09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kızlar ben ex ile mantık evliliği düşünüyorum siz ne dersiniz? tamam çok mantıklı değil ama artık bende çocuğum olsun istiyorum. bu süreçtede tanıdığım kişiler oldu ama hem güven anlamında hemde kişilik olarak yapamıyorum başkasıyla. hemde birini tanı sev güven bunlar süreç isteyen şeyler. bende benimkini takmayaya kadar verdim. siz ne dersiniz?

kızlar size bişey sormaya geldim

sor çiçeeeeemmmmmm

11 yaşında teyzesi o artık bir genç kız

Abla kabus gibisin :) intikamım acı olacak

Sizin ayrılma sebepleriniz bana hep havada kalmış gibi gelmişti. Yani onu takmayacak kadar cok seviyosan mantık evliliği olmaz adı.

bir kaç soru sorucamm pito müsadenle maildenden cevap verebilirsin bana özelse çok

hovardamı ?

şiddet varmı ??

çalışmayı severmi ?

ailesi ile aran nasıl ?

Piyocum düşüncemi söylemiştim sana buna net karar verecek yine sensin diyorum

Sizin ayrılma sebepleriniz bana hep havada kalmış gibi gelmişti. Yani onu takmayacak kadar cok seviyosan mantık evliliği olmaz adı.

şiddetli geçimsizlik bizimki. aslında sevdiğim için mi çok takıyorum bende bilmiyorum. ama bazen benimle konuşma şekline katlanamıyorum. bilmiyorum ne evliliği olacak işte 2 gündür kafam çok karışık. gece de kötü kötü rüyalar grdüm. hep mezarlıklar, cesetler falan vardı

hiç mantıklı değil hemde, anlaşamadığın, geçmişte deneyip yanıldığın ve neticesinde boşandığın adamdan çocuk yapmak...ilerde muhtemelen gene sorunlar olacak ve o çocuğu sorunlu bi ortamda mı büyüteceksin

nişan bohçasını bavula koyduk götürdük,
ailesinede ufak tefek hediyeler aldık
sevindiler memnun kaldılar
çam sakısı çoban armağanı niyetine...

ben eşimin ailesinden görmedim, keyifli hoş şeylermiş aslında.

takı olarak 2 bilezik taktı bizimkiler şu geniş bileziklerden.
setide düğünde olacak kısmetse.

Bende 1 çeyrek altın taktım,

selam piyo görüşemiyoruz seninle uzun zamandır nasılsın??

exle neden ayrılmıştınız? yani geçerli nedenlerin vardı ki onu hayatından uzaklaştırdın dimi? Hayatından uzaklaştırdığın biriyle mantık evliliği yapılır mı bence asla... yapılırsa da yine sorunlar olur... o sorunların içine bir de can mı dünyaya getireceksin. Bence bu bencillik olur.

selam

ooo herkes burda

As. Katiee hoş geldin

Ne güzel
Allah hep böyle ağız tadı ile tamamına erdirsin inşallah

beni bilirsin hep derim elindekinin kıymenitini bilmek en iyisi en azından bunu iyi kötü tanıyorsun hayırlısı olsun ne ara bu kararı verdin küsüm ben sana kaçak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…