hoş geldin çekirge
söyle söylehoşgeldinn yaw ben çok merak ediyorum üstü kapalı söylesene nokta koy bişi koyy hadi beee nolur
güzelmiş sözlerNickimden ötürü ismim farklı düşünülüyor ama ben çok sevdiğim bir şarkıdan
esinlenerek kullanıyorum bu nicki
Gülen yelken bakar suya, bırakır kendini kollarına...
Ağlar deniz, içini döker...
Ölüm bir tek onu seçer..
Düş Sokağı Sakinleri'nden Murat Yılmazyıldırım
bende kocamı uyuz etmek ıcın eve gırerken yakamı bagrımı belımı gobegımı ılla bır yerımı acıp gırerım eve
boylelıkle aklının bende kalmasını saglıyorum :)
bunu kaptırmamakla kararlıyım bakalım
öyle yapim hem o yalvartmazz direk anlatırr
hahahahaşimdi geçmişte diyet topiklerinin birine ambitious diye bir üye bir şey yazmış,umutcan isimli bir üye de gelip "canım kusura bakma ama nickin çok garip geldi bu nicki almana nasıl izin verdiler" diye sormuş.ambitious olan arkadaşımız da "canım niye ki bu kelime ingilizce ve şu anlama geliyor" diye belirtmiş..umutcan da " canım bende oğuz diye bi sevgilin var ona kızdın da bu nicki aldın sandım" yazmış..
şimdi nicki türkçe olarak düşünün ve aradaki ayıplı bağlantıyı kurun
o günden sonra sinir bozucu topiğinde kocişlere ous demeye başladık biz de
şimdi geçmişte diyet topiklerinin birine ambitious diye bir üye bir şey yazmış,umutcan isimli bir üye de gelip "canım kusura bakma ama nickin çok garip geldi bu nicki almana nasıl izin verdiler" diye sormuş.ambitious olan arkadaşımız da "canım niye ki bu kelime ingilizce ve şu anlama geliyor" diye belirtmiş..umutcan da " canım bende oğuz diye bi sevgilin var ona kızdın da bu nicki aldın sandım" yazmış..
Selam Çekirgeniz geldi
İpek ben akşamları girmiyorum, sabahta işlerim vardı yeni girdim
Mesajlarını henüz gördüm
Önemli değil ( Mesaj rötarım var şu an )
Küsmedim ki barışalım
şimdi geçmişte diyet topiklerinin birine ambitious diye bir üye bir şey yazmış,umutcan isimli bir üye de gelip "canım kusura bakma ama nickin çok garip geldi bu nicki almana nasıl izin verdiler" diye sormuş.ambitious olan arkadaşımız da "canım niye ki bu kelime ingilizce ve şu anlama geliyor" diye belirtmiş..umutcan da " canım bende oğuz diye bi sevgilin var ona kızdın da bu nicki aldın sandım" yazmış..
adam bildiğin melek daha ne istiyon bırk ya çok konuşanıda hiç çekilmezöyle yapıyorum yapmaya çalışıyorum
evine bağlıdır iş dışında bensiz hiç bi yere gitmez git desemde gitmez ev işllerine az çok yarıdm eder, sessizdir ben bağırsamda susar, sakin bi yapısı var. parasal yöndende sıkıntı etmez onu aldın bunu aldın demez takdir etmez belki ama tenkitte etmez
sen iyiymişin canım dayak mayak yeme sorabende kocamı uyuz etmek ıcın eve gırerken yakamı bagrımı belımı gobegımı ılla bır yerımı acıp gırerım eve
Yok yapamam
Elmayra da bilir, o anlatsın
ben pek süslü deyilimdir benim eşim süsü sever bu arada
bazen sabah makyaj yaaparım gülerek sorar kime süsleniyosun ha der
bende yenisini buldum senden sıkıldım ona süsleniyorum derim ikimizde güleriz
hoşgeldin çekirgee
naber
yok ben yapamam onu..bende kocamı uyuz etmek ıcın eve gırerken yakamı bagrımı belımı gobegımı ılla bır yerımı acıp gırerım eve
heeecarie de konusunda o yüzden uzun isminide kullanıyo ousun çaktım şimdi hem çekirge ayıplı değilmiş ki o kelime ingilizcede hırslı tutkulu demekmiş oooo sen o zaman en şanslı c'yi söyleyemiyorsundur
Hoş buldum gofretcim iyi sağ ol senden
Çekler birikmişti bitirdim geldim
adam bildiğin melek daha ne istiyon bırk ya çok konuşanıda hiç çekilmez
sen iyiymişin canım dayak mayak yeme sora
hoş geldin kız nadar merakta bırakıyon bizi biliyonmıu elmeyra taaaaaaaaa kızılaya gitti
anlayışa bak yaaa
siz gülüyomuşsunuz bizde oda yokyalandünyadaki kadına benzedim
Yok yapamam
Elmayra da bilir, o anlatsın
öyle yapim hem o yalvartmazz direk anlatırr
hoş geldin kız nadar merakta bırakıyon bizi biliyonmıu elmeyra taaaaaaaaa kızılaya gitti
iyiyimm bende buralardaydım carrienin konusuna daldım birazcık
en şanslı c ne kız
meleğim diye telefon edermişim şimdi
kıs hakkat çok çekmişsinkır kafasını eve gidince
kuzum sen bi ayar çek bu adama artık reset mi atan star up mu yapananlayışa bak yaaa
siz gülüyomuşsunuz bizde oda yokyalandünyadaki kadına benzedim
susukun meleğim olabilermeleğim diye telefon edermişim şimdi
kıs hakkat çok çekmişsinkır kafasını eve gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?