09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben sana bı cok kez sız neden ayrıldınız anlayamadım demıstım hatırlıyorsun dımı
senın gorumcenı anlattıgın konuyu esın gormustu ve fılm kopmustu degılmı ama?

Yine aynı seyleri yasamayacağının garantisi var mı?

selam

ooo herkes burda

hoşgeldinn

Olsun buna da şükür

ben benzeteyim mi

Allah tamamına erdirsin cnm bnmmmm

bir kaç soru sorucamm pito müsadenle maildenden cevap verebilirsin bana özelse çok
hovardamı ?
şiddet varmı ??
çalışmayı severmi ?
ailesi ile aran nasıl ?

hovardamı ?
hayır asla değil. evine süşkün. ama para konusunda lüksü çok sevdiğinden hep borç içinde yüzeriz. aöa hiçbişeyden eksik kalmayız oda bende.

şiddet varmı ??
psikolojik var bana göre. ben bişeyi beğenince aman sende hep böyle şeyler beğeniyorun. oda bişeymi tarzında zamn zamn oluyor. ukala şeyy.
çalışmayı severmi ?
şu anki işini pek sevmiyor ama çalışmaya bayılır. hatta sürekli kafasında bişeyler döner durur. söylediği bikaç bişeyi başkası yaptı ama onun askerlik sorunu olduğundan cesaret edemedi pek eli ayağı bağlı ama mutlaka bi iş kurar 1 yıl sonra. zekası harika.
ailesi ile aran nasıl ?
ailesi ile iyiydim ama boşanırken nefret ettim. asla suratlarına bakmam. şartım bu zaten. ama o zamanla düzelir. gelirlerse git mi diceksin diye hala arayı yapma peşinde sinir oluyorum.

selam

ooo herkes burda

Hoş grldinnnnn

Hayırlı olsun görümce oldun desene

ay piyo dertsiz başına dert arıyosun bence, başkasıyla olamıyorum diyosun ma sen hiç başkasıyla olmayı denemedin ki sürekli eksten bahsettin yok mail attı yok aradı yok buluştuk sündü sizin muhabbet, tekrar evlensende ben bişey değişeceğini sanmıyorum sen bilirsin yinede

selam

ooo herkes burda
hoş geldin bacu

hayırlı olsun tatlım allahım tamamına erdirsin

hoşbuldum

piyo yaşın daha çok genç denenmişi deneme bence emınım boşanma kararını çabuk vermedın kolaymıöyle ayrılmak şimdi onca çekiğini bikenara bırakıp çocuk için dönülmez geri kendıne zaman ver ne acelen var

bu arada psıkologların bı tavsıyesı var bi liste yap eksilerini bı tarafa artılarını bı tarafa yaz daha mantıklı karar alabılırsın

bence piyoo zaten olacak olsaydı bu evlilik bitmezdi demekki çileden çıkmışsın ki bu noktaya gelmişsiniz

ve senin şu anda acaba tekrar denesemmi diye düşünmenin tek sebebi şu an hayatında kimse olmaması ve ex in de seni sürekli arıyor ilgileniyor olması

hayatında sana değer veren ve senin de değer verdiğin biri olsaydı hala aslaa demeye devam ederdin

mesela şu an anlattıkların basit sebebler gibi görünüyor okuyunca ama yaşayana sormak lazım birde ufak şeyler üst üste tekrarlanınca çekilmez hale geliyoorr

değiştirğine inanıyosan sen bilirsin ama olurda tekrar birleşirsen aynı konulardan şikayet etme hakkın olmuycak ve birleşirsen onu o şekilde kabul ediyosan birleş değiştirmeye çalışma derim

selam iyiyim sirkeci seni sormalı. bayadır yoksun sendee.
şiddetli geçimsizlik kaşının üstünde gözün vara kavga çıkartıyordu o sebeple ayrıldık. 9 ay oldu o bıkmadan usanmadan hala peşimde sevdiğini falan söylüyo benimde aklıma böyle bişey geldi işte yapsammı diye. emin değilim. sende haklısın off iki ucu şeyli değnek...

beni bilirsin hep derim elindekinin kıymenitini bilmek en iyisi en azından bunu iyi kötü tanıyorsun hayırlısı olsun ne ara bu kararı verdin küsüm ben sana kaçak
küsme kuzum bak radikal kararlar alıyorum hayatımla ilgili sen bana destek ol

aslında hep bu gebeler özendırıyor pkoyum yumurtalığım çatlamıyo bide oğlum var çok şükür ara ara ben bıle kendımı gebe sanıyorum özenıyorum galiba

ben piyonunda cok fazla acık sözlü oldugunu dusunuyorum
evlılık malesef dobra olmakla yurumuyor :S esdki eşiyle tam olarak neden ayrıldıklarını anlamadıgımı yazmıstım
daha sonra karsına cıkan adaylarda kayıp sehırdekı ayselın sevgılısı modundaydı hepsı ama o yzuden umutsuzluga kapılman dogal ama eskı esınlede bır turlu kopamadınız

ben sana bı cok kez sız neden ayrıldınız anlayamadım demıstım hatırlıyorsun dımı
senın gorumcenı anlattıgın konuyu esın gormustu ve fılm kopmustu degılmı ama?

evet canım hatırlıyorum. ama bak 1 olay anlataım bunun gibi sebepler yüzünden diyeyim.
doğumgünümde bana pasta yaptırmış özel kalpki falan annesinde kutlayacağız. o gece de maç var digitürk sorunlu aradı kavga etti falan. yetmedi yerine gitti. o kadar bağırıyorsu bi kız yardımcı olalım fln dedi özür diledi sakinleşti. tatlımı alsak aıyıp ettim dedi. dedim ne münsaebet saçmalama.
eve döndük ailesine yani. dedimmki gülerek anne havası bizeymiş kızı gördü hemen sakinleşti birdfe tatlı allım diyo dedim annemde güldü yok yok o senden başka kismeyi sevemez dedi. bu bi bağırdı bana herkesin yanında ne kadar gereksiz bi insansın boş boş konuşuyorsun malsın sen diye....
bu tarz öküzlüklerine ben gelemediğim için bitti. ama birdaha evlenisek ben evden çıkmam kimsesiyledemuhatap olmam oda böyle bir ortam bulamaz. ama zaman zamanda beni bir över prenses diana halt etmiş. ama dengesiz adam işte ne zmn ne yapacğı belli olmuyor. ailesine de inanılmaz düşkünnnn. göürmce olayı öyle arada kaldı sonra barışmıştık en son kavgamızı anlatsam bi tarafınızla gülsersiniz boşanma sebebimiz diye.

ozaman iyi düşün kuzummm 2.yıkım ı kaldırabilirmisin hesap et

ah canım ,ilerde karşına sadece anne olmak istediğin için değil,o adamdan bebeğim olsun istediğin için ; bir adam çıkacak..
bebek için seçeceğina dam o kadar önemli ki.. düşünsene bir ömür bağlı oalcaksın çocuğun için..cidden çok zor bir durum..üstellik bebğin huzuru herşeyden önemli..önünde sevgiyi görmesi gerek çocuğun.birbirini seven anne babayla büyümesi gerek bence..

sor çiçeeeeemmmmmm

11 yaşında teyzesi o artık bir genç kız
maşallah kocaman mış kızın genç kız olmuş artık.darısı başıma..benim oğluşum 3 yaşında..
tek çocuk değil mi?

herif fevri dmekki halbuki orda heeeeeeee doğru bayıldım kıza feland ese kaka kiki olurmuş ama bağırması olmamış

işte herkes sinirini gizlemeyi beceremio

tek canım 10 aylıkdı babasından ayrıldım dahada evlenmedim
saol bitanem Allah evlatlarımızı korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…