hee pardon o zaman ben kişiye özel demedim sadece ortaya diyesim geldi yanlış anlaşılmasın
heeee adam genel anlamda konuşmayı sevmiyo yaniiiiş yerinde çok konuştuğunu biliyorum işle ilgili çok konuşmak zorunda izne ayrıldığında bile telefonlar hiç durmaz sürekli çalar o hastaneden ararlar öbüründen ararlar
ama benimki yogunluktan değilde konuşmak istemediğinden
konuşmak bir külfet ona iştede o külfeti zorunlu yapttığı için evde konuşmuyo
oysh carlos martini gibim mi
canımsın benimkide vi ara öyleydi namaz kılarken bağırıyordu zamnla alıştı sen bi bakan kişiye sor bakem bişilerden mi korkmuş yada ilgi istiyo belli işte
ben nasıl çözdüm 4 gün annemlere gittim ilgiye doydu yakamdan düştü artık
açık açık konuşmazsan kendini yer bitirirsin senle ilgilenmek konuşup gönlünü almakta görevi
izninle bişi sormak istiyorum..Cok daha acı.
İnsan arkadaşıyla kavga etse de alınmaz, bir süre sonra ortak noktada buluşur ama sadece eşle öyle mi? Konuşamadıkça kinlenir.
he allah şükür çok sadıktır
oysh carlos martini gibim mi
he hatırlaıdm
konuşmak temel ihtiyaç , dışarıyla konuşmayınca içeriyle konuşama başlıyon, kendi kendine yani. sonra vesveseler başlıyo sonra buna bağlı tartışmalar.
Bu adam reklamda kalsaydı daha iyiydi bence. Karizmasını korurdu. Şimdi reytingi düşük bir dizide heba oldu. Adam yakışıklı diye dizi tutacak sandılar. Ayrıca gözüme yakışıklı gelmiyor artık.
Konuşmadığına göre suskunlaşan gurupta monotonlaşmış bir evliliğe ayak uydurma durumları.aslında uzun vadeli diyelim. Diğer guruptaki erkekler de azıp kendinden küçük kızlara bakar bu yaştan sonra fazla dışa dönük olurlar. Cidden bak normal seyirde olan çok nadirdir. Erkeklerin mutasyona uğradığı dönem.
izninle bişi sormak istiyorum..
aklına geliyor mı hala
yoksa yaptıklarından sonra sadece öfke mi var
heeee adam genel anlamda konuşmayı sevmiyo yaniii
o zaman bence no problem :)
böyle gelmiş böylede gider üzgünüm
dünkü grupta görümceler ve eltiler vardı
onlarında ergen gibi trip atmaları başlaronla yetinecez o zmana bu saaten sonra 25 lik çıtırda bulamam
benim iş arkadaşımıdün kimi çekiştiriyoduk ya :44: kafam karıştı:111:
açık açık konuştum hep konuşurum zaten konuştukca dahada sinirleniyorum çünkü sadece ben konuşuyorum adam sadace bana bakıyorbazen başını sallayarak ve haklısın diyerek bikaç kelime eder oda şu demektir haklısın dedikya uzatma
ha bazen gönlümü alır inkar edemem arada çiçek gönderir veya bi hediye alır falan fakat bunların yerine benle konuşsa iletişim kursa daha makbule geçer
onla yetinecez o zmana bu saaten sonra 25 lik çıtırda bulamam
aslında konu elti görümce kaynana ne olursa olsun olay ous ta bitiyo o yüzden tek suçlu ous yaa herkes diyo diye ous diyorum bi bana açılımını söyleyebilir mi ousları dövelim
onla yetinecez o zmana bu saaten sonra 25 lik çıtırda bulamam
Hic cıkmıyor ki aklımdan.
Yolda yürürken eski evimin önünden geçerkn onun parfümünü sıkmış bir erkeğin yanından gecerken.
Öfke patlamalarını ara ara yasıyorum ama cok özlediğim doğru.
benim iş arkadaşımı
dimekki yapısı ne diyelim canım idare edecen işte
Hic cıkmıyor ki aklımdan.
Yolda yürürken eski evimin önünden geçerkn onun parfümünü sıkmış bir erkeğin yanından gecerken.
Öfke patlamalarını ara ara yasıyorum ama cok özlediğim doğru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?