- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
kızlar size bişey sormaya geldim
kızlar size bişey sormaya geldim
ayyy hatırladım ve hissettim resmen şu anda..sırtından bir sızı girer süt gelir...
işte o zaman bebeğin emmezde sıkıntı ederse yandın
o süt kokusu mis gibi olur ama sadece bebekte
benim de akmış bi kere,ped den taşmış gömlekte kocaman iz,geziyorum ben öyle..
fallen senin çocuk kaç yaşında canım?
piyooo özledim seni nabersin,,konuşma ve yazma modumdayım hadi sor hemen:):)
AAHAHAHAHAHAH senınde olacak olanı yazıyorum bakınız salatalık modeliD :d
hoş geldin bebem Allah hayırlı etsinnnn hep mutlu olsunlar inş.
bens ana diom senın salatalık olcak ilerde
önlemez göbegine değecek o ancak toplarlar sutyeni çıkardımı yanardag gibi göbegine şarılllll şarıl aakacak hahhahahah ay koptum[/B][/FONT][/SIZE]
kızlar ben ex ile mantık evliliği düşünüyorum siz ne dersiniz? tamam çok mantıklı değil ama artık bende çocuğum olsun istiyorum. bu süreçtede tanıdığım kişiler oldu ama hem güven anlamında hemde kişilik olarak yapamıyorum başkasıyla. hemde birini tanı sev güven bunlar süreç isteyen şeyler. bende benimkini takmayaya kadar verdim. siz ne dersiniz?
kızlar ben ex ile mantık evliliği düşünüyorum siz ne dersiniz? tamam çok mantıklı değil ama artık bende çocuğum olsun istiyorum. bu süreçtede tanıdığım kişiler oldu ama hem güven anlamında hemde kişilik olarak yapamıyorum başkasıyla. hemde birini tanı sev güven bunlar süreç isteyen şeyler. bende benimkini takmayaya kadar verdim. siz ne dersiniz?
sağolasın çekirgem, sade bir elbise giydim ama görümce olduğum belliydi :)
Beni biliyosunuz zaten zayıfım diyim kibarca
sor çiçeeeeemmmmmm
11 yaşında teyzesi o artık bir genç kız
Sizin ayrılma sebepleriniz bana hep havada kalmış gibi gelmişti. Yani onu takmayacak kadar cok seviyosan mantık evliliği olmaz adı.
Neye benzediğini bile söyleyemiyo ahahahah
selam piyo görüşemiyoruz seninle uzun zamandır nasılsın??kızlar ben ex ile mantık evliliği düşünüyorum siz ne dersiniz? tamam çok mantıklı değil ama artık bende çocuğum olsun istiyorum. bu süreçtede tanıdığım kişiler oldu ama hem güven anlamında hemde kişilik olarak yapamıyorum başkasıyla. hemde birini tanı sev güven bunlar süreç isteyen şeyler. bende benimkini takmayaya kadar verdim. siz ne dersiniz?
selam
ooo herkes burda
nişan bohçasını bavula koyduk götürdük,
ailesinede ufak tefek hediyeler aldık
sevindiler memnun kaldılar
çam sakısı çoban armağanı niyetine...
ben eşimin ailesinden görmedim, keyifli hoş şeylermiş aslında.
takı olarak 2 bilezik taktı bizimkiler şu geniş bileziklerden.
setide düğünde olacak kısmetse.
Bende 1 çeyrek altın taktım,
hiç mantıklı değil hemde, anlaşamadığın, geçmişte deneyip yanıldığın ve neticesinde boşandığın adamdan çocuk yapmak...ilerde muhtemelen gene sorunlar olacak ve o çocuğu sorunlu bi ortamda mı büyüteceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?