- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
aynen canım benim de..ama bdv de şunu öğrendim ki,kimse söyleninleni verilen akılları dinlemiyo..kaç kere dedim,al çocuğunu ben sana yardım edicem,iş güç ne gerekiyosa diye. daha bi tanesi ne güzel ,bana yardım et demedi. istemiyolar çünkü..hani hesapta çocukla yalnız başıma ne yaparım diyolar ya..yok dertleri o değil..
o yüzden belki o çocuklar bablarıyla daha mutludur.adam gibi adamdır,bu kadından daha iyi bakıyodur çocuklara.
geçen bi haber vardı,dedeleri bakıyomuş 4 toruna.yazık bi tanesi kayıptı,adam tv lere çıktı aramak için ağlıyodu.ana baba ayrılmış adam tek başına 4 torun büyütüyomuş.başka şey istemem bana torunumu bulun diyodu adam.para pul değil yanii. o çocuklar onla daha iyidr eminim,bırakıp giden ana babadan..
Hiç kırmadım derken kırdım ne biçim nazarsa
Sen mi değdirdin LAN ? Nerenle değdirdin
elmayra sen daha önce aldattı affettin mi?
benım içimi yakan cocuklar sadece kimseye bişey demem kınamam ama olan cocuklara oluo bu durumlardaiçim daralduı resmen
iyi akşamlar kızlar kendinize iyi bakın
ay şu konuda güleceğim hiç aklıma gelmezdi biri bu nediyo laa demiş şaşkın şaşkın
bebeğim bence zaten çoğu konu fake
ama beni avlatlık alırsan gıkım çıkmaz
kızlar haberi olan varmı evlendimi ziboş naptı acaba
ah canım ,kızınla beraber gelin ,misafirim olun canım..
dolarla sigara yakıyom ben
ah canım ,kızınla beraber gelin ,misafirim olun canım..
dolarla sigara yakıyom ben
havan batsın quarta
21 eylülde canım düğünü. bi yere yazmıştı ama herşeyi hazırmış. nereye yazdı hatırlamıyorum :44:kızlar haberi olan varmı evlendimi ziboş naptı acaba
çok şaşırdım. o kadar mantıklı birisinki konduramadım sana. neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkKızım benim gözlerim renkli
Evet cnm nişanlıyken düğüne bir ay vardı. İki kere boynuzlandımarşa değiyordu geyik gibi
canım benım inşallah bitanemde ben
sigara içmiyorum mısır felan patlatırız
çok şaşırdım. o kadar mantıklı birisinki konduramadım sana. neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
aynen canım benim de..ama bdv de şunu öğrendim ki,kimse söyleninleni verilen akılları dinlemiyo..kaç kere dedim,al çocuğunu ben sana yardım edicem,iş güç ne gerekiyosa diye. daha bi tanesi ne güzel ,bana yardım et demedi. istemiyolar çünkü..hani hesapta çocukla yalnız başıma ne yaparım diyolar ya..yok dertleri o değil..
o yüzden belki o çocuklar bablarıyla daha mutludur.adam gibi adamdır,bu kadından daha iyi bakıyodur çocuklara.
geçen bi haber vardı,dedeleri bakıyomuş 4 toruna.yazık bi tanesi kayıptı,adam tv lere çıktı aramak için ağlıyodu.ana baba ayrılmış adam tek başına 4 torun büyütüyomuş.başka şey istemem bana torunumu bulun diyodu adam.para pul değil yanii. o çocuklar onla daha iyidr eminim,bırakıp giden ana babadan..
Dün biri yorumumu beğenmiş uygulamış
Geldi anlattı
Tebrik ettimilk kez yorumları uygulayan biri ile karşılaştım çünkü
Konu ex olunca bende mantık olmaz cnm. Yani son olayda eğer yatma mevzuu olmasaydı affederdim sanırım. Onu hazmedemedim. Onu ailemden bile cok seviyorum :) Hastalık bu ama öyle.
kimi la eximi ?
Bana bdvde herkes hakaret ediyoÖzelden de cok komiksin diye msj atıyolar ama uygulayanı görmedim henüz
Babası okutmuş eşiyle de şartlı evlendirmiş
Kız öğretmen ama eşi evlendikten sonra çalışma demiş
Açıklaması 'karı parası yiyo' derlermiş
Dedim de ki bende o kadar okudum ettim 'koca parası yiyo' derler
Gitmiş demiş bunu işe yaramış
Abla kac tane adam girdi hayatıma ex tabi
Senin bu hazurcevaplığın beni bitiriyo
Konu ex olunca bende mantık olmaz cnm. Yani son olayda eğer yatma mevzuu olmasaydı affederdim sanırım. Onu hazmedemedim. Onu ailemden bile cok seviyorum :) Hastalık bu ama öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?