ben bıraktım çbebek çalışmasını kpss yüzündenn..
ikisi bir arada olmazdı kuzum..
hoş bu ayda korunmadık ama
neyse artık kısmet...
senin nasıl gidiyorrr
issyyyaaan naber nası gibiyooo
esmmmerr aşadağan bakma senin nasıl gidiyoo
aman boşver zamanla unutulur bu meseleler..
o çocuk doğsun bakalım size gelmeyi reddediyorlarmıymış görürüz..
o kadın şu anda o lafını sana yedirmeye çalışıyor...
resmen güç gösterisi bu..
eşini arada bırakacaklar
muhabbetin içine pat diye girmeyeyim dedim ama cekiyo iştene olsun canım benim hasta olmadım ben ama negatif cıktı kan tahlilim öle bekliyom kırmızıları negatif bari olsun kurtulayım ikincisi bende k.v takmış durumdayım haftada 2 gün hafta içi bizde kalmaya geliyolar bu her hafta rütinleşti çözmeye calısıyom öle işte kuzum başka bide kuruma müfettiş geldi
geçen ay olmadı biliyosun bu ay yeni başladık denemelere bakalım kısmet ,
bende geçen ay gibi gergin değilim ilk ay olduğu için heyecan yaptım sanırsam bu ay bıraktım oluruna
bol bol incire dayanıyorum bi tek , çatlasın yumoşlar diye
esmer naptı acaba bişi olsa söylerdi heralde
o konuyu hallettım canım ben dedıgım gıbı ben cırkeflık yapmadım ama kardesıne anlattım
tabı anlatırken ıstemsız olarak bol hıckırıklı aglamaklı bır konusmaydı cocukta ne yapacagını sasırdı hayır ıstemıyor dıye bısey yok fılan dedı altan aldılar bılmıyorum bı ıs cevırdıler ama oyle dun kaynanam bendeydı kal demedık tbaı 11 den sonra gıttı
7 mevludune davet ettım oyle geldı 50 yasındakı kadın cenazeye davetle geldı afferım ona
onun dısında cumartesı kahvaltıya cagırıyorum bıraz ıc ıce gırelım bakalım ben degıl kendı oglu en basından sıkılacak zaten oda boxerle cıplak dolasır artık evde bakalım nasıl gezıyorsa
neyse benım sıkıntım
ben ıse basladıgımda sureklı olarak bızde yemek yenmesı ve bızde kalması veya kalmaları :S cok can sıkıcı oradan buyutulcek bısey yok gıbı duruyor ama oyle degıl ıste malesef ben kendı annemı dahı ıstemıyorum kaynanama ne kalmıs suanda gencım veyasancak bır omur var onumde
en basından berıde beraber yasamayı goze almadıgım ıcın mecbur degılım bence
hyırlısı daha ilk ay , moral bozmak yok
aa niye durduk yere kendilerine böyle bi düzen kurdurlar
hazır başındayken yık bu düzeni olan yap bişi yap mesafe uzakmı , yakın uzak farketmez ne bu her hafta her hafta
senin ailen uzakta mı sende çağır madem eşin anlasın, bi hafta senikiler kalsın bi hafta onunkiler
amaaan herkesin kaynanası bi değişik , düşüncesiz,bencil
neyse benım sıkıntım
ben ıse basladıgımda sureklı olarak bızde yemek yenmesı ve bızde kalması veya kalmaları :S cok can sıkıcı oradan buyutulcek bısey yok gıbı duruyor ama oyle degıl ıste malesef ben kendı annemı dahı ıstemıyorum kaynanama ne kalmıs suanda gencım veyasancak bır omur var onumde
en basından berıde beraber yasamayı goze almadıgım ıcın mecbur degılım bence
Kızlar hoş geldiniz cümleten
Cute sonuna kadar haklısın ama sen fazla açık sözlüsün kaynanan da tam tersi fazla oyuncu bence
İki de bir bi işler dönüyo ortalıkta
Ya mesafe koysun ya samimi olsun , bi yüzüne gülüyo bi de oğlunu görünce farklı davranıyo
Doğmamış bebeğin derdine düştüğünden değil oğlum benim sözümü dinleri göstermek istiyo aklınca ama çok saçma
Oğlunu seven mutlu olsun yeter der gelinle aşık atmaz
peki ama nasıl sımdı dusun dogurdum ıse baslıcam ne dıcem kaynanama aksama kalmı dıcem demekıstemıyorumCute biraz politik oynmayaı öğren canım. Akıllı davran. Cinsellik herşeyi çözmez. İki gün kocanı odaya sokarsın adam 3. gün yorgunum der. Bu olay bu şekilde çözülmez.
Akıllı manevralarla atlatman lazım kvni.
canım artık bırı abartmıs aradakı lafları bende kocama patladım ya kendı ıcımde ogun neler neler dusundum anlatamam kocam bana annemle arayı duzelt dıyecegıne acmıs agzını annemler evıme gelmıyor senın yuzunden dıye baslayınca baska seyler duyduBen tam anlamadım boşanmaya kadar nasıl geldi
Daha bebek doğmadı, kadın bebek olsun sizde kalırım diyo
Bebekten daha çok eziyeti olur bence öyle her gün kalırsa
Ama ben sevmiyorum insanlarla hemen samimi veya hemen yüz göz olmayı Ous kendi ailesiyle ben kendi ailemle çözmeliyim meseleyi
Cute kendi annen baksın bebeğe, ne şiş yansın ne kebap
Kaynana da otursun oturduğu yerde , torun bahanesi de kalmayınca
demedım zaten onu ımalarla soyledım bosluk bıraktım orayaonları kaçırma ihtimalini ben bile kesin diye düşünürken onlarda tahmin ediyolardır artık
ama kaçırmak dert değil de ya eşinle aranda problem olursa cute , o yönden düşünn
aslında bu olayların patlak noktasını biliyosun demi yada ben de yanlış düşünüyo olabilirim ama
keşkeler fayda etmese de keşke eşinle annenle ilgili tartıştığınızda konuda yansıtmasaydın ve kısasa kısas yapmasaydın
en azından bundan sorna yansıtmazsın ve biraz oyun çevirmeyi öğren bırak gül yüzüne
oğluna da anası için iki yüzlü falan deme, bu kadar açık sözlülük iyi değil,
sıkıyosa gelsinler
ahhhhhh sovr um ahhhhhh
Temellimi kalicikler
aynen pampaa,,
dün elmişin bi lafı vardı çok tuttum. "istediğini söyleyen istemediğini işitir."
az muhabbet saygı mesafe ,
kendi ailemizde bizi kırıyor ama onlara küsemiyoruz kanımız canımız atsan atılmaz satsan satılmaz
eş ve ailesi olunca saydırıyıroz içimizden çıkmıyor
o aşamalara gelmemek içinde resmiyet şart işte
peki ama nasıl sımdı dusun dogurdum ıse baslıcam ne dıcem kaynanama aksama kalmı dıcem demekıstemıyorum
tamam yagmur olur kar olur kalsında sureklı bızde kalamaz hemde haftanın 6 gunu ya ben 5 gun calısıyorum zaten ne yapıcaz o 6.gun kaynanamla caymı ıcıcem ben ben zaten calısıyorum zaten bılıyorsunuz hayat su gıbı akıp gıdıyoro nlamı ugrasıcam o gun
canım artık bırı abartmıs aradakı lafları bende kocama patladım ya kendı ıcımde ogun neler neler dusundum anlatamam kocam bana annemle arayı duzelt dıyecegıne acmıs agzını annemler evıme gelmıyor senın yuzunden dıye baslayınca baska seyler duydu
ben ottan boktan mevzuların buyumesıne karsıyım ancak karsıdakı ınsanda 50 yasında olgun bır 3 cocuklu kadın
kaynanası hasta evıne almayan bır kadın karsısındakı 25 yasındakı kızın evıne yerlesmeyı dusunuyor
o hıc genc olmadımı ya ?
ayrıca sana bak torununa dıyen olmamaısken?
demedım zaten onu ımalarla soyledım bosluk bıraktım oraya
herseyın oradan basladıgını bende dusunuyorum canım zaten kesınlıkle bır dah abısey anlatmam bılıyorum hatalıyım ama bu ısrar nedır gelıcem kalıcam bok var gel allahım yarabbım ve bunlar evde gerıde 3 erkek var onlarda buyurusn yemege gelsınler elbette gelecekler ama osnuc olarak sende dusun ben onlarla yasamayı kabul etmedım
sımdı bu nasıl konusmada
sıkıyosa gelsinler
ama kocamla aram bozulur bıle bıle gostere gostere yapamam bu bı surec
2 gun adamı odaya alırım
1 gun uyuya kalırım 1 gun arkadasıma gıdeırm 1 gun onur anne gulay ark oturmaya gıdecek der annesını goturur eve ben bunlarla yıpranmaya mecburmuyum ya kadınad ayazıkk gel ıste adam gıbı oglen gıt evıne zaten ben 2 de eve gelıcem ya
ılla gır ıcıme ıcıme
bılmıyorum fallen
evlerını satsınalr yakınlardan ev alsınlar evlerınde otursunlar
cok uzak sankı
altında araba var
ıstıyorsa benımkınıde alsın gıtsın evıne
canım kadın dogru bız evlendıgımızden berı bıze 10 kere gelmıslerdı tasınma ıftar bılmem ne davetı hıc zaman ayırmıyorum buna annemde kızıyorud ayda bır cagıracagım ama daha fazlası olmaz kı zaten onurda ıstemıyor ben arkadasıma gıdıyorum bılıyorsun pelın bı ona bı ben ona baska dab bı bok yaptıgım yok zaten onur calısıyor aıleler ıc ıce olamam daha fazlaboşver canım takmamak en iyis..
bakalın incirin faydası olavakmı göreceğiz..
iyi çalışmalaarrr
canım tabiki mecbur değilsin...
böle gelinle aynı evde oturma düşüncesi varsa düğünden önce söleseymiş sen ayrı evlendin..
hem kv nin yaptığı çok ayıp cenaze konusundaaa
kardeşi ne dicekte kuzum..bir yanda annesi var yani mümkün değilki seni korumaları..
şimdi sana kızdımmmne diye kahvaltıya davet ediyorsunn senn yaaa suçlu gibi neden gösteriosun kendini...
hem cenazene gelmesin hemde kahvaltıya davet et hatalı davranıosunnn
nasıl ama nasıl analamadım?direk konu çekti :)
resmiyeti en baştan koymak gerekiyor mesafe şart
ben mesafeli olduğum halde kendilerini akıllı sanıp çakallıklar yaptılar yapmaya kalktılar
şimdi gofret mi yaman bizmi yaman diyorlardır.
Damdan 1 kez düşülür dimi, herkesin evi yolu kesesi hesabı ayrı yani...
Allahım onları bana beni onlara maddi manevi muhtaç etmesin. AMİN.
Bence hiç te küçük değil gayet büyük bir sorun
Herkesin düzeni kendine, bundan önce nasıl yaşıyolarsa öyle yaşasınlar
Onur evlenirken sana deselerdi ki birlikte yaşayacağız ve sen tamam deseydin belki ama bu saatten sonra kabile halinde yaşayacam denmez, kime sordun da karar verdin denmeli ama sen değil oğlu demeli
peki ama nasıl sımdı dusun dogurdum ıse baslıcam ne dıcem kaynanama aksama kalmı dıcem demekıstemıyorum
tamam yagmur olur kar olur kalsında sureklı bızde kalamaz hemde haftanın 6 gunu ya ben 5 gun calısıyorum zaten ne yapıcaz o 6.gun kaynanamla caymı ıcıcem ben ben zaten calısıyorum zaten bılıyorsunuz hayat su gıbı akıp gıdıyoro nlamı ugrasıcam o gun
canım artık bırı abartmıs aradakı lafları bende kocama patladım ya kendı ıcımde ogun neler neler dusundum anlatamam kocam bana annemle arayı duzelt dıyecegıne acmıs agzını annemler evıme gelmıyor senın yuzunden dıye baslayınca baska seyler duydu
ben ottan boktan mevzuların buyumesıne karsıyım ancak karsıdakı ınsanda 50 yasında olgun bır 3 cocuklu kadın
kaynanası hasta evıne almayan bır kadın karsısındakı 25 yasındakı kızın evıne yerlesmeyı dusunuyor
o hıc genc olmadımı ya ?
ayrıca sana bak torununa dıyen olmamaısken?
demedım zaten onu ımalarla soyledım bosluk bıraktım oraya
herseyın oradan basladıgını bende dusunuyorum canım zaten kesınlıkle bır dah abısey anlatmam bılıyorum hatalıyım ama bu ısrar nedır gelıcem kalıcam bok var gel allahım yarabbım ve bunlar evde gerıde 3 erkek var onlarda buyurusn yemege gelsınler elbette gelecekler ama osnuc olarak sende dusun ben onlarla yasamayı kabul etmedım
sımdı bu nasıl konusmada
sıkıyosa gelsinler
ama kocamla aram bozulur bıle bıle gostere gostere yapamam bu bı surec
2 gun adamı odaya alırım
1 gun uyuya kalırım 1 gun arkadasıma gıdeırm 1 gun onur anne gulay ark oturmaya gıdecek der annesını goturur eve ben bunlarla yıpranmaya mecburmuyum ya kadınad ayazıkk gel ıste adam gıbı oglen gıt evıne zaten ben 2 de eve gelıcem ya
ılla gır ıcıme ıcıme
bılmıyorum fallen
evlerını satsınalr yakınlardan ev alsınlar evlerınde otursunlar
cok uzak sankı
altında araba var
ıstıyorsa benımkınıde alsın gıtsın evıne
kocam bana annemle arayı duzelt dıyecegıne acmıs agzını annemler evıme gelmıyor senın yuzunden dıye baslayınca baska seyler duyd
karşısına gecip, beni yanlış anlama, bebeğimi büyütmeni cok isterim, benim kocamı da sen büyüttün babası gibi bir evladım olsun ama aynı evin icinde olmaz. Ben sabah bebeği sana bırakırım, akşam da işten dönerken alırım desen? Kendi evinde baksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?