09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Saflığım üstümde galiba bugün

Hem yzara hem 20 yıllık ilim almış bi hocayı çözemedim gitti

Benim kadar saf değilsindir....

Bir evrak işi için gittiğim firmada evrakların bir kısmını imzalatıp bir kısmını unutmuşum Halbuki imzalanacak yerleri biliyordum...

Dikkatim çok dağınık bu aralar.

Eski eşten ümidini kesmiş, birden yeni eşe aşık olmuş cocuk yapmış sonra yeni eşten soğumuş eski eş de onu istememiş ahahahah

Şimdi ne A şıkkı ne B şıkkı yok yani, terk edilmiş bi nevi
Yeni bebekte ikinci eşe mi bırakılacakmış peki
Töbe töbe kedi yavrusu sanki

Ben evde öyleyim kumandayı buzdolabında bile bulmuşluğum var
Evde daha çok salıyorum kendimi galiba

Burda sizi okurken bile minnacık gülmeye çalışıyorum

doğrusu bu canım herkes bukadar haysıyetli yaşayamıyor ne yazıkki

Bilenler bilir

Ofiste 2 bayan bir erkek olmak üzere 3 kişiyiz (bir de patron dört)

Diğer bayan arkadaş benden sonra başladı işe. Öğlen birlikte mutfağı toplarken şakasına takılıyorum çay bardaklarımız eksiliyor gibi kaç tane kırdın falan Dedi daha 1 tane kırdım :) Ben girdiğimden beri hiç kırmadım dedim, öyle şakalaşarak gülüşerek konuşuyoruz tabi, o sırada bardakları dolaba diziyordum, bardağı dolabın kenarına çarpmak suretiyle kırdım

İkimiz de önce

Sonra

Sonra ben

Sonra ben

ama şimdi mesela elmiş gece turuna çıkıp adam atsa eve,demediklerini bırakmazlar namussuz diye.. de mi elmişim
cem yılmaz diyo ya hani biz marjinaldik diye??:):)

Herkesin hikayesi kendine ağır haklısın ama benimki biraz şükürsüzlük.
Saflığım üstümde galiba bugün

Hem yzara hem 20 yıllık ilim almış bi hocayı çözemedim gitti

Yavrum kadın kendiyle celişiyor. Her yazdığıyla bir öncekini inkar ediyor.

Her kadın doğurur ama herkes anne olamaz iste

hayırlısıyla bı kucağına alsa bizde rahat edıcez dahada zamanı varmış ALLAH yardımcısı olsun inşallah

Amin canım inşallah

Şimdi ne A şıkkı ne B şıkkı yok yani, terk edilmiş bi nevi
Yeni bebekte ikinci eşe mi bırakılacakmış peki
Töbe töbe kedi yavrusu sanki

Düşün işte zırt zırt hamile kalıyorlar ama önemli değil babalar bakar

ahahahahha nazarrr

ama şimdi mesela elmiş gece turuna çıkıp adam atsa eve,demediklerini bırakmazlar namussuz diye.. de mi elmişim
cem yılmaz diyo ya hani biz marjinaldik diye??:):)

sen var ya ahahahahahah koptum hemen yollu derler bana ama bunların maşallahı var dallas cıkar bu hikayeden

elmayra sen daha önce aldattı affettin mi?

ahahahahha nazarrr

sen var ya ahahahahahah koptum hemen yollu derler bana ama bunların maşallahı var dallas cıkar bu hikayeden

benım içimi yakan cocuklar sadece kimseye bişey demem kınamam ama olan cocuklara oluo bu durumlardaiçim daralduı resmen

ay şu konuda güleceğim hiç aklıma gelmezdi biri bu nediyo laa demiş şaşkın şaşkın

vicdnın rhat hayatında arapsaçı değil bu sayade canım allah evladını sana bağışlasın hiç ayrılmayın

geçen serviste konuştuk dedim hep kandırıldım aldatıldım...
ama dedim ben alacaklı olayım..kul hakkı zordur vermek..
ahirette herkes bana diz çöksn bak geldik gidiyoruz bu dünyadan

saol bitanem amin cümlemiz inşallah

benım içimi yakan cocuklar sadece kimseye bişey demem kınamam ama olan cocuklara oluo bu durumlardaiçim daralduı resmen

aynen canım benim de..ama bdv de şunu öğrendim ki,kimse söyleninleni verilen akılları dinlemiyo..kaç kere dedim,al çocuğunu ben sana yardım edicem,iş güç ne gerekiyosa diye. daha bi tanesi ne güzel ,bana yardım et demedi. istemiyolar çünkü..hani hesapta çocukla yalnız başıma ne yaparım diyolar ya..yok dertleri o değil..
o yüzden belki o çocuklar bablarıyla daha mutludur.adam gibi adamdır,bu kadından daha iyi bakıyodur çocuklara.

geçen bi haber vardı,dedeleri bakıyomuş 4 toruna.yazık bi tanesi kayıptı,adam tv lere çıktı aramak için ağlıyodu.ana baba ayrılmış adam tek başına 4 torun büyütüyomuş.başka şey istemem bana torunumu bulun diyodu adam.para pul değil yanii. o çocuklar onla daha iyidr eminim,bırakıp giden ana babadan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…