şiddetli geçimsizlik bizimki. aslında sevdiğim için mi çok takıyorum bende bilmiyorum. ama bazen benimle konuşma şekline katlanamıyorum. bilmiyorum ne evliliği olacak işte 2 gündür kafam çok karışık. gece de kötü kötü rüyalar grdüm. hep mezarlıklar, cesetler falan vardı
şiddetli geçimsizlik bizimki. aslında sevdiğim için mi çok takıyorum bende bilmiyorum. ama bazen benimle konuşma şekline katlanamıyorum. bilmiyorum ne evliliği olacak işte 2 gündür kafam çok karışık. gece de kötü kötü rüyalar grdüm. hep mezarlıklar, cesetler falan vardı
selam
ooo herkes burda
Olsun buna da şükür
nişan bohçasını bavula koyduk götürdük,
ailesinede ufak tefek hediyeler aldık
sevindiler memnun kaldılar
çam sakısı çoban armağanı niyetine...
ben eşimin ailesinden görmedim, keyifli hoş şeylermiş aslında.
takı olarak 2 bilezik taktı bizimkiler şu geniş bileziklerden.
setide düğünde olacak kısmetse.
Bende 1 çeyrek altın taktım,
bir kaç soru sorucamm pito müsadenle maildenden cevap verebilirsin bana özelse çok
hovardamı ?
şiddet varmı ??
çalışmayı severmi ?
ailesi ile aran nasıl ?
selam
ooo herkes burda
hoş geldin bacuselam
ooo herkes burda
hovardamı ?
hayır asla değil. evine süşkün. ama para konusunda lüksü çok sevdiğinden hep borç içinde yüzeriz. aöa hiçbişeyden eksik kalmayız oda bende.
şiddet varmı ??
psikolojik var bana göre. ben bişeyi beğenince aman sende hep böyle şeyler beğeniyorun. oda bişeymi tarzında zamn zamn oluyor. ukala şeyy.
çalışmayı severmi ?
şu anki işini pek sevmiyor ama çalışmaya bayılır. hatta sürekli kafasında bişeyler döner durur. söylediği bikaç bişeyi başkası yaptı ama onun askerlik sorunu olduğundan cesaret edemedi pek eli ayağı bağlı ama mutlaka bi iş kurar 1 yıl sonra. zekası harika.
ailesi ile aran nasıl ?
ailesi ile iyiydim ama boşanırken nefret ettim. asla suratlarına bakmam. şartım bu zaten. ama o zamanla düzelir. gelirlerse git mi diceksin diye hala arayı yapma peşinde sinir oluyorum.
selam iyiyim sirkeci seni sormalı. bayadır yoksun sendee.selam piyo görüşemiyoruz seninle uzun zamandır nasılsın??
exle neden ayrılmıştınız? yani geçerli nedenlerin vardı ki onu hayatından uzaklaştırdın dimi? Hayatından uzaklaştırdığın biriyle mantık evliliği yapılır mı bence asla... yapılırsa da yine sorunlar olur... o sorunların içine bir de can mı dünyaya getireceksin. Bence bu bencillik olur.
küsme kuzum bak radikal kararlar alıyorum hayatımla ilgili sen bana destek ol
beni bilirsin hep derim elindekinin kıymenitini bilmek en iyisi en azından bunu iyi kötü tanıyorsun hayırlısı olsun ne ara bu kararı verdin küsüm ben sana kaçak
Ne havalıdır şimdi demiiii kızında yerimm onu vayaaa
ablaaaa sormaaaaaaa başım dertte okula giderken fön çekio
ablaaaa sormaaaaaaa başım dertte okula giderken fön çekio
ben sana bı cok kez sız neden ayrıldınız anlayamadım demıstım hatırlıyorsun dımı
senın gorumcenı anlattıgın konuyu esın gormustu ve fılm kopmustu degılmı ama?
hovardamı ?
hayır asla değil. evine süşkün. ama para konusunda lüksü çok sevdiğinden hep borç içinde yüzeriz. aöa hiçbişeyden eksik kalmayız oda bende.
şiddet varmı ??
psikolojik var bana göre. ben bişeyi beğenince aman sende hep böyle şeyler beğeniyorun. oda bişeymi tarzında zamn zamn oluyor. ukala şeyy.
çalışmayı severmi ?
şu anki işini pek sevmiyor ama çalışmaya bayılır. hatta sürekli kafasında bişeyler döner durur. söylediği bikaç bişeyi başkası yaptı ama onun askerlik sorunu olduğundan cesaret edemedi pek eli ayağı bağlı ama mutlaka bi iş kurar 1 yıl sonra. zekası harika.
ailesi ile aran nasıl ?
ailesi ile iyiydim ama boşanırken nefret ettim. asla suratlarına bakmam. şartım bu zaten. ama o zamanla düzelir. gelirlerse git mi diceksin diye hala arayı yapma peşinde sinir oluyorum.
kızlar ben ex ile mantık evliliği düşünüyorum siz ne dersiniz? tamam çok mantıklı değil ama artık bende çocuğum olsun istiyorum. bu süreçtede tanıdığım kişiler oldu ama hem güven anlamında hemde kişilik olarak yapamıyorum başkasıyla. hemde birini tanı sev güven bunlar süreç isteyen şeyler. bende benimkini takmayaya kadar verdim. siz ne dersiniz?
maşallah kocaman mış kızın genç kız olmuş artık.darısı başıma..benim oğluşum 3 yaşında..
sor çiçeeeeemmmmmm
11 yaşında teyzesi o artık bir genç kız
evet canım hatırlıyorum. ama bak 1 olay anlataım bunun gibi sebepler yüzünden diyeyim.
doğumgünümde bana pasta yaptırmış özel kalpki falan annesinde kutlayacağız. o gece de maç var digitürk sorunlu aradı kavga etti falan. yetmedi yerine gitti. o kadar bağırıyorsu bi kız yardımcı olalım fln dedi özür diledi sakinleşti. tatlımı alsak aıyıp ettim dedi. dedim ne münsaebet saçmalama.
eve döndük ailesine yani. dedimmki gülerek anne havası bizeymiş kızı gördü hemen sakinleşti birdfe tatlı allım diyo dedim annemde güldü yok yok o senden başka kismeyi sevemez dedi. bu bi bağırdı bana herkesin yanında ne kadar gereksiz bi insansın boş boş konuşuyorsun malsın sen diye....
bu tarz öküzlüklerine ben gelemediğim için bitti. ama birdaha evlenisek ben evden çıkmam kimsesiyledemuhatap olmam oda böyle bir ortam bulamaz. ama zaman zamanda beni bir över prenses diana halt etmiş. ama dengesiz adam işte ne zmn ne yapacğı belli olmuyor. ailesine de inanılmaz düşkünnnn. göürmce olayı öyle arada kaldı sonra barışmıştık en son kavgamızı anlatsam bi tarafınızla gülsersiniz boşanma sebebimiz diye.
ah canım ,ilerde karşına sadece anne olmak istediğin için değil,o adamdan bebeğim olsun istediğin için ; bir adam çıkacak..
bebek için seçeceğina dam o kadar önemli ki.. düşünsene bir ömür bağlı oalcaksın çocuğun için..cidden çok zor bir durum..üstellik bebğin huzuru herşeyden önemli..önünde sevgiyi görmesi gerek çocuğun.birbirini seven anne babayla büyümesi gerek bence..
maşallah kocaman mış kızın genç kız olmuş artık.darısı başıma..benim oğluşum 3 yaşında..
tek çocuk değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?