09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bağırır inadıma telde bişe varmış gbi davranır inadıma ters davranır yani

O zaman güzellikle öpe koklaya çözücen işi, meraktan oldu fln diye

ayy Allah göstermesin. Mal canın yongasıdır, böyle sacma seyler insanın huzurunu bozar.

nobody, yewrum 50 bin lira be, mimkinatı yok vermem o parayı zengin kocam olsa neyse

2 gündür bi uğursuzluk var topikte, kimsenin canı konuşmak istemiyo

ayakkabımı bağlayamıyorum erkek arkadaşım bu yüzden benden ayrılıyor diye bir konu açıp canlandırabilirim hiç konum yok zaten hızlı bir giriş yaparım topik için de malzeme çıkar, sonumu düşünsem kahraman olamazdım her şey sizler için...

full'dur onlar 2011 modellerine bak kuzum bulursun :)

gerçi eliteler otomatik ama dizel otomatik olmayanı style ya da mode'ydi.

Hee anasının nikahını da istiyo arabyı vermek icin :)

Hayııır aldatmalı konu ac

sevgilim beni aldatıyor ayrılmak istiyorum

1 gün sonra - size ne be, sizin gazınıza geldim yoksa ne ayrılıcam. kıskançlar sizi

nasıl? bence böyle iyi çıkış yakalarım

hayır bak hala bdv taktiklerini öğrenemedin :)

Evlisin ama kocanı aldatıyorsun. ayrılamazsın da cünkü kocan zengindir :) Bir kaç sayfa sonra kocan seninle sevişmediği icin hakettiğini söylersin fln

kızlar ben biras riske girdim geçen yıl arabnın parasını altına yatırmıştım 93 ten almıştım şimdide (150 gram) bugün sattım altınları 86,37 den düşünce tekrar altın alacam uzmanlar düşecek diyor çok mu büyük riske girdim acep

Son düzenleme:
anladım kuzu i30'lar çok rahat arabalar style plus modelleri 50'de ki onu verecek kişi zaten ix35 alsın 62 civarında ama 2010-2011 modelleri 28-35 arasında gidiyor ki full donanımlı ararsan bulursun ve pişmanda olmazsın.

Ben altından anlamam da niye sattın simdi zarar ettin

hayır bak hala bdv taktiklerini öğrenemedin :)

Evlisin ama kocanı aldatıyorsun. ayrılamazsın da cünkü kocan zengindir :) Bir kaç sayfa sonra kocan seninle sevişmediği icin hakettiğini söylersin fln

ohoooooo daha 40 fırın ekmek beni kapıda bekliyor dersimi çalışayım da öyle geleyim bi daha BDV'YE GİRİŞ dersi. okutman: Elmayra

Tamam patron, arastırıyorum haber ederim :)

Atın düşüşte yavru dolar tavan yaptı düzenleyecekler elbet ama bence bir dalga daha geçirecek gibi.. bekle biraz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…