09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hiç bilmiyorum valla acaba makattan mı geldi sen zorlayınca, çünkü bende de kabızımsı bi durum var acayipte gaz var yaa, şiştim valla

kabızlığı çözmeniz lazım yoksa doğumdan sonra hemoroid olma durumunuz çok çok fazla canlar...en iyisi fissür olur o da çok fena.

kabızlığı çözmeniz lazım yoksa doğumdan sonra hemoroid olma durumunuz çok çok fazla canlar...en iyisi fissür olur o da çok fena.

bol bol kuru kayısı yiyorum, öyle beter durumda değilimde canım nasıl diyim tuvalet rutinim bozuldu her gün gidiyosam şimdi 2 günde bir gidiyorum gibi

ekmek elden su gölden yatsın dursun

siz konuştukça özeniyorum cidden. ama büyütmek gerçekten sorumluluk istiyor kızlar. en azından yeni nesil çocuklar öyle. biz kendi kendimize mi büyüdük ki diye düşünüyorum ama annelerimiz bu kadar bilimsel bakmıyordu olaya burası kesin.
dün gece kızımı bana göre saçma sapan ona göre çok güzel giydirdim büyük şallardan elbise yaptım babası kağıttan taç yaptı. yüzükler bilezikler pamuk prenses oldu. ben cadı ve kraliçe babası 7 cüceler ve ara figüranlar canladırdık. ama nasıl yorgundum hala geberiyorum yorgunluktan 5 saat anca uyudum. drama yaptık..

bol bol kuru kayısı yiyorum, öyle beter durumda değilimde canım nasıl diyim tuvalet rutinim bozuldu her gün gidiyosam şimdi 2 günde bir gidiyorum gibi

haftada bir gittiğimi hatırlıyor bir doğurdum anal fissür oldum. ama ben epidural oldum karnımı yardıkları için bir gaz bir gaz allahım bir daha yaşamak istemiyorum onu nefes alamıyordum. sonra makattan hortum soktular gazı çektiler. bu esnada makatım çok acıdı hortum kaygan değildi hemşire beceeremedi galiba.
1 hafta sonra fissür olmuş. geçene kadar anam ağladı. hala ara ara tekrarlıyor kabız olunca. oluk oluk kanadığını bilirim.

şimdikiler fena, ama genede yetiştirmeyle alakalı, burda çocuklar nasıl büyüyo biliyomusun, kardeşini kucağında taşıyacak kadar büyüdüyse veriyolar kucağına al bak ona, dışarda evde artık üzerine zimmetli küçük kardeş 5 yaşındaki 3 yaşındakine bakıyo

Kuzum ya sorumluluk büyük olmaz mı..
Şimdi kreşten mail atmışlar, haftanın 5 günü 2şer saat ingilizce özel ders! düşünür müyüm diye.. bilmem ki düşünür müyüm :) Akşam oluyor eve gidiyorum, maymuna dönüyorum... Bir takla atmadığım amuda kalmadığım kalıyor hani yap deseler onuda yapıcam, draması ayrı, balesi ayrı, jimnastiği ayrı, satrancı ayrı, oyuncak günü ayrı...

Geçen bende duş perdesi buldum anneeeeeeee ne güzel dediler pembeydi de :) o duş perdesini kestik kırptık prenses şalı yaptık... saf saf dolandılar ortada şaşkınlar :)

Çocuklar ufacık şeylerle nasıl mutlu oluyorlar..
Akşamda bana diyor ki ben karar verdim anne bundan sonra sana dondurmacı anne diyeceğim diyor.

cute kabızken acı var mı zorlanıyor musun yani anal fissürden şüpheleniyorum büyük tuvaletini yaparken acı ve yanma vs yarsa.

pek acımadı ama bıraz serttı oyle dıyım sana bır kac gundur tuvalete cıkmıyodum nebılım caycı abla fılan ısrarla oradan gelmemıstır o dıyro agrı sızı vs hıc bısey olmadı dun

benimde teyzem 1 haftadır hastanede, bağırsaklarında iltihap varmış kanaması çoktu, her gün lavman yapıyomuş doktor öyle demiş, demek ki bağırsakları o şekilde ilaçlıyolar mı napıyolar

enterasan iki uç demi.. geçen kış resmen yerde kar var nemiş yeminle sana. şehirlerarası yol ama ilçeler arası yani fabrikalar falan var insan görülebilir. çingene kadının biri gerçek çingene yani kucağında bir çocuk ve soğuğa karşı ayağı çıplak resmen çıplak ve yerde kar var. eşime dedim biz soğan gibi giydir giydir yaparız kadına bak. eşim de dedi bizimki hasta olur ama o olmaz. bünyesi zora alışıyor.

aynen oyle bagırsak hareketlerım yavasladı resmen bende kayısı yıyorum ardından su ıcıyorum mısır mesela ıshal yapar bılırsınız yok anam yok

valla çok üzerine titrememek lazım bencede, genede dayanamıyosun tabi imkanın varken en iyisi olsun diyosun bk kardeşim 22 yaşında üni.okumadı askerden geldi aylak aylak gezdi çağrı merkezinde işe girdi beğenmemiş çıkacakmış babası araba alsınmış

aynen oyle bagırsak hareketlerım yavasladı resmen bende kayısı yıyorum ardından su ıcıyorum mısır mesela ıshal yapar bılırsınız yok anam yok

yemediğim şey kalmadı ama yok daha beter olmasında

benimde teyzem 1 haftadır hastanede, bağırsaklarında iltihap varmış kanaması çoktu, her gün lavman yapıyomuş doktor öyle demiş, demek ki bağırsakları o şekilde ilaçlıyolar mı napıyolar

yok canım lavman bağırsakları boşaltıyor ya temizlik amaçlı olabilir ilaçtan önce.
doğuma girmeden önce sana da yapacaklar

doğru diyorsun da bir de hırs aşırı hırs da iyi değil. anne babalar kendi gelemedikleri yere çocukları gelsin istiyor elinde olmadan belki yanlış yapıyorlar sınav baskısı. hatta bir spiker vardı geçen oğlunu kaçırmış ya. çocuk da maşallah başarılı annesinden kaçmak için odtü makina yazmış anne illa boğaziçi demiş. çocuk istememiş dava açmış annesine. annesi de odtü ye kayıt yaptırmasın diye kaçırmış çocuğu. ne manyaklar var ya.

geçmez, ben de bugün biraz saçma sapan şeyler yaptım öğle arasında kaçak göçek işler çevirdik daha etkisinden çıkamadım :)

Ben dağılmadım henüz, yarına doktordan randevu aldım kendimi hic ama hic iyi hissetmiyorum. Ruh halim iyi olmadığı icin sizin de canınızı sıkmayayım diye yazmıyorum.

ben endişelenmeye başladım ama ya noluyo??

Elle tutulur tek bir sebebim yok. Ağlama isteğimi bastırıyorum. yarım saat sonra mesai bitip millet dağılınca höykürerek ağlıcam muhtemelen. Bastırdıklarım mı cıkıyor nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…