün iş çıkışı bizim binaya gelin ( ben acemiydim bi de mutfakta )
Ben de dedim ki hiç kusura bakmayın da herkesin düzeni kendine, ben öz anneme bile her gün yemek için gitmem.
Şaşırdılar bi vuuuu oldu
Babamda güldü, ben sakinimdir ama kendimi de ezdirmem
Her dediklerini yapsaydım ya da samimi olsam ohooo ben kim bilir ne haldeydim

Nişanlıykende bizim bina da oturcaksınız dediler
Kiraya giderim yine oturmam dedim nişanlıma, gitmedim de
Şimdi bakınca verilmiş sadakam varmış diyorum, hiç normal bi bina değil

Samimiyet için zaman lazım bence, her ilişkide, arkadaş ortamında bile şıp diye kanki canki olamam
Zaman içinde kim nasıl biri çözüyosun ne alırsan onu veriyosun
Özellikle eş ailesi ile mesafe konusunu iki kez düşünmeli insan

canım kadın dogru bız evlendıgımızden berı bıze 10 kere gelmıslerdı tasınma ıftar bılmem ne davetı hıc zaman ayırmıyorum buna annemde kızıyorud ayda bır cagıracagım ama daha fazlası olmaz kı zaten onurda ıstemıyor ben arkadasıma gıdıyorum bılıyorsun pelın bı ona bı ben ona baska dab bı bok yaptıgım yok zaten onur calısıyor aıleler ıc ıce olamam daha fazla
kaynanamın ne cevırdıgını bılmıyoruma ncak dıkkatlı olmalıyım kesınlıkle onuru sıkayet etmek yok
bu konuları acmaya yeltendıgınıa nladıgım an kacıcam o ortamdan

nasıl ama nasıl analamadım?

kesinlikle öyle ama kadını ben hallettıgım ıcın basta dogal olarak ben haatlıyım buarada
kardesı benım oyle tepkıler verdıgımı gorunce sok oldu annesını elbette kotulemedım ama ben acayıp agladım bunları duyunca kı deıdm ozur dıledım ok dedı oda bende dusunmeden konustum dedı dedım
sımdı sorun ne dedım neler neler cocuk zaten bastan berı bıze cok yardımcı oldu o olmasaydı evlenemeyebılırdık zaten karısık ısler ya

cutecim senin konunla ilgili düşüncem
fazla samimi ive çi dışı bir bi insansın
her istediklerini söyleyeceklerini düşünüyorla bu yüzden.
Yanlış anlama ama en başından araya mesafe koyamamışsınız gbi geldi.
politik olmayı nabza göre şerbet vermeyi öğrenmen lazım.

Kv gelince boşanma gibi laflar etmesine takıldım ve hiç yakıştıramadım
senin evlililiğin için bu tarz konuşmaya hakkı yok ne cesaret yaa
2 aklı başında yetişkin ıolarak evlenmişsiniz ve bu lafı siz söylersiniz o değil.

Hamile hamile üzme ve doldurma kendini
o kadın rahatından ödün verip yerleşmez sana öyle hissediyorum
kocanla inatlaşma, kv ile aranı düzelt gerekirse alttan al ve samimi olma kesinlikle...
Trip değilde mesafeli yakın tarzda ol

he ben ne kadarını yapabiliyıoru orası ayrı :) Allahtan 18 saat var aramızda

Dip. Not: cinsellik herşeyi çözmez bebişim, teoride çözülmesi gerekiyor bazı şeylerim.
Mektup gibi oldu çok öperimde yazayım bari

of cute ben hiç bilmem bu işleri çokda korkarım bu aile olaylarından Allahım iyiki evlenmedim yaa offf
ben sadece oturur ağlarımheralde kendimi hiç ifade edemem

kocam bana annemle arayı duzelt dıyecegıne acmıs agzını annemler evıme gelmıyor senın yuzunden dıye baslayınca baska seyler duyd

Şu cümle var ya cok tehlikeli. Kayınvaliden emin bir şekilde yolunda ilerliyor. Kocan olacak odun da onun aklıyla konusuyor. Senin de akıllıca oynaman lazım.

egeyle ayıramam bebegı canım kadın bızde bakmalı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…