09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

E orası öyle tabi. Harcayamasam da bi şekilde kazanıyorum.

Tmm la dürtün beni

Dürteyim hemen canım sen yeter ki iste...

Ousun iş değişikliği ve de eski iş yerindeki parayı alamıyor oluşu bizi maddi anlamda zorladı 5 aydır toparlanamadık belki bu ay cebimizde para ile ay sonu gelir inşallah.
Pazar günü düğüne gitcez, ikimizde toplam 7 lira vardı düşün :) Yol paramıza yetmedi Vakit var, para yok, daha mı iyi LAAANNN

ayyy elmayranın konusunda bi lafı vardı nasıl yer ettiyse kafama kendime pantolon alamıyodum yazmış ay mahvolmuştum valla, düşün yani yşam standardını nasıl aşağı çekiyomuş

Evet bende hatırladım
Şimdi ise gelsin kot gömlekler gitsin pembe şortlar

Çok şükür deyip ya Allah bismillah yatırıma başlama zamanı bence artık

O zaman gittiği yere kadar dayanıcam. Baska cözümler bulmaya calısayım. Başkana bi acayım durumu. Haklısınız bu yasta akarken doldurmam lazım.

ayyy elmayranın konusunda bi lafı vardı nasıl yer ettiyse kafama kendime pantolon alamıyodum yazmış ay mahvolmuştum valla, düşün yani yşam standardını nasıl aşağı çekiyomuş

Hayır bir de ben bu kadar maaş alıyorum diğer arkadaşlarımı düşün. Makamdayım, hep bakımlı olmak zorundayım. Millet inciden alıyordu, ben de metronun altından Avm ye gideriz bişi beğenirim, ex al diye yalvarır, be adam alayım da sonra da ac kalacaz onu düşünen yok. Annem hep ağlardı kızım varlık icinde yokluk cekiyo diye. Bugünüme sükür.
Bari kimsesizler yurdundan olsun da sevaba gir

ay yok onlar da manyak oluyo

ahahahah deli. Biz de gectik o günlerde, ketılda su ısıtıp az duş almadım. Sabret. Mutlaka selamet göreceksin.

ben ücretsiz izin alınca nasıl olucak bende onu düşünüyorum gerçi ücretsiz izin almak için en uygun durumdayım, hem eşimin burda maaşı normalden çok, hemde ben bebeğimi burda kimseye bırakamam, arkadaşımın kızı bakıcıda 15 kilo çocuk 9 kiloya düşmüş,bakıcı yemiyo demiş çıkmış işin içinden, geçen anlatıyo eve bi gelmiş kızı yapışmış paçasına anne karnım aç diye

Tabiki Allahın izniyle düzelecek, ben de güğümde az su ısıtmadım

Yok haklısın. Yıllardır calısıyorum elimde bi kötü araba var, satsan 15 bin eder.

Bak geriye kalan bu işte, tam da dediğim şeye uydu

Olsun bunu da satar, üstüne ekler peşinat verirsin. Maaşın da yüksekken vadeyi düşürüp taksitleri bitirirsin

Yıllar sonra belki de dönüp baktığında iyi ki diyebileceğin tek şey kendi alın terinle, kendi adına aldığın yatırımlık bişey diye düşünüyorum ben.

Allahtan büyükşehirde değilsiniz, orda masraflarınız minimum olacak ya inşallah kolay atlatırsınız cnm.

saol cnım uzatım ayaklarımı

Yok memur değilim kamu işçisiyim, özlük hakları bakımından 657ye tabi olup mali haklarda özerk bir kurumuz.

Edit; yazmayı unutmuşum 0 torpille atandım :)
aynen canım bende öyleyim 86,7 puanımı heba ettim burası için eğer torpilim olsa ous şimdi işsiiz olmazdı
kamu işçisini torpil gözüyle görenleride ben anlamıyorum

canım ya buda gelir buda geçer
bu ay bizde çok sıkışıktık arbanın parasını bozdum onu yemeyeydik derken Allah bi kapı açtı 18 inde ikramiye varmış inşallah sizede bi kapı açılır

Bence de en doğrusu bu
Orda büyük insan zor kendine mukayyet olur, minicik bebeği kime güvenip bırakacaksın
Bi de düşün o çocuk kendini ifade edebiliyo, senin daha minik olacak konuşmayı bilmez ki yavrucak derdini anlatsın

hayat herkese ayrı bi zor işte napıcaksın, ama güzelde, yakaladığım insanı öpesim var bu ara

Yok yok süpersin sabahtan beri ilk defa güldüm

Sevindim

Bi de bence sen üşeniyosun
Nasıl zaman yok
Hafta sonun var, arkadaş grubunla veya kardeşinle çık bi yerlere kafa dağıt gel
Hep iş-ev hep iş-ev her yerde bunalır ki insan

canım ya ex de yokmuş ama adamın gönlü zenginmiş
sen derdini çektin kaymağınıda elalem yiyecek

Başka bir çinli amca da derki ekmek yediğin kaba mıçmak

he o da var di mi

bdv'de bi konu var saçımı başımı yolcam, kız adamın ikinci karısı adamın ilk karısında bi de çocuğu var ve evlenirken kız bunların hepsini saklamış ailesinden, kaynanası altınlarını almış, altınlar için de benim adıma kasada hepsi demiş ailesine

üstümü başımı yırtasım geldi sinirden

Nick Allah senin de gönlüne göre versin herşeyi
Zor zamanlarını atlattın atlatıyosun çok şükür
Huzur olunca bi makarna bile öyle güzel geliyo ki
Azıcık aşım kaygısız başım misali karışan eden yok bari

Maddi kısım da zamanla düzelir zaten, sıfırdan ev kurmak öyle kolay bişey değil. Helal olsun ikinize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…