09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Dün eski facebooğumu actım Biraz gecmişe daldım, resim mesim karıştırdım ondan mı oldu acaba.

Aferim sana duramıyorsun di mi? :) Dün bende onu yaptım... Albümlere baktım, resimlere baktım, sonra işten çıkmayı bekleyemeden hökürerek ağladım.. Ama bak bugün nasıl rahatladım :))

Birde falcıya gitmişim ki sormayın akıllara zarardı kadın :)))))))

ne dedi conemmmm ay cok merake ttim :d

geçende bizim kuzen gitmiş kız demiş senın kocanın adı xxx mi demiş kuzenım nefesim durdu dio daha neler neler töbeeeee

Duramadım, resimlerin coğunu silmiştim ama bi tane flash disk var akıllara zarar.

Benim de hayatım ekimde değişecekmiş öyle demişti

AFFERİM SANA......geçmiş bittiiii tamam düşünmek yokkk artıkkkk......

yarın cumartesi gite kendine oje al bende ruj aldım

Düşünmüyorum -dum aslında ne oldu bilmiyorum

Duramadım, resimlerin coğunu silmiştim ama bi tane flash disk var akıllara zarar.

Benim de hayatım ekimde değişecekmiş öyle demişti

Düşünmüyorum -dum aslında ne oldu bilmiyorum

arada geçmişe dalmak iyidir....geleceğe ışık verir ama kendini üzme...

sana kocada buluoz yok

Kadın bildiğin manyak daaannnn diye ousun ve kardeşinin adını söyleyerek girdi sonrada ekledi sen evli değilsin ikide çocuğun var ama bu adam senin hep hayatında hala umudu var filam diye.. dumur oldum, sen karar almak istiyorsun alamıyorsun hiç bir yere kımıldayamıyorsun filam dedi, sabret dedi bir süre sonra başka birine aşık olacakmış ama daha çok zamanı varmış ... Çok çekmişsin didi nasıl dayandın 8 sene dedi ben dumurlardayım bacım bi sigara yaksam dedim direk ahhahaha

abe bütün erkeklerin gözü çıksın

Offff cok varmış senin de ama ousdan kurtuluş yokmuymuş

abe gel inat etme bakkkk çok mutlu olursun gelin amamı yaparız

yok yewrum yaralı kuşun baskasına faydası olmaz

Sonra büyük kuzunun adını söyledi bu çocukla ilgili bir şeyler var sen kararsızsın ama bence karar ve yap çocuğunun geleceğini neden etkiliyorsun dedi ben bi daha dumur oldum...

hayatım değişecekmiş bakalım ama sabredersem, sadece 2-3 sene var filam dedi :) mal satmaya çalışıyormuşum o satılacakmış bekliyorum bende o satıldıktan sonra hayatımı baya değiştirecekmişim falan filan...

Satıcan mı peki bişiler?
şaka bir yanada içim hep o hıyarla yeniden diyor :18::18::18::18::18::18::18::18:

Hafızamı silebilirsek neden olmasın

Satıcam yavru istanbuldaki evim satışta bakalım satılırsa güzel para gelecek oradan ben de artık burada bi villaya yerleşeyim diyorum ahhahahhahahahhaha

Ay tüylerim diken diken oldu valla

Yarım saate yakın here detaya girdi sen dedi işinde oldukça iyi bi yerdesin ama seni mutlu etmiyor dedi (doğru) gitmek istiyorsun İstanbula mı dönme planın var dedi (var) dönemezsin boşuna uğraşma dedi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…