09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ahhh babakarr babalarr.. şimdi senin kızdığın nokta baban mı yoksa babamı bile keserim derken kulvar mı değiştiriyoruz
günaydınn kızçeler....
günaydın yeni görümceeee

ahhh babakarr babalarr.. şimdi senin kızdığın nokta baban mı yoksa babamı bile keserim derken kulvar mı değiştiriyoruz

günaydın yeni görümceeee

Ya hani insan ilk sinir olduğunu keser ya o hesap :) Yoksa babamla kavga edecek kadar konuşmuyorum iki aydır :)

Ya hani insan ilk sinir olduğunu keser ya o hesap :) Yoksa babamla kavga edecek kadar konuşmuyorum iki aydır :)

bazıları benim çocuğum gbii. hiçbirinni ayırtedemiyorum ilk kimden başlarım diye. muhtemelen öyle bi şansım olsa toplu kıyım yaparım ben. sülalesinin götürürüm ki arkada üzülecek kimse klamasın yazık
babanla en son kavganız neden? hani şu seni ev aramalara iten

bu arada ben artık babamla kavga etmeyi kestim. zaten değişmiyor umudum yok. 1 kere bana canım kızım özledim diye sarılmamış. bir kere benimle durur duymamış. bir kere bana vicdan yapmamış, göstermemiş... ee sonuç? hem kavga edip hem sinir olup hem üzüleceğime, sadece sözylediklerine üzülüyorum sinir konusunda karda kalıyorum

Son düzenleme:

Bizim babamla kavgalarımız kaşının üstünde gözün varla başlar vay sen hakettin, kocana da böyle cemkiriyordunla biter :)

Sülale mevzuu iyiymiş de müebbet olur be
Tişikkirler ne kazandım

E pro kazandık ya! daha napacağduk Beş yıl idare eder seni

Ben artık üzülmüyorum biliyor musun? Eşek derisi gibi oldu yüzüm

Bizim babamla kavgalarımız kaşının üstünde gözün varla başlar vay sen hakettin, kocana da böyle cemkiriyordunla biter :)

Sülale mevzuu iyiymiş de müebbet olur be
benimkiside öyle. meğer elalem melek yetiştirmişte fesatlık bizde. diyorki sen onalrın hakkını nasıl ödersin sanki açtım muhtaçtım bana kapılarını açtılar.. yahuı ben boşanırken bile terbiyemi bozmamaya özen göstersim onlar gibi içimde biriktirdiklerimi dökmedim (zaten zamnında söyledim pek biriktirmemiştim:)) daha ne yapayım.. ama yok bizden kötüsü yok.
boşversene ya en azından gururmla yatarım

Bana öyle söylemiyor da; bu adamı bulduğun icin suclu ve karaktersizsin diyo, ailemize yakışmamış Sanki aristokratlar ahahahah

günaydın yeni görümceeee

evet yaa taze görümce :)
ay bu sıfattan soğudum ben kendi görümcem sayesinde.
böğrülce olayım en iyisi :)

Ben artık üzülmüyorum biliyor musun? Eşek derisi gibi oldu yüzüm
:) yüz eşek deisi gibi de işte kalp o kadar taşlaşmamış bence bizde. yoksa hala bunu konuşuyor olmazdık. evlat yada baba olmaya gerek yok bazı şeyler için. insan köpeğini özler. benim babam başka şehirde yılda 3ü 5i geçmez görüşmelerimiz ama bi sarılmayı bile çok görüyor. ben en yakın arkadaşımı evimi yastığımı bile özlüyorum evlat nedir ya. işte bu adamlarada sorasım geliyor. pardon siz insanmısınız diye...
ama onunda babası şeh şehirdışında çalışmış, baba sevgisi görmemiş, aile nedir bilmiyorluğuna veriyorum.. sanki biz gördükte biliyoruz orası ayrı ama herksin ihtiyaçları farklı. kimininki sevgi, kimininki para..

Bana öyle söylemiyor da; bu adamı bulduğun icin suclu ve karaktersizsin diyo, ailemize yakışmamış Sanki aristokratlar ahahahah

benimkinin bana söyledikleri burdan angaraya yol olur. umrumda mı? değil. kendisinin 3. evliliği çünkü annem bazen susuyorum çok içime işlerse cevabı yapıştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…