09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

napalım bildiğin gibiyiz sen nasılsın doktora gittin mi

gıttım canım valla dun kanlı akıntı geldı hıc ısey dıyemedı nebıcım doktorlar anlamadım dusuk rıskımmı var yokmu o kan neden geldı
hıc bısey dıyemedı asagıdanda baktırmadım yarın gıdıcem kendı dr bakalım ne dıcek
enf ıcın fıtıle basladım bugun parca parca akıntı gelıyor ama kan degıl yanı oyle bısey deıgl

cute enfeksiyon işini kafama öyle bi soktu ki korkuma dün 10 tane pamuklu don aldım beyaz, erkek donu gibi ama rahat

iltihabı söküyo demek ki, bebek için gittiğin doktoramı gittin yoksa başka kadın doğumcuya mı

hı hı slikon, sen hic kullandın mı? yanıyo mu?
Bir kere media mark tan bir şey almıştım iade ettim. Başka bir şey aldım. Sonra para kaldı. Minnak muffin kalıpları var ya silikon ondan alım bari dedim. Hem denemiş olurum çok şeker şekilli olanlar vardı beğeniyordum. Sonra kek yaparken bir iki bunlara da döktüm aynı fırına sürdüm. Olmadı iğrenç oldu. Ayrı pişse sanırım daha iyi olur çok çabuk pişiyormuş dikkat et. Ve kabarmadı nedense bunu da aynı fırında fazla ısıda pişmesinden olabilir diyorum ama silikon kek kalıbı hevesimi ziyadesiyle almış oldum.

Düşük olsa Allah korusun da iki gündür kan harici belirti vermez mi? Ağrı falan olmaz mı vücut bir şeye tepki veriyor sonuçta
Ama nedensiz yere de olmaz tabi..
Başka bir doktora gitseydin cute keşke.

cute enfeksiyon işini kafama öyle bi soktu ki korkuma dün 10 tane pamuklu don aldım beyaz, erkek donu gibi ama rahat
ay kızım cok dıkkat et yok boykle bısey yaralar ayrı akıntısı kokusu ayrı ya
iltihabı söküyo demek ki, bebek için gittiğin doktoramı gittin yoksa başka kadın doğumcuya mı
evet ıltıhabı sokuyor muhtemelen aman ıfrıt oldum zaten o fıtılı atarken hıssettıgım sey ıgrenc ya kendı dr gıttımde adam cıkmıs tabı nobetcı dr baktı yarın klasık kontrolum bebek 5 gun onde gıdıyor dogru duzgunde yemek yıyemıyorum ne dıyım masalalh baya tombıstı ellerını ayaklarını gordum
ay dedım ne kadarda tombıs cok tatlı
adam bır gulemedı gıttı ya asık suratlı

oyyy yavrum benim kurban olurum onu verene
benide heveslendircen 12.haftayı beklemeden ben de gidecem doktora ha,7+5 benimde, acaba benimki nasıl gidiyo gelişimi nasıl

Düşük olsa Allah korusun da iki gündür kan harici belirti vermez mi? Ağrı falan olmaz mı vücut bir şeye tepki veriyor sonuçta
Ama nedensiz yere de olmaz tabi..
Başka bir doktora gitseydin cute keşke.

valla sekerım kabızım gıbıydım tuvalettetydım bıraz fazla oturdum anladınmı zorlanmadımda kalktım o anda bısey geldıgını hısettım boyle sıldım cok acık ama napım kanlı akıntı geldı uzadı :S onceısnde ve sonrasında baska bısey olmadı bır cok kısı acaba o oradanmı geldı dıyorlar boyle o anda bır kargasa yasadım bısey hıssedınce anladınmı daha net anlatamıyorum dr kanama alanı yok dedı
bebekte ıyı dedı
altan bakmak ıstedı epilayon olarak temız dgıldım ıstemedım ama ısrar etmedı yarın kendı dr soylucem ama enf gelırmı kanlı akıntı boyle ınce kan rengınde kırmızı

oyyy yavrum benim kurban olurum onu verene
benide heveslendircen 12.haftayı beklemeden ben de gidecem doktora ha,7+5 benimde, acaba benimki nasıl gidiyo gelişimi nasıl

ıyıdır ınsallah guzelım bende egede 15 gun onde gıdıyordu hep
erkende dogdu acaba onladamı alakalı bılemedımkı daha erken ama 9 bekle o zaman gıt daha cok fark etmemıstır goruntu olarak ayakları mınnacık ya bılmıyorum zavallım tek basına canı sıkılıyordur :S

cute kabızken acı var mı zorlanıyor musun yani anal fissürden şüpheleniyorum büyük tuvaletini yaparken acı ve yanma vs yarsa.

hiç bilmiyorum valla acaba makattan mı geldi sen zorlayınca, çünkü bende de kabızımsı bi durum var acayipte gaz var yaa, şiştim valla

ekmek elden su gölden yatsın dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…