Dönem dönem yaşanıyor bu da tetikleyen bir şey mi oldu acaba?
Dün eski facebooğumu actımBiraz gecmişe daldım, resim mesim karıştırdım ondan mı oldu acaba.
Dün eski facebooğumu actımBiraz gecmişe daldım, resim mesim karıştırdım ondan mı oldu acaba.
Aferim sana duramıyorsun di mi? :) Dün bende onu yaptım... Albümlere baktım, resimlere baktım, sonra işten çıkmayı bekleyemeden hökürerek ağladım.. Ama bak bugün nasıl rahatladım :))
Birde falcıya gitmişim ki sormayın akıllara zarardı kadın :)))))))
Aferim sana duramıyorsun di mi? :) Dün bende onu yaptım... Albümlere baktım, resimlere baktım, sonra işten çıkmayı bekleyemeden hökürerek ağladım.. Ama bak bugün nasıl rahatladım :))
Birde falcıya gitmişim ki sormayın akıllara zarardı kadın :)))))))
AFFERİM SANA......geçmiş bittiiii tamam düşünmek yokkk artıkkkk......
yarın cumartesi gite kendine oje al bende ruj aldım
Duramadım, resimlerin coğunu silmiştim ama bi tane flash disk var akıllara zarar.
Benim de hayatım ekimde değişecekmiş öyle demişti
Düşünmüyorum -dum aslında ne oldu bilmiyorum
arada geçmişe dalmak iyidir....geleceğe ışık verir ama kendini üzme...
sana kocada buluoz yok
ahahah namkörlük ediyorum dimi
Yok abla koca moca istemiyorum valla
Kadın bildiğin manyak daaannnn diye ousun ve kardeşinin adını söyleyerek girdi sonrada ekledi sen evli değilsin ikide çocuğun var ama bu adam senin hep hayatında hala umudu var filam diye.. dumur oldum, sen karar almak istiyorsun alamıyorsun hiç bir yere kımıldayamıyorsun filam dedi, sabret dedi bir süre sonra başka birine aşık olacakmış ama daha çok zamanı varmış ... Çok çekmişsin didi nasıl dayandın 8 sene dedi ben dumurlardayım bacım bi sigara yaksam dedim direk ahhahaha
Kadın bildiğin manyak daaannnn diye ousun ve kardeşinin adını söyleyerek girdi sonrada ekledi sen evli değilsin ikide çocuğun var ama bu adam senin hep hayatında hala umudu var filam diye.. dumur oldum, sen karar almak istiyorsun alamıyorsun hiç bir yere kımıldayamıyorsun filam dedi, sabret dedi bir süre sonra başka birine aşık olacakmış ama daha çok zamanı varmış ... Çok çekmişsin didi nasıl dayandın 8 sene dedi ben dumurlardayım bacım bi sigara yaksam dedim direk ahhahaha
abe gel inat etme bakkkk çok mutlu olursun gelin amamı yaparız
Offff cok varmış senin de ama ousdan kurtuluş yokmuymuş
yok yewrum yaralı kuşun baskasına faydası olmaz
Sonra büyük kuzunun adını söyledi bu çocukla ilgili bir şeyler var sen kararsızsın ama bence karar ve yap çocuğunun geleceğini neden etkiliyorsun dedi ben bi daha dumur oldum...
hayatım değişecekmiş bakalım ama sabredersem, sadece 2-3 sene var filam dedi :) mal satmaya çalışıyormuşum o satılacakmış bekliyorum bende o satıldıktan sonra hayatımı baya değiştirecekmişim falan filan...
şaka bir yanada içim hep o hıyarla yeniden diyor :18::18::18::18::18::18::18::18:
Offff cok varmış senin de ama ousdan kurtuluş yokmuymuş
yok yewrum yaralı kuşun baskasına faydası olmaz
Satıcan mı peki bişiler?
Hafızamı silebilirsek neden olmasın
Kadın bumerang gibi dedi sen söylüyorsun o duymuyor sallamıyor dedi seni de çocuklar tutuyor zaten didi... aynen de öyle :)
Satıcam yavru istanbuldaki evim satışta bakalım satılırsa güzel para gelecek oradan ben de artık burada bi villaya yerleşeyim diyorum ahhahahhahahahhaha
Ay töbe töbe ben böylelerinden cok korkarım biliyo musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?