ahahhaha ya da bi ous bulup ona yedireyim
E orası öyle tabi. Harcayamasam da bi şekilde kazanıyorum.
Tmm la dürtün beni
ayyy elmayranın konusunda bi lafı vardı nasıl yer ettiyse kafama kendime pantolon alamıyodum yazmış ay mahvolmuştum valla, düşün yani yşam standardını nasıl aşağı çekiyomuş
az daha dayan diyeyim ben de sana o zaman. gerçi pek tanışmıyoruz birkaç geyik sohbeti dışında ama bu yaşlarda köşeye konan her kuruş ilerisi için daha dingin ve sakin bir yaşama yarar belki. biz de annemle yaşıyoruz aile olarak düşünürsek ablam evli. annem her zaman şükreder iyi ki biraz canımı dişime taktım gücüm varken der, gerçi hala takıyor tatlı minnoşum benim için. ufak bir ev aldı birikimleriyle yazlık bir yerde, orayı kiraya verdi. bir de arabası var. şimdi de kendini çok yormadan daha sakin bir işte çalışıyor. yine elbette geliri iyi kötü değil ama gecesi gündüzüne karışmıyor en azından.
her iş bir şekilde sıkıntılı, her işin artısı eksisi bol. şimdi orada çok bunalınca başka bir yer daha sakin olacak gibi gelebilir ama hiç belli olmuyor bu işler, belki hiç ummadık yerde daha çok sıkıntıyla karşılaşılabilir. ben de az sabır diyenlerden olayım. ama hiçbir şey ruhun sağlığından değerli değil. üzülmeye değmez, sıkma hiç canını.
ayyy elmayranın konusunda bi lafı vardı nasıl yer ettiyse kafama kendime pantolon alamıyodum yazmış ay mahvolmuştum valla, düşün yani yşam standardını nasıl aşağı çekiyomuş
Bari kimsesizler yurdundan olsun da sevaba gir
Dürteyim hemen canım sen yeter ki iste...
Ousun iş değişikliği ve de eski iş yerindeki parayı alamıyor oluşu bizi maddi anlamda zorladı 5 aydır toparlanamadık belki bu ay cebimizde para ile ay sonu gelir inşallah.
Pazar günü düğüne gitcez, ikimizde toplam 7 lira vardı düşün :) Yol paramıza yetmediVakit var, para yok, daha mı iyi LAAANNN
Evet bende hatırladım
Şimdi ise gelsin kot gömlekler gitsin pembe şortlar
Çok şükür deyip ya Allah bismillah yatırıma başlama zamanı bence artık
O zaman gittiği yere kadar dayanıcam. Baska cözümler bulmaya calısayım. Başkana bi acayım durumu. Haklısınız bu yasta akarken doldurmam lazım.
Hayır bir de ben bu kadar maaş alıyorum diğer arkadaşlarımı düşün. Makamdayım, hep bakımlı olmak zorundayım. Millet inciden alıyordu, ben de metronun altındanAvm ye gideriz bişi beğenirim, ex al diye yalvarır, be adam alayım da sonra da ac kalacaz onu düşünen yok. Annem hep ağlardı kızım varlık icinde yokluk cekiyo diye. Bugünüme sükür.
ay yok onlar da manyak oluyo
ahahahah deli. Biz de gectik o günlerde, ketılda su ısıtıp az duş almadım. Sabret. Mutlaka selamet göreceksin.
Yok haklısın. Yıllardır calısıyorum elimde bi kötü araba var, satsan 15 bin eder.
ben ücretsiz izin alınca nasıl olucak bende onu düşünüyorum gerçi ücretsiz izin almak için en uygun durumdayım, hem eşimin burda maaşı normalden çok, hemde ben bebeğimi burda kimseye bırakamam, arkadaşımın kızı bakıcıda 15 kilo çocuk 9 kiloya düşmüş,bakıcı yemiyo demiş çıkmış işin içinden, geçen anlatıyo eve bi gelmiş kızı yapışmış paçasına anne karnım aç diye
v ahahahahahah allah kahretmesin seni
saol cnım uzatım ayaklarımıAsyalı hoş geldin
Buyur otur ayaklarını uzat hamilesiniz siz Nemesisle
Ömür boyu kendini paralayanları anlamam para için, zengin olduğu halde paralayanlar var çevremde
Ama ben senin yerinde olsam yatırımlık bişey alırdım önce , en iyi yatırım gayri menkul tabi . Maaşım iyiyken onun borcunu öder sonra daha iş değişirdi diye düşünüyorum.
Ben biraz tuhafım ama sen bana bakma
Ben yıllar sonrayı düşünürüm, derim ki bir gün kimse olmasa da ben kendi başımın çaresine bakarım
Ha ev olmasa da bakarım ama zorluk çeker insan, ev her zaman en iyi yatırım. İstersen oturursun istersen kiraya verirsin gibi gibi..
aynen canım bende öyleyim 86,7 puanımı heba ettim burası için eğer torpilim olsa ous şimdi işsiiz olmazdıYok memur değilim kamu işçisiyim, özlük hakları bakımından 657ye tabi olup mali haklarda özerk bir kurumuz.
Edit; yazmayı unutmuşum 0 torpille atandım :)
Dürteyim hemen canım sen yeter ki iste...
Ousun iş değişikliği ve de eski iş yerindeki parayı alamıyor oluşu bizi maddi anlamda zorladı 5 aydır toparlanamadık belki bu ay cebimizde para ile ay sonu gelir inşallah.
Pazar günü düğüne gitcez, ikimizde toplam 7 lira vardı düşün :) Yol paramıza yetmediVakit var, para yok, daha mı iyi LAAANNN
Mizahi bi dille de olsa aradaki farkı göstermeye çalıştım
besle kargayı oysun gözünü
neyssse
ben ücretsiz izin alınca nasıl olucak bende onu düşünüyorum gerçi ücretsiz izin almak için en uygun durumdayım, hem eşimin burda maaşı normalden çok, hemde ben bebeğimi burda kimseye bırakamam, arkadaşımın kızı bakıcıda 15 kilo çocuk 9 kiloya düşmüş,bakıcı yemiyo demiş çıkmış işin içinden, geçen anlatıyo eve bi gelmiş kızı yapışmış paçasına anne karnım aç diye
Yok yok süpersin sabahtan beri ilk defa güldüm
O zaman gittiği yere kadar dayanıcam. Baska cözümler bulmaya calısayım. Başkana bi acayım durumu. Haklısınız bu yasta akarken doldurmam lazım.
Hayır bir de ben bu kadar maaş alıyorum diğer arkadaşlarımı düşün. Makamdayım, hep bakımlı olmak zorundayım. Millet inciden alıyordu, ben de metronun altındanAvm ye gideriz bişi beğenirim, ex al diye yalvarır, be adam alayım da sonra da ac kalacaz onu düşünen yok. Annem hep ağlardı kızım varlık icinde yokluk cekiyo diye. Bugünüme sükür.
ay yok onlar da manyak oluyo
ahahahah deli. Biz de gectik o günlerde, ketılda su ısıtıp az duş almadım. Sabret. Mutlaka selamet göreceksin.
Başka bir çinli amca da derki ekmek yediğin kaba mıçmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?