09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ablaaaa sormaaaaaaa başım dertte okula giderken fön çekio

Biraz daha büyüsün sen gör o zaman,seni beğenmeyecek,benim kız öyleydi.Sanırsın ki moda ikonu mğbarek

İyi düşün diyorum,bunlar birikir birikir bir patlar sonu kötü olur

Yine aynı seyleri yasamayacağının garantisi var mı?
yok tabii ki. ama ya başkasıylada olmazsa
çok çok çok haklısın canım. ama işte bazen böylede düşünüyorum. sonuçta nolursa olsun beni seviyo diyorum..
canım onun eksileri öfke kontrolünün olmaması onun dışında herşeyine razıyım ama saçma bişeye kızıp benimle 'boş boş konuşma, malmısın, gerizekalısın' tarzında konumalarına asla gelemem heleki bir başkasının yanında. o zaman onun anasını avradını ... diye sayacağım olmayacak işte!

Niye olmasın piyo. Baskasıyla olmayı denemedin ki? Gözünü actın onu gördün. Sadece onunla yürür zannediyorsun. Yeniden ona dönersen önce özlem hissedeceksin, sorunlar baslayınca da pişmanlık.

Sadece anne olmak istediğin icin olmamalı bu iş. Onsuz yaşayamıyorum desen anlarım.

tek canım 10 aylıkdı babasından ayrıldım dahada evlenmedim
saol bitanem Allah evlatlarımızı korusun

amin canım,Allah sağlıkla sıhhatle büyümelerini nasip etsin..
yaş kaçtı fallen? daha önce sorduysam kusura bakma bende tiroid var ya,yine dengesiz hafıza falan kalmadı bende gezip duruyorum öyle leyla leyla...

anladım ya bılıyormusun benım esımde sınırlı bende oyle desem ınan oyle bır tepkı verır cunku hıc gelemıyor
cumartresı aksamı arkadasları bıze geldı ıctılerde bıraz eskılerden bahsettıler esımın asırı capkın oldugunu soylemıstım
bunlar lısedeyken uc arkadas 3 kızı ormana goturmusler dıye bır hıkaye anlatmaya basladı bırı okadar kotu oldum okadar kotu oldumkı ıcıme tas oturdu sankı gozlerım yuvalarından cıktı tecavuz ettıklerını ıma ettı cocuk ben sok olunca benı sakaya baglamıslar ama ben tabı toparlayamadım nasıl bır saka bende sakaya hıc gelemem neyse sonra dıegr arkadası dedı allah askına evlendıgınız adamı tanımıyormusunuz ? dusundum nereden bılebılırız gecmısı dımı herkez gıdınce sabaha karsı uyandıgımda ... anlattıkları gercekten sakamıydı benım bozuldugumu fark edınce lafımı cevırdı dedım bana bır kızdı bu tıp sorular sorcaksan bız neden bırlıkteyız ben serefsızmıyım tecavuz edecekmısım arkadaslarıma kızları oramana atacagım daha neler fılan dedı
baya tepkı verdı
senın dedıgınde bu tarz erkekler boyle seylere gelemıyor bızede bu tarz sakalarla takılmazlar bılemedım ya
sadece karsı taraftan degıl kendımızdede bı takım selerı degıstırmemıs gerekıyor ama aılesıyle hıc gorusmuceksen bu ıs gene olmaz soylıyım yanı

okey tatlım radikal kararlarını çok iyi düşün

anlattıklarına bakılırsa takıntılı bi ex
oda arkadaşım bööyle
kızcağıza hayatı zindan ediyor
kız küstümü arkasına aşırı dolanıyor
herşeyi bilen bi havası var
ikiside aynı işyerinde dakka başı arayıp eee napıyon iyi oldu kapat diyo
bazende bi bakıysun iyi davranıyor
ne diyimki bacum sence akıllandıysa yola devam

amin canım,Allah sağlıkla sıhhatle büyümelerini nasip etsin..
yaş kaçtı fallen? daha önce sorduysam kusura bakma bende tiroid var ya,yine dengesiz hafıza falan kalmadı bende gezip duruyorum öyle leyla leyla...

est.canım Allah şifa versin 38 bitanem morukladım

aşk herşeyi affeder mi peki, ulu orta sana hakaret edip eve gelince seni yağlasa ballasa ne olur insanoğlu sosyal bi varlık çiftler asıl dışarda başkalarına karşı hep birbirilerini tutmalılar destek olmalılar bence, yoksa karısını dövüp ama seni çok seviyorum diyende var, sevgiden ziyade saygı benim için belirleyici

evet canım öyleyim. neysem oyum maalesef. aslında daha organize hareket etmem laızm ama mallığıma yanayım.

quarta bide şöyle düşünüyorum. bizim buradan biriyle konuştum erkek o;
dediki biz eşimle inanılmaz kavga ediyorduk sonra kızımız oldu anladıkki meğer derdimiz yokmuş ondan kavga ediyormuşuz. şimdi çocuk var okuluydu, bakımıydı, ihtiyacıydı birbirimizi yemeye zamnımız kalmıyor gül gibide geçiniyoruz. belki sizinde sorununuz çok boş zamnınızın olmasıydı dedi. yoksa ben sizin birbirinizi çok sevdiğine çok inanıyorum hatta biraz fazla dedi

buralardayım da ara ara griyorum denk gelemiyoruz demek seninle.

ne derse desin sen onu bitirmişsin hala neden görüşüp duruyorsunuz ki bi sil at hayatından.
Bebek işi büyük sorumluluk; iyi düşünmek lazım.Biz bbek istiyoruz diye olmamalı şartlar ona en uygun hale gelmeli. Benim şimdilik düzgün giden oturmuş bir evliliğim var bu ay 3 yılı dolduruyoruz; aileler gözümüzün içine bakıyorlar toplum baskısı desen pik yaptı ama hala bebeği düşünemiyoruz. :18:

valla bence haksız, açıkçası eşim bana öyle parlasa suç bastırıyo derim, bide nasıl arkadaş ki onlar senin yanında öyle konuşuyolar destur derler adama

canım planlı davranmak mumkun degıl olayın dısındayken hepımız bırbırımıze bır guzel akıl verebılırken kaynana sızde kalacagız dedııgnde akıllı gelın oldu dıye kadına lafı yapıştırabılıyor
bende bılıyorum denmeyecegını cok yanlıs yaptıgımı sonrasında yasayacagım sorunlara hazırlık olarak basladıgını ama o anda o sakınlıgı koruyamıyor ınsan

aslına bakarsan onsuz daha da güzel yaşıyorum ama işte yeni birini hayatıma alacak psikolojim yok sanırım. senin su sipermin bankasına gitsek ya

ohaaaaaaaa yaaaaa ohaaaaaa pesssss sen ciddimisin cute ya...

vallahi beyin damarlarım daraldı şu an da.......

başkasıyla neden olmasın,aşkın yaşı,zamanı mı var,üstelik daha çok gençsin..
üstelik madem amaç sadece anne olmak,40 yaşına gelince baktın böyle bi adam çıkmadı karşına,gier evlat edinirsin.hem daha hayırlı bir iş olur..tek başına anne olursun..istemediğin ahlde sadece çocuk için evleniceğin adamdan iyidir.

est.canım Allah şifa versin 38 bitanem morukladım

sağol canım..yok ayol ne moruklaması,en güzel yaşlara daha yeni geliyoruz..ben de oldum 35..hatta 36 ya girdim bile:):)
tek başına çocuk büyütmek zor değil mi,zaman zaman ayrılmayı düşünsem de,korkutuyo beni sanırım.üstelik ben çok güçlü olduğumu sanırdım ama oğlum sözkonusu olunca değilmişim demek ki..

valla bence haksız, açıkçası eşim bana öyle parlasa suç bastırıyo derim, bide nasıl arkadaş ki onlar senin yanında öyle konuşuyolar destur derler adama

önce baska bısey analttılar ben ondada etkılendım sonucta ben onun hıc ılıskılerını bılmıyorum
sonra ben oyle yapınca dıgerı bısey da var ama analtırsam ölürsün dedı baka kaldık dıger arkadasın esıyle anlat fılan dıye ısrar edınce bızımkılerde anlat dedı cocuk bıze boyle bısey analttı ben acık yazdım ama o tabı acık konusmadı
esıme benım ıcın boyle bısey soylense hıc ınanmazmıs bız kadınlar takınlıymısız ayrıca kımsenın gecmısı kımseyıde ılgılendırmezmıs
ben sana sordummu dedı

exi geçtim. ailesiyle asla ve asla konuşmam ve gitmem!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…