- 20 Mart 2008
- 142.078
- 214.214
- 1.423
- 60
ablaaaa sormaaaaaaa başım dertte okula giderken fön çekio
evet canım hatırlıyorum. ama bak 1 olay anlataım bunun gibi sebepler yüzünden diyeyim.
doğumgünümde bana pasta yaptırmış özel kalpki falan annesinde kutlayacağız. o gece de maç var digitürk sorunlu aradı kavga etti falan. yetmedi yerine gitti. o kadar bağırıyorsu bi kız yardımcı olalım fln dedi özür diledi sakinleşti. tatlımı alsak aıyıp ettim dedi. dedim ne münsaebet saçmalama.
eve döndük ailesine yani. dedimmki gülerek anne havası bizeymiş kızı gördü hemen sakinleşti birdfe tatlı allım diyo dedim annemde güldü yok yok o senden başka kismeyi sevemez dedi. bu bi bağırdı bana herkesin yanında ne kadar gereksiz bi insansın boş boş konuşuyorsun malsın sen diye....
bu tarz öküzlüklerine ben gelemediğim için bitti. ama birdaha evlenisek ben evden çıkmam kimsesiyledemuhatap olmam oda böyle bir ortam bulamaz. ama zaman zamanda beni bir över prenses diana halt etmiş. ama dengesiz adam işte ne zmn ne yapacğı belli olmuyor. ailesine de inanılmaz düşkünnnn. göürmce olayı öyle arada kaldı sonra barışmıştık en son kavgamızı anlatsam bi tarafınızla gülsersiniz boşanma sebebimiz diye.
yok tabii ki. ama ya başkasıylada olmazsaYine aynı seyleri yasamayacağının garantisi var mı?
çok çok çok haklısın canım. ama işte bazen böylede düşünüyorum. sonuçta nolursa olsun beni seviyo diyorum..ay piyo dertsiz başına dert arıyosun bence, başkasıyla olamıyorum diyosun ma sen hiç başkasıyla olmayı denemedin ki sürekli eksten bahsettin yok mail attı yok aradı yok buluştuk sündü sizin muhabbet, tekrar evlensende ben bişey değişeceğini sanmıyorum sen bilirsin yinede
canım onun eksileri öfke kontrolünün olmaması onun dışında herşeyine razıyım ama saçma bişeye kızıp benimle 'boş boş konuşma, malmısın, gerizekalısın' tarzında konumalarına asla gelemem heleki bir başkasının yanında. o zaman onun anasını avradını ... diye sayacağım olmayacak işte!hoşbuldum
piyo yaşın daha çok genç denenmişi deneme bence emınım boşanma kararını çabuk vermedın kolaymıöyle ayrılmak şimdi onca çekiğini bikenara bırakıp çocuk için dönülmez geri kendıne zaman ver ne acelen var
bu arada psıkologların bı tavsıyesı var bi liste yap eksilerini bı tarafa artılarını bı tarafa yaz daha mantıklı karar alabılırsın
Süslü cimcimeye baksevsinler
Biraz daha büyüsün sen gör o zaman,seni beğenmeyecek,benim kız öyleydi.Sanırsın ki moda ikonu mğbarek
İyi düşün diyorum,bunlar birikir birikir bir patlar sonu kötü olur
tek canım 10 aylıkdı babasından ayrıldım dahada evlenmedim
saol bitanem Allah evlatlarımızı korusun
evet canım hatırlıyorum. ama bak 1 olay anlataım bunun gibi sebepler yüzünden diyeyim.
doğumgünümde bana pasta yaptırmış özel kalpki falan annesinde kutlayacağız. o gece de maç var digitürk sorunlu aradı kavga etti falan. yetmedi yerine gitti. o kadar bağırıyorsu bi kız yardımcı olalım fln dedi özür diledi sakinleşti. tatlımı alsak aıyıp ettim dedi. dedim ne münsaebet saçmalama.
eve döndük ailesine yani. dedimmki gülerek anne havası bizeymiş kızı gördü hemen sakinleşti birdfe tatlı allım diyo dedim annemde güldü yok yok o senden başka kismeyi sevemez dedi. bu bi bağırdı bana herkesin yanında ne kadar gereksiz bi insansın boş boş konuşuyorsun malsın sen diye....
bu tarz öküzlüklerine ben gelemediğim için bitti. ama birdaha evlenisek ben evden çıkmam kimsesiyledemuhatap olmam oda böyle bir ortam bulamaz. ama zaman zamanda beni bir över prenses diana halt etmiş. ama dengesiz adam işte ne zmn ne yapacğı belli olmuyor. ailesine de inanılmaz düşkünnnn. göürmce olayı öyle arada kaldı sonra barışmıştık en son kavgamızı anlatsam bi tarafınızla gülsersiniz boşanma sebebimiz diye.
okey tatlım radikal kararlarını çok iyi düşünselam iyiyim sirkeci seni sormalı. bayadır yoksun sendee.
şiddetli geçimsizlik kaşının üstünde gözün vara kavga çıkartıyordu o sebeple ayrıldık. 9 ay oldu o bıkmadan usanmadan hala peşimde sevdiğini falan söylüyo benimde aklıma böyle bişey geldi işte yapsammı diye. emin değilim.sende haklısın off iki ucu şeyli değnek...
küsme kuzum bak radikal kararlar alıyorum hayatımla ilgili sen bana destek ol
Allah sanada versinnnn bizde sevelim çekim
amin canım,Allah sağlıkla sıhhatle büyümelerini nasip etsin..
yaş kaçtı fallen? daha önce sorduysam kusura bakma bende tiroid var ya,yine dengesiz hafıza falan kalmadı bendegezip duruyorum öyle leyla leyla...
yok tabii ki. ama ya başkasıylada olmazsa
çok çok çok haklısın canım. ama işte bazen böylede düşünüyorum. sonuçta nolursa olsun beni seviyo diyorum..
canım onun eksileri öfke kontrolünün olmaması onun dışında herşeyine razıyım ama saçma bişeye kızıp benimle 'boş boş konuşma, malmısın, gerizekalısın' tarzında konumalarına asla gelemem heleki bir başkasının yanında. o zaman onun anasını avradını ... diye sayacağım olmayacak işte!
ben piyonunda cok fazla acık sözlü oldugunu dusunuyorum
evlılık malesef dobra olmakla yurumuyor :S esdki eşiyle tam olarak neden ayrıldıklarını anlamadıgımı yazmıstım
daha sonra karsına cıkan adaylarda kayıp sehırdekı ayselın sevgılısı modundaydı hepsı ama o yzuden umutsuzluga kapılman dogal ama eskı esınlede bır turlu kopamadınız
buralardayım da ara ara griyorum denk gelemiyoruz demek seninle.selam iyiyim sirkeci seni sormalı. bayadır yoksun sendee.
şiddetli geçimsizlik kaşının üstünde gözün vara kavga çıkartıyordu o sebeple ayrıldık. 9 ay oldu o bıkmadan usanmadan hala peşimde sevdiğini falan söylüyo benimde aklıma böyle bişey geldi işte yapsammı diye. emin değilim.sende haklısın off iki ucu şeyli değnek...
küsme kuzum bak radikal kararlar alıyorum hayatımla ilgili sen bana destek ol
anladım ya bılıyormusun benım esımde sınırlı bende oyle desem ınan oyle bır tepkı verır cunku hıc gelemıyor
cumartresı aksamı arkadasları bıze geldı ıctılerde bıraz eskılerden bahsettıler esımın asırı capkın oldugunu soylemıstım
bunlar lısedeyken uc arkadas 3 kızı ormana goturmusler dıye bır hıkaye anlatmaya basladı bırı okadar kotu oldum okadar kotu oldumkı ıcıme tas oturdu sankı gozlerım yuvalarından cıktı tecavuz ettıklerını ıma ettı cocuk ben sok olunca benı sakaya baglamıslar ama ben tabı toparlayamadım nasıl bır saka bende sakaya hıc gelemem neyse sonra dıegr arkadası dedı allah askına evlendıgınız adamı tanımıyormusunuz ? dusundum nereden bılebılırız gecmısı dımı herkez gıdınce sabaha karsı uyandıgımda ... anlattıkları gercekten sakamıydı benım bozuldugumu fark edınce lafımı cevırdı dedım bana bır kızdı bu tıp sorular sorcaksan bız neden bırlıkteyız ben serefsızmıyım tecavuz edecekmısım arkadaslarıma kızları oramana atacagım daha neler fılan dedı
baya tepkı verdı
senın dedıgınde bu tarz erkekler boyle seylere gelemıyor bızede bu tarz sakalarla takılmazlar bılemedım ya
sadece karsı taraftan degıl kendımızdede bı takım selerı degıstırmemıs gerekıyor ama aılesıyle hıc gorusmuceksen bu ıs gene olmaz soylıyım yanı
evet canım öyleyim. neysem oyum maalesef. aslında daha organize hareket etmem laızm ama mallığıma yanayım.
quarta bide şöyle düşünüyorum. bizim buradan biriyle konuştum erkek o;
dediki biz eşimle inanılmaz kavga ediyorduk sonra kızımız oldu anladıkki meğer derdimiz yokmuş ondan kavga ediyormuşuz. şimdi çocuk var okuluydu, bakımıydı, ihtiyacıydı birbirimizi yemeye zamnımız kalmıyor gül gibide geçiniyoruz. belki sizinde sorununuz çok boş zamnınızın olmasıydı dedi. yoksa ben sizin birbirinizi çok sevdiğine çok inanıyorum hatta biraz fazla dedi
Niye olmasın piyo. Baskasıyla olmayı denemedin ki? Gözünü actın onu gördün. Sadece onunla yürür zannediyorsun. Yeniden ona dönersen önce özlem hissedeceksin, sorunlar baslayınca da pişmanlık.
Sadece anne olmak istediğin icin olmamalı bu iş. Onsuz yaşayamıyorum desen anlarım.
anladım ya bılıyormusun benım esımde sınırlı bende oyle desem ınan oyle bır tepkı verır cunku hıc gelemıyor
cumartresı aksamı arkadasları bıze geldı ıctılerde bıraz eskılerden bahsettıler esımın asırı capkın oldugunu soylemıstım
bunlar lısedeyken uc arkadas 3 kızı ormana goturmusler dıye bır hıkaye anlatmaya basladı bırı okadar kotu oldum okadar kotu oldumkı ıcıme tas oturdu sankı gozlerım yuvalarından cıktı tecavuz ettıklerını ıma ettı cocuk ben sok olunca benı sakaya baglamıslar ama ben tabı toparlayamadım nasıl bır saka bende sakaya hıc gelemem neyse sonra dıegr arkadası dedı allah askına evlendıgınız adamı tanımıyormusunuz ? dusundum nereden bılebılırız gecmısı dımı herkez gıdınce sabaha karsı uyandıgımda ... anlattıkları gercekten sakamıydı benım bozuldugumu fark edınce lafımı cevırdı dedım bana bır kızdı bu tıp sorular sorcaksan bız neden bırlıkteyız ben serefsızmıyım tecavuz edecekmısım arkadaslarıma kızları oramana atacagım daha neler fılan dedı
baya tepkı verdı
senın dedıgınde bu tarz erkekler boyle seylere gelemıyor bızede bu tarz sakalarla takılmazlar bılemedım ya
sadece karsı taraftan degıl kendımızdede bı takım selerı degıstırmemıs gerekıyor ama aılesıyle hıc gorusmuceksen bu ıs gene olmaz soylıyım yanı
başkasıyla neden olmasın,aşkın yaşı,zamanı mı var,üstelik daha çok gençsin..yok tabii ki. ama ya başkasıylada olmazsa
çok çok çok haklısın canım. ama işte bazen böylede düşünüyorum. sonuçta nolursa olsun beni seviyo diyorum..
canım onun eksileri öfke kontrolünün olmaması onun dışında herşeyine razıyım ama saçma bişeye kızıp benimle 'boş boş konuşma, malmısın, gerizekalısın' tarzında konumalarına asla gelemem heleki bir başkasının yanında. o zaman onun anasını avradını ... diye sayacağım olmayacak işte!
est.canım Allah şifa versin 38 bitanemmorukladım
valla bence haksız, açıkçası eşim bana öyle parlasa suç bastırıyo derim, bide nasıl arkadaş ki onlar senin yanında öyle konuşuyolar destur derler adama
baya tepkı verdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?