09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bugün çok yoruldum ben yaaa.
hem burda dert anlat,hem satış yap,iş yap,evrak hazırla,bi de yeni bi kız verdiler iş öğretiyorum, bittim vallahi...bi de eve git,yemekle uğraş,ayrıca kuzumla ilgilen..en güzel kısmı o heralde...oğluşumu özledim.daha eve gidip araba oynicam

Elmoş ablamın bi kızı var aynı bana benzetiyolar huyunu

Sen ona ne yaparsan o da aynısını yapıyo hiç altta kalmıyo
Babaannesi biraz hırpalayarak sever dürter vs. bu da gidip kocaman kadını dürtüyodu daha minnacıkken
Çok ufaktı daha oyun oynamasını bilmiyodu bilgisayardan. Evde tek kaldık, ablamla annem bi yerlere çıkmıştı
Diyorum ki Beyzoş sana müzik açıyım mı, kötü bişey sandı herhalde yavrıcak dedi ki 'ben sana müzik açıyım '

Son düzenleme:

ahahah helallll bdvnin aranılan yorumcusu ceeek

Bunlar 2010 mevzuları bebişim, biz seninle tanıstıgımızda ben boşanmak üzereydim.

Ben de cok yoruldum bugün niyeyse. Yeni birine iş öğretmek cok zor dimi. kendim yaparım daha iyi

Sizin için evde süslendim püslendim göbeğimi çektim...

Merak edenler ?

ben istemiyorum

ahahahahah yavrum hic altta kalmasın

Bunlar 2010 mevzuları bebişim, biz seninle tanıstıgımızda ben boşanmak üzereydim.
anladım. şaşkınım şu an sadece.
bi gün müsait olursan dinlemek isterim. şimdi çıkışa az kaldı çünkü. yada hatırlamak anlatmak istemezsende dinlemem.

anladım. şaşkınım şu an sadece.
bi gün müsait olursan dinlemek isterim. şimdi çıkışa az kaldı çünkü. yada hatırlamak anlatmak istemezsende dinlemem.

Yok cnm, yarın anlatırım uzun uzun :) yarın ex günü olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…