bağırır inadıma telde bişe varmış gbi davranır inadıma ters davranır yani
elymra eşimin bir arkadaşı sıfır araba aldı 62 bin saydı araca dizel olsn otomatik olsun bluetoot u olsun açılır cam tavanı olsun diye; araba haftasını doldurmadan iki kaza yaptı birinde kendisi park yerinden çıkarken kolona sürtmüş ikincisi de ş içi yolda seyir haldeyken bir araba buna hafiften çarpmış ama adam kaçmış bizimki de plakayı filan alamamış şimdi araç serviste.
biizm araba da tam 1 yılını doldurdu bir gün evimizin ordaki park yerindeyken gelmiş serseri haylazın teki çarpmış sol farla çamurluk yamulmuş üstüne de not bırakmış abi beni arayın diye; tutanak tutmamızı kabul etmediler kaskomuz varken yasal hakkımızdan bile faydalanamadık öylece servise götürdük sanki kendimiz ağaca toslamışz gibi araba işi şans işi
2 gündür bi uğursuzluk var topikte, kimsenin canı konuşmak istemiyo
O zaman güzellikle öpe koklaya çözücen işi, meraktan oldu fln diye
ayy Allah göstermesin. Mal canın yongasıdır, böyle sacma seyler insanın huzurunu bozar.
nobody, yewrum 50 bin lira be, mimkinatı yok vermem o parayızengin kocam olsa neyse
gerçi eliteler otomatik ama dizel otomatik olmayanı style ya da mode'ydi.
ayakkabımı bağlayamıyorum erkek arkadaşım bu yüzden benden ayrılıyor diye bir konu açıp canlandırabilirimhiç konum yok zaten hızlı bir giriş yaparım topik için de malzeme çıkar, sonumu düşünsem kahraman olamazdım her şey sizler için...
full'dur onlar 2011 modellerine bak kuzum bulursun :)
Hee anasının nikahını da istiyo arabyı vermek icin :)
Hayııır aldatmalı konu ac
Hyundai i30 1.4 CVVT Team 2010 Model 28.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 137099100 al bak kaç paraymış ki daha da altına bulursun hyundaiye git orada bile bulursun :)
yafrum bütçeni bilmiyorum ama 30-35 arasında güzel ikinci el bulabilirsin. Çok da rahat edersin :)
Hee anasının nikahını da istiyo arabyı vermek icin :)
Hayııır aldatmalı konu ac
sevgilim beni aldatıyor ayrılmak istiyorum
1 gün sonra - size ne be, sizin gazınıza geldim yoksa ne ayrılıcam. kıskançlar sizi
nasıl? bence böyle iyi çıkış yakalarım
kızlar ben biras riske girdim geçen yıl arabnın parasını altına yatırmıştım 93 ten almıştım şimdide (150 gram) bugün sattım altınları 86,37 den düşünce tekrar altın alacam uzmanlar düşecek diyor çok mu büyük riske girdim acep
hayır bak hala bdv taktiklerini öğrenemedin :)
Evlisin ama kocanı aldatıyorsun. ayrılamazsın da cünkü kocan zengindir :) Bir kaç sayfa sonra kocan seninle sevişmediği icin hakettiğini söylersin fln
anladım kuzu i30'lar çok rahat arabalar style plus modelleri 50'de ki onu verecek kişi zaten ix35 alsın 62 civarında ama 2010-2011 modelleri 28-35 arasında gidiyor ki full donanımlı ararsan bulursun ve pişmanda olmazsın.
ohoooooo daha 40 fırın ekmek beni kapıda bekliyordersimi çalışayım da öyle geleyim bi daha BDV'YE GİRİŞ dersi. okutman: Elmayra
Ders basına 10 çokonatını alırım bebişim :)
kızlar ben biras riske girdim geçen yıl arabnın parasını altına yatırmıştım 93 ten almıştım şimdide (150 gram) bugün sattım altınları 86,37 den düşünce tekrar altın alacam uzmanlar düşecek diyor çok mu büyük riske girdim acep
15 yapalım biz onu
vay vay vay gözüme girdin bebeYim :) Sana en özel taktiklerimi anlatıcamYılın sonunda en iyi cıkış yapan üye sen secileceksin yalnız ceza puanın muhtemelen 70 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?