- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
Saflığım üstümde galiba bugün
Hem yzara hem 20 yıllık ilim almış bi hocayı çözemedim gitti
Eski eşten ümidini kesmiş, birden yeni eşe aşık olmuş cocuk yapmış sonra yeni eşten soğumuş eski eş de onu istememişahahahah
Benim kadar saf değilsindir....
Bir evrak işi için gittiğim firmada evrakların bir kısmını imzalatıp bir kısmını unutmuşumHalbuki imzalanacak yerleri biliyordum...
Dikkatim çok dağınık bu aralar.
benım gibi ot bu dünyaya bir daha gelmez la....
yeminle ben ot gibi yaşamışım ama olsun çok mutlu oldum valla şimcik...
ölümü göze aldım yavrumu bırakmadım ona adadım hayatımı evlenmedim bile yani acele etmedim.
zamanı gelince elbette olucak..
Ay canım benim, gereksiz yere üzmüşsün kendini
Ben dertlerimden hiç şikayet etmiyorum, benim kısmetim nasibim bu kadarmış diyorum. Beni üzen şeyler insanlar, insanların bencilliği, düşüncesizliği, vefasızlığı... Tek derdim onlar. Gerisi hiç önemli değil, Allaha şükürler olsun sağlığımız yerinde çalışabiliyoruz, para bi şekilde kazanılıyor çok şükür, Asıl manevi zararlar ve eksiklikler önemli olan...
Ben de bilirim iş stresini, seni çok iyi anlıyorum aslında... Hem de çok iyi... Ben o stesin karşılığını alabilseydim motive olurdum, sen çok şükür karşılığını alabiliyorsun, eğer alamasan o zaman hiç çekilmez oluyor işte...
Hepimizin bir sınavı var, herkes farklı kitapçıklara tabî... Herkesin derdi de kendine büyük işte :)
Saflığım üstümde galiba bugün
Hem yzara hem 20 yıllık ilim almış bi hocayı çözemedim gitti
benım gibi ot bu dünyaya bir daha gelmez la....
yeminle ben ot gibi yaşamışım ama olsun çok mutlu oldum valla şimcik...
ölümü göze aldım yavrumu bırakmadım ona adadım hayatımı evlenmedim bile yani acele etmedim.
zamanı gelince elbette olucak..
hayırlısıyla bı kucağına alsa bizde rahat edıcez dahada zamanı varmış ALLAH yardımcısı olsun inşallah
Şimdi ne A şıkkı ne B şıkkı yok yani, terk edilmiş bi nevi
Yeni bebekte ikinci eşe mi bırakılacakmış peki
Töbe töbe kedi yavrusu sanki
Ben evde öyleyim kumandayı buzdolabında bile bulmuşluğum var
Evde daha çok salıyorum kendimi galiba
Burda sizi okurken bile minnacık gülmeye çalışıyorum
Bilenler bilir
Ofiste 2 bayan bir erkek olmak üzere 3 kişiyiz (bir de patron dört)
Diğer bayan arkadaş benden sonra başladı işe. Öğlen birlikte mutfağı toplarken şakasına takılıyorum çay bardaklarımız eksiliyor gibi kaç tane kırdın falanDedi daha 1 tane kırdım :) Ben girdiğimden beri hiç kırmadım dedim, öyle şakalaşarak gülüşerek konuşuyoruz tabi, o sırada bardakları dolaba diziyordum, bardağı dolabın kenarına çarpmak suretiyle kırdım
İkimiz de önce
Sonra
Sonra ben
Sonra ben
ama şimdi mesela elmiş gece turuna çıkıp adam atsa eve,demediklerini bırakmazlar namussuz diye.. de mi elmişim
cem yılmaz diyo ya hani biz marjinaldik diye??:):)
doğrusu bu canım herkes bukadar haysıyetli yaşayamıyor ne yazıkki
ahahahahha nazarrr
ne biliyim ketimmm kendi bildiğim doğrularla yürüdüm bu yolda hep..
şükürler olsun rabbime..
arada içlenmen çok normal elmiş, baksana millet saçmalığın adına aşk diyo evlilik diyo sen sapına kadar sevmişsin evlenmişsin kendinden neler katmışsın ama hata yaptı o deli bozuk, kendide eşşek gibi pişmandır eşşek gibide seni seviyodur hala ama sen zaten ilkini affetmiştin daha ne yapacaktın be kuzum, iliğine kemiğine kadar kendini katmışsın bu ilişkiye, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
ahahahahha nazarrr
sen var ya ahahahahahah koptumhemen yollu derler bana ama bunların maşallahı var dallas cıkar bu hikayeden
iyi akşamlar kızlar kendinize iyi bakın
vicdnın rhat hayatında arapsaçı değil bu sayade canım allah evladını sana bağışlasın hiç ayrılmayın
Hiç kırmadım derken kırdım ne biçim nazarsa
Sen mi değdirdin LAN ? Nerenle değdirdin
benım içimi yakan cocuklar sadece kimseye bişey demem kınamam ama olan cocuklara oluo bu durumlardaiçim daralduı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?