- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
niklicim şu gebetör yazını gördükçe benımde traktör yazasım geliyor
Sizin için evde süslendim püslendim göbeğimi çektim...
Merak edenler ?
Bu kez hayırlı bi işe yaradı fena mı
Aha bak burda http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/651501-esim-calisma-yasagi-6.html
şok şok şok. flaş flaş flaşş. bende ailemmi o mu dersen exi her zaman daha vicdanlı görüyorum orası gerçek. çünkü dediğim gibi aile sevgisi pek olmadı o yüzden aileyle pek kıyaslamam. ama senin şu an dediklerine şok oluyorum. yahu biz seinle hiçmi konuşmadıkki ben bunları yeni öğreniyorum
bugün çok yoruldum ben yaaa.
hem burda dert anlat,hem satış yap,iş yap,evrak hazırla,bi de yeni bi kız verdiler iş öğretiyorum, bittim vallahi...bi de eve git,yemekle uğraş,ayrıca kuzumla ilgilen..en güzel kısmı o heralde...oğluşumu özledim.daha eve gidip araba oynicam
Sizin için evde süslendim püslendim göbeğimi çektim...
Merak edenler ?
Elmoş ablamın bi kızı var aynı bana benzetiyolar huyunu
Sen ona ne yaparsan o da aynısını yapıyo hiç altta kalmıyo
Babaannesi biraz hırpalayarak sever dürter vs. bu da gidip kocaman kadını dürtüyodu daha minnacıkken
Çok ufaktı daha oyun oynamasını bilmiyodu bilgisayardan. Evde tek kaldık, ablamla annem bi yerlere çıkmıştı
Diyorum ki Beyzoş sana müzik açıyım mı, kötü bişey sandı herhalde yavrıcak dedi ki 'ben sana müzik açıyım'
ahahahahah yavrum hic altta kalmasın
anladım. şaşkınım şu an sadece.Bunlar 2010 mevzuları bebişim, biz seninle tanıstıgımızda ben boşanmak üzereydim.
Aferin diyorum bende ( İlerde Ousları da ezsin)
Sakın geleyim demee
anladım. şaşkınım şu an sadece.
bi gün müsait olursan dinlemek isterim. şimdi çıkışa az kaldı çünkü. yada hatırlamak anlatmak istemezsende dinlemem.
Sakın geleyim demee
Benle maytap mı geçiyosun sen
Silcem resmimi
Küfürbaz haydo
Ya ben de adraiana lima nın resmini koyayım mı
nick,yüzünü de gösterseydin çoğumuz gördük birbirimizi...
Sana demedim ona dedim gelme diye
İvit senle maytap geçiyorum biliyon sen mevzuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?