İlhan İrem ANLASANA - YouTube ay şu şarkıda çok dokunaklı ben canım dinlemeden geçemedim
Durup dururken depresyonsa sokucan kendini
Leennn çocuklara padişahlı filmler izletecekmişiz buyurmuşlar yine! O pis ellerini çocuklarımın beynine sokmaya çalışanları yakarım! Uçan kaçan zuzaylı olmazmış allah'ım sana geliyorum bu bilirkişiler öldürecek beni...
tişikkir ederim bebişim
o zamn hürremden başlayalımLeennn çocuklara padişahlı filmler izletecekmişiz buyurmuşlar yine! O pis ellerini çocuklarımın beynine sokmaya çalışanları yakarım! Uçan kaçan zuzaylı olmazmış allah'ım sana geliyorum bu bilirkişiler öldürecek beni...
neyse kapattımDurup dururken depresyonsa sokucan kendini
ne habersiniz bakim
filmleri var da biz izletmiyoruz sanki
İyi güzel de hazırlanacak filmlerde çocuklarını öldürtmelerini de işleyecek mi??
İyi güzel de hazırlanacak filmlerde çocuklarını öldürtmelerini de işleyecek mi??
Elmoş ben akbaba ve sekreteri pıçaklamadıysam kimse katil olmaz merak etme
Sizin kurumda kim arıza çıkartıyo ?
Müdürü bebişim. Sahte, iş güzar, tripcan, daha sayarım yani. Sinirlerini bozuyo insanın
selam kızlar
kuaföre gittim ama saçımı çok az kesmiş eve gelince sağdan soldan bakınca fark ettim tekrar gidipkısalt desem beni benzetirmi
İnsanın bi tane patlatası geliyo dimi
Anlıyorum
İşini yap ama soğuk dur az öz cevap ver yeter, çok bile ona
Bir bdv klasiği ;
y kişi: eve temizlikçi çağırdım bla bla...
x kişi: keşke yardımcı deseydiniz
te allam yaa temizlik görevlisi desemiydi acaba kız ben de taktım şimdi bak.
selam kızlar
kuaföre gittim ama saçımı çok az kesmiş eve gelince sağdan soldan bakınca fark ettim tekrar gidipkısalt desem beni benzetirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?