09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bebeğim bence zaten çoğu konu fake

ama beni avlatlık alırsan gıkım çıkmaz

Hiç kırmadım derken kırdım ne biçim nazarsa

Sen mi değdirdin LAN ? Nerenle değdirdin

Kızım benim gözlerim renkli

elmayra sen daha önce aldattı affettin mi?

Evet cnm nişanlıyken düğüne bir ay vardı. İki kere boynuzlandım arşa değiyordu geyik gibi

benım içimi yakan cocuklar sadece kimseye bişey demem kınamam ama olan cocuklara oluo bu durumlardaiçim daralduı resmen

Abla diyorum herkes anne değil diyee. Koca peşine düşmüşler atlı kovalıyo arkalardından

iyi akşamlar kızlar kendinize iyi bakın

Sen de cnmmm
ay şu konuda güleceğim hiç aklıma gelmezdi biri bu nediyo laa demiş şaşkın şaşkın

oha cüş yazan var ahahahah

kızlar haberi olan varmı evlendimi ziboş naptı acaba
21 eylülde canım düğünü. bi yere yazmıştı ama herşeyi hazırmış. nereye yazdı hatırlamıyorum :44:
Kızım benim gözlerim renkli

Evet cnm nişanlıyken düğüne bir ay vardı. İki kere boynuzlandım arşa değiyordu geyik gibi
çok şaşırdım. o kadar mantıklı birisinki konduramadım sana. neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

çok şaşırdım. o kadar mantıklı birisinki konduramadım sana. neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

Konu ex olunca bende mantık olmaz cnm. Yani son olayda eğer yatma mevzuu olmasaydı affederdim sanırım. Onu hazmedemedim. Onu ailemden bile cok seviyorum :) Hastalık bu ama öyle.

Dün biri yorumumu beğenmiş uygulamış
Geldi anlattı
Tebrik ettim ilk kez yorumları uygulayan biri ile karşılaştım çünkü

Dün biri yorumumu beğenmiş uygulamış
Geldi anlattı
Tebrik ettim ilk kez yorumları uygulayan biri ile karşılaştım çünkü

Bana bdvde herkes hakaret ediyo Özelden de cok komiksin diye msj atıyolar ama uygulayanı görmedim henüz

Bana bdvde herkes hakaret ediyo Özelden de cok komiksin diye msj atıyolar ama uygulayanı görmedim henüz

Babası okutmuş eşiyle de şartlı evlendirmiş
Kız öğretmen ama eşi evlendikten sonra çalışma demiş

Açıklaması 'karı parası yiyo' derlermiş
Dedim de ki bende o kadar okudum ettim 'koca parası yiyo' derler

Gitmiş demiş bunu işe yaramış

Senin bu hazurcevaplığın beni bitiriyo

Konu ex olunca bende mantık olmaz cnm. Yani son olayda eğer yatma mevzuu olmasaydı affederdim sanırım. Onu hazmedemedim. Onu ailemden bile cok seviyorum :) Hastalık bu ama öyle.

şok şok şok. flaş flaş flaşş. bende ailemmi o mu dersen exi her zaman daha vicdanlı görüyorum orası gerçek. çünkü dediğim gibi aile sevgisi pek olmadı o yüzden aileyle pek kıyaslamam. ama senin şu an dediklerine şok oluyorum. yahu biz seinle hiçmi konuşmadıkki ben bunları yeni öğreniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…