Ya kızlar canımı sıkan en önemli şey işim aslında. Kararsızım. Artık burda calısmak istemiyorum ama maaşım cok yüksek. Herşey para mı diyorum kararsız kalıyorum.
Buranın şartları ağır, haftanın 3 günü mesaiye kalıyorum, sürekli stres altındayım, müsteşarı, bakanı, genel müdürü... İzin alırken göbeğim catlar, tuvalete bile gidemediğim zamanlar oluyor. Sürekli bakımlı olmalıyım, tetikte olmalıyım vs vs. Yani hamile kalsan stresten cocugun düşer burda.
Başka bir kuruma gecsem nerden baksan yarı yarıya düşer maaşım. E hayat parayla idame ediliyo ama herşey para değil.
napsam bilmiyorum
Ya kızlar canımı sıkan en önemli şey işim aslında. Kararsızım. Artık burda calısmak istemiyorum ama maaşım cok yüksek. Herşey para mı diyorum kararsız kalıyorum.
Buranın şartları ağır, haftanın 3 günü mesaiye kalıyorum, sürekli stres altındayım, müsteşarı, bakanı, genel müdürü... İzin alırken göbeğim catlar, tuvalete bile gidemediğim zamanlar oluyor. Sürekli bakımlı olmalıyım, tetikte olmalıyım vs vs. Yani hamile kalsan stresten cocugun düşer burda.
Başka bir kuruma gecsem nerden baksan yarı yarıya düşer maaşım. E hayat parayla idame ediliyo ama herşey para değil.
napsam bilmiyorum
Zor bi karar
Sende bi de sadece yoğunluk yok huzursuzlukta var orda
Para önemli ( ev alacam diyodun bu yüzden çok çok daha önemli ) ama huzur olmadan da çalışmak işkence gibi
Her iş öyle malesef, hepsi stresli...
Cumartesi pazar nasıl olsa tatildesin. Bak biz asgari ücret alıyoruz ama kafa dinlenmiyor ki... Cuma günü çıkıyorum diğer hafta hangi gün hangi işleri yetiştirsem diye düşünüyorum. Mesai bitti iş bitti yok malesef...
Sanırım 2bin civarı alıyorsun nedense öyle anımsıyorum belki de daha fazla. Bizim herifle aldığımız para o kadar etmiyor :)
Bu devirde herşey para, para var huzur var valla. Bence bırakma işini, ev falan al kendine hazır bekarken.
napsam bilmiyorum
bence dayanabildiğin kadar dayan elmiş, bide istifa edip mi ayrılmak istiyosun yoksa başka departmana geçmek mi, istifa etme yani bence başka yere geçmeye çalış
Benimle aynı kıdeme sahip arkadaşım 2 bin fln alıyor benim ki ayına göre değişmekle birlikte son zamlarla 3400 fln.
Ama cidden dayanabileceğim gibi değil. Carşamba günü saat 18,45te müsteşar geldi ve sekize kadar kahkaha atarak sohbet ettiler, ben de ağlarayarak oturdum.
Burası böyle yani. Maaşı alıyorum ama harcayacak ne enerjim oluyo ne de zamanım.
ben üniversite sınavında aldığım puanla erzurum'un falan tıpını yazsam geliyordu ve ailem çok istiyordu her aile gibi. düşündüm taşındım bi yanda hayallerimdeki şehir izmir bi yanda erzurum, bi yanda iyi bir gelir bi yanda öğretmen maaşı, bi yanda okul bitince tusu, asistanlığı, nöbeti bi yanda haftada maksimum 30 çalışma saatiyle öğretmenlik...
çok düşündüm tarttım öyle öğretmenliği yazdım, şükür aç değilim açıkta değilim geçinip gidiyoruz kimseye muhtaç değiliz, işim yorucu değil -ki ben evde duramam çocuk yapsam ücretsiz izin almıcam evde oturursam kafayı kırarım diye- gidiyorum geliyorum, tatilim var, çocuğum olursa haftada 20 saat alırım dersi de mis gibi pişman değilim allah da pişman etmesin.
ama şu var tıp okusam şu an aylık gelirim 6 civarı olurdu muhtemelen şu anda, neylersin ki gecem gündüzüm olmazdı şu anki gelirim de ek derssiz 2 bin civarı. fark çok ama kafam rahat. kendimi mi kandırıyorum acaba diyorum bazen aklıma gelince bu durum yok yani hiç de değil iyiyim ben böyle :)
Yok sey yapıcam, Kpssye yeniden calısıp baska kuruma gecmek istiyorum. Kafama göre istifa etmem yani, hapı yutarım yoksa. Başka bri yere gecemem burda (departman anlamında), özel kaleme alındım bilerek geldim yani.
Ne yaparsan gençlikte yaparsın. Olaya iyi yönlerinden bakarak çalışman akılcı gibi duruyor.
hem çalışıp hem kpss'ye hazırlanıcaksın yani, peki zor olmıcak mı bide kpss'de puanı etkilemiyo mu bu durum hali hazırda memur olup tekrar sınava girenlerde puan düşüyo diye duymuştum
Yok cnm, o 4/b liler icin galiba. Ben işçiyim 657. Ama zor olabilir hazırlanmak, 82 ile atandım. Simdi alabilir miyim o puanı. Herşeyi unuttuk
Hepsi bi arada olmuyo işte
Öyle mi diyorsun. Sık dişini mi diyorsun. Her sabah asansörde kafamda yeni beyazlar görüyorum. Karşımdaki cekete baktıkca bile midem bulanıyor
bende 82 ile atanmıştım
bilmem ki valla bana arkadaşlarım batmanda yüksek lisans yap rahat olur diyolardı inan onunla bile uğraşamadım okul bitti kpss kursu sonra iş yeter dedim soluklanıcam
Haklısın, belki de şükürsüzlük yapıyorum, nankörlük
Haklısın, belki de şükürsüzlük yapıyorum, nankörlük
Ben de senin gibi atandıktan sonra hicbişi yapmadım. tek bir tuğla bile koymadım yani üzerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?