aynen, bide svemiyom ben o oğlanı , çok sırıtık, suratında yanlış bişeyler varBu adam reklamda kalsaydı daha iyiydi bence. Karizmasını korurdu. Şimdi reytingi düşük bir dizide heba oldu. Adam yakışıklı diye dizi tutacak sandılar. Ayrıca gözüme yakışıklı gelmiyor artık.
Hic cıkmıyor ki aklımdan.
Yolda yürürken eski evimin önünden geçerkn onun parfümünü sıkmış bir erkeğin yanından gecerken.
Öfke patlamalarını ara ara yasıyorum ama cok özlediğim doğru.
Yolda yürürken eski evimin önünden geçerkn onun parfümünü sıkmış bir erkeğin yanından gecerken.
evet yapısı böyle aslında kabullendimde o yüzden her anım mutsuz değil ama bazen depreşiyo içinden bişiler
o deprştiği bir anda heyt yeter olan başlıcam sanada suskunluğunada deyip çekip gitmekten korkuyorum :26::26:
Erkekler 2 çeşit birinci gurup yaşlandıkça suskunlaşıyor evlilikle. Diğer gurup da azgınlaşıyor. 40 ından sonra tekabül edermiş bunlar genelde. Erkekler 40 ına kadar normalmiş. Senin için kaç yaşında bakimm
Bugün kocaları mı çekiştiriyoruz
Merhabalar kızlar
yok kız görümceleri çekiştriyoduk sonra sana geçtikbenim iş arkadaşımı
dimekki yapısı ne diyelim canım idare edecen işte
datlum sizin aranızda 12 yaş bide değilmi çok geldi bana
yanlış anlama sorgulamak değilde amacım sizin az iletişim kurmanıızn nedeni birazda bu olabilir belki
ous ne desem eşşeklik etmiş olmam demi :18::18::18:
belki zamnla konuşmak senden ona geçer diyelim can ım takmama çalış iyi yanlarını gör
yok kız görümceleri çekiştriyoduk sonra sana geçtik
evet canım. bizde ben o yoldan geçtim sen daha bebesin imaları çok oluyo. ben yaşıma göre biraz daha deli doluyom o ise çok çok olgun. bazı hareketlerimi garipsiyo ve bunu farklı yormluyo. sabah ruj sürdüm çok hafifi. yüzüme tip tip bakıyo ne o , niye süüsleniyon, nereye gidcen. sanki odadan dışarı çıktığımvar görüyonuz işte .çıldırım ama ses etmeidm
kız benim maaş kartıda gitti elimden. bişe alırken kırkere düşünürüm, yada gzili saklı laıırmöyle yapıyorum yapmaya çalışıyorum
evine bağlıdır iş dışında bensiz hiç bi yere gitmez git desemde gitmez ev işllerine az çok yarıdm eder, sessizdir ben bağırsamda susar, sakin bi yapısı var. parasal yöndende sıkıntı etmez onu aldın bunu aldın demez takdir etmez belki ama tenkitte etmez
biliyorumSen şimdi böyle diyorsun, iki gün sonra bir mail gelir tependen duman çıkar yine
Kızlar siz onun öyle dediğine bakmayın, sevgi pıtırcığı olarak hatırladığı ex'in
yüzünden hala geriliyor kuzucuk. Geçen haftaki sinir stresini unuttu hemen.
Ex'i tanımayan ben bile, görsem kafa göz dalıcam bu kuzuyu böyle üzdüğü
için
kime süsleniyorsun lafı kadar beni tirt eden başka bişi yok
yahu ben ce kadın önce adın kendi için süslenir..
ben kendimi aynada güzel görünce iyi hiisediyorum
gülmem bile değişiyor..
önce ben kendimi begenicem...
ses etmemekle iiyi yapmıssın..
kıskanıyorlar ama bunu böyle acığa getiriyorlar
esta piti piti, kk da erkeklerein genel adına ous diyorlar neden bende bilmiyorum ama duruma ayak uydurdum bend eöyle diyorum artık sanırım geçmişte bununla ilgili bi konu olmuş olsa gerek salla sende öyle de geç
Ben nedenini bile biliyorum
Ama söyleyemem çok ayıplı
İlk katıldığım geyik topiğinde doğmuştu bu Ous olayı zaten
konuyu bı turlu vakıf olamaıdm ya
benım kocamda tazecık 26 yasında hangı kategorıye gırıyor abla ipek
senlede adas oldugumuzu dusunuyodum takı ıkıkelımenın ortaya cıkardıgı manayı fark edene kadar
kime süsleniyorsun lafı kadar beni tirt eden başka bişi yok
yahu ben ce kadın önce adın kendi için süslenir..
ben kendimi aynada güzel görünce iyi hiisediyorum
gülmem bile değişiyor..
önce ben kendimi begenicem...
ses etmemekle iiyi yapmıssın..
kıskanıyorlar ama bunu böyle acığa getiriyorlar
hoşgeldinn yaw ben çok merak ediyorum üstü kapalı söylesene nokta koy bişi koyy hadi beee nolur
Selam Çekirgeniz geldi
İpek ben akşamları girmiyorum, sabahta işlerim vardı yeni girdim
Mesajlarını henüz gördüm
Önemli değil ( Mesaj rötarım var şu an )
Küsmedim ki barışalım
esta piti piti, kk da erkeklerein genel adına ous diyorlar neden bende bilmiyorum ama duruma ayak uydurdum bend eöyle diyorum artık sanırım geçmişte bununla ilgili bi konu olmuş olsa gerek salla sende öyle de geç
yok kız görümceleri çekiştriyoduk sonra sana geçtik
evet canım. bizde ben o yoldan geçtim sen daha bebesin imaları çok oluyo. ben yaşıma göre biraz daha deli doluyom o ise çok çok olgun. bazı hareketlerimi garipsiyo ve bunu farklı yormluyo. sabah ruj sürdüm çok hafifi. yüzüme tip tip bakıyo ne o , niye süüsleniyon, nereye gidcen. sanki odadan dışarı çıktığımvar görüyonuz işte .çıldırım ama ses etmeidm
Yok yapamam
Elmayra da bilir, o anlatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?