- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Kendini kandırmıyorsun, kendini biliyorsun. Offf ben de delirmek üzereyim. Maaşımı cekiyorum dağıtıyorum, ya da harcayamıyorum. Haftasonu canım alışverişe gitmek bile istemiyor öyle yoruldum.
Benim sıkıntım burdaki stres. Ya sürekli gerginlik mi olur? Oluyor. Adam tuvalete gitse bana dert. Tek rahat ettiğim saat su an, cumaya gidiyolar
Takma, taktıkça olan huzurunda kaçacak.
Bak diyorsun ki sürekli bakımlı olmalıyım, bende şantiyeciyim bir kot bir tişört. Bende istiyorum ki merkez ofiste çalışsamda bakımlı olsam.
2 günün kesin var, biz cumartesi full çalışıyoruz. Bazende pazarları.
Yani hiçbir iş kolay değil. Yoruluyorsun karşılığını alıyorsun ve üretiyorsun.
Elmoş bence biraz daha sık dişini maaşın yüksekken al evini
Sonra geçersin nereye geçme istiyosan
Estağfurullah ara ara hepimiz işimizden şikayet ediyoruz
hayır şükürsüzlük değil herkesin sıkıntısı farklı kim neyin eksikliğini yaşıyosa onun peşinden gitmek istiyo parası az olan adama senin tavrın nankörlük ya da şımarıklık gibi gelebilir ama senin eksiğinde huzur, gerçekten makamlar sıkıntılı oluyo, bizim burdaki abla çişini tutmaktan sistit olurdu ikide bir
canım bendeki heves kırıklığı birazda şundan,ben 5 sene okudum VHKİ olarak atandım önümüz kapalı ben alıyorum 1800 lira para, adam liseden çıkmış sağlıkçı diye 2500 tl alıyo, 18-19-20 yaşında kızlar, nedir tıbbi sekreter, benimle aynı işi yapıyo, e hani nerde eşit işe eşit ücret, yüksek lisans yapsam maaşıma etkisi 50 lira hiç canımı üzemem çocuk yaptım bende
canım bendeki heves kırıklığı birazda şundan,ben 5 sene okudum VHKİ olarak atandım önümüz kapalı ben alıyorum 1800 lira para, adam liseden çıkmış sağlıkçı diye 2500 tl alıyo, 18-19-20 yaşında kızlar, nedir tıbbi sekreter, benimle aynı işi yapıyo, e hani nerde eşit işe eşit ücret, yüksek lisans yapsam maaşıma etkisi 50 lira hiç canımı üzemem çocuk yaptım bende
ne yapılırsa gençlikte yapılır da insan ne yaşarsa da gençlikte yaşar bi de bu var yani. eşim özelde bazen mesaisi oluyor geç geliyor adam zor yemeği yiyip kendini koltuğa atıyor ağzını bile açmadan öylece tv izliyor boş boş ve mesela ben okulda olanları anlatırım hep o işle ilgili hiç bir şey konuşmaz çünkü o kadar bunalmış ki hiç değilse evde başka muhabbet olsun diyor. bahsettiğim şey seninkiyle aynı fiziksel yorgunluk değil, stres bıkkınlık gerginlik...
yoksa ben eminim sen de kaan da ben de gerekirse en ağır işi yapar kazanırız paramızı keşke fiziksel yorgunlukla bitse her şey....
gospa'nın fotolarının altına yazdıklarını gördüm elm, biz onla face'te de görüşüyoruz zamanında geri dönmesi gerektiğini söyleyenlerden biri de bendim amerika'ya. bu şans kimsenin eline geçmez hiç kimse için bu fırsat tepilmez falan ama şu an çok iyi eskiye göre, toparladı baya ve ben de geri dönmemes igerektiğini düşünüyorum.
hiç bir kariyer hiç bir maddi getiri o kızın o eve geri dönüp de manevi olarak o işkenceyi çekmesine değmez bence.
slm kızlar
elmoşum zamn zamn bulunduğumuz yerle ilgili problemlerimiz oluyor
sabır canım sabır
ah canım yaa kıyamam, ne desem bilemedim ki, maaş güzel iyi hoşta huzur olmayınca...
ama genede dayanabildiğin kadar dayan para biriktir diyesim var tövbe Yarabbim gözümü para mı bürüdü nedir
E hayat hep parayla be cnm. Dur bakalım biraz acıldı gözümeki perde
Doğru söylüyorsunuz. Herkes elinde olmayanı istiyor. Son zamanlarda daha cok takıyorum. 4 yıldır burdayım. başkanımı cok seviyorum ama müdür benim ömrümü yiyor, belki kaçmaktan ziyade müdürden nasıl uzaklabileceğimi düşünmem lazım. Bu parayı kolay kazanamam baska yerde. Akıyorken doldurmak da lazım. Zengin anne babaların cocukları değiliz biz. Bize bizden baskasının faydası yok.
ufak bir düzeltme yapabilirmiyim, 657 ye tabiysen işçi değil memursundur... memuriyettede kurum değiştirmek için ya istifa edersin en az 6 aylık bekleme süreni doldurursun tekrar atanırsın.. 2. bi yol yeni bir kpss puanı ile tekrar tercih yaparsın atanırsın ama yeni atandığın yerde başalayabilmen için mevcut kurumundan muvafakatname almak zorundasın.. muvafakatname vermek te kurum amirinin insiyatifine kalmış.. sınava girmeden adamını bularak direk muvafakatname ile de kurum değiştirebilirsin, sağlam torpilin varsa..
ama sen işçiyim demişsin o zaman sıkıntı yok zaten, kamu işçileri istedikleri zaman istifa edip yeni atandıkları yerde başlayabilirler.. kamu işçileri zaten ciddi torpillerle işe başlarlar, kurum değştirecek torpilleride her zaman vardır:) bahsettiğin maaşlarıda ancak işçi pozisyonları alır.. ve işçi pozisyonunda ki elemanın senin bahsettiğin pozisyonda çalıştırılmasıda yasaln değil aslında.. adı üstünde işçi:)
durumunu tam bilemiyorum ama kişisel fikrim, her güzellik bi kapıda olmaz.. önceliklerini oluştur ona göre karar ver bence..
E hayat hep parayla be cnm. Dur bakalım biraz acıldı gözümeki perde
bu huzursuzluk sadece işle ilgili mi peki
Asyalı hoş geldin
Buyur otur ayaklarını uzat hamilesiniz siz Nemesisle
Ömür boyu kendini paralayanları anlamam para için, zengin olduğu halde paralayanlar var çevremde
Ama ben senin yerinde olsam yatırımlık bişey alırdım önce , en iyi yatırım gayri menkul tabi . Maaşım iyiyken onun borcunu öder sonra daha iş değişirdi diye düşünüyorum.
Ben biraz tuhafım ama sen bana bakma
Ben yıllar sonrayı düşünürüm, derim ki bir gün kimse olmasa da ben kendi başımın çaresine bakarım
Ha ev olmasa da bakarım ama zorluk çeker insan, ev her zaman en iyi yatırım. İstersen oturursun istersen kiraya verirsin gibi gibi..
Gospoya verdiğim öneriyi kendime veremiyorum aslında. Orta yolu bulamıyorum. allaha sükrediyorum bana bu kadar yüksek maaşlı bir iş verdiği icin ama inanın cok zor. Saatlerce su pcnin basında olmak bile midemi bulandırıyo.
Haklısın cnm
Hani diyorsun ya, para harcamak bile gelmiyor içimden diye. Bir de şöyle düşün, ya harcayacak paran olmasa?
İş stresi gerçekten yorucu oluyor, ama emeğinin ve sabrının karşılığını alıyorsun.
İnsan birşeyler elde ettiği zaman elindekini görmüyor fıtratımızda var bu. Ben nelere sahibim diye oturup bir düşünsen, mutlu olmak için onlarca sebep bulursun. Elde ettiklerini arada bir dürterek hatırlat kendine :)
sakin düşün acele etme, hayırlısıylan iyi olur inşallah her şey :))
eee yıllardır eşini finanse ediyodun şimdi asıl para biriktireceğin zaman
eee yıllardır eşini finanse ediyodun şimdi asıl para biriktireceğin zaman
Alışmış
Şimdi parayı harcayacak yer bulamıyo
Ex Ous'a veriyomuş gibi hesabına at parayı, peşinat için kullanırsın
Evet cnm. Biraz duygusal boslugum da var tabi
Yok haklısın. Yıllardır calısıyorum elimde bi kötü araba var, satsan 15 bin eder.
Alışmış
Şimdi parayı harcayacak yer bulamıyo
Ex Ous'a veriyomuş gibi hesabına at parayı, peşinat için kullanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?