:) yüz eşek deisi gibi de işte kalp o kadar taşlaşmamış bence bizde. yoksa hala bunu konuşuyor olmazdık. evlat yada baba olmaya gerek yok bazı şeyler için. insan köpeğini özler. benim babam başka şehirde yılda 3ü 5i geçmez görüşmelerimiz ama bi sarılmayı bile çok görüyor. ben en yakın arkadaşımı evimi yastığımı bile özlüyorum evlat nedir ya. işte bu adamlarada sorasım geliyor. pardon siz insanmısınız diye...
ama onunda babası şeh şehirdışında çalışmış, baba sevgisi görmemiş, aile nedir bilmiyorluğuna veriyorum.. sanki biz gördükte biliyoruz orası ayrı ama herksin ihtiyaçları farklı. kimininki sevgi, kimininki para..
Asıl mavi olursan dert alırsın kızımYeşil olursan topu maviye atarsın ayık ol
sana kıyamam canım gül ol senevet yaa taze görümce :)
ay bu sıfattan soğudum ben kendi görümcem sayesinde.
böğrülce olayım en iyisi :)
suçu hiç kendilerinde aramasınlar zaten..
benimkinin bana söyledikleri burdan angaraya yol olur. umrumda mı? değil. kendisinin 3. evliliği çünkü annembazen susuyorum çok içime işlerse cevabı yapıştırıyorum
Ben ya hep ya hiççiyim
Ya sıradan bi üye olacam ya da direk mavi
Yeşilin pek bi yetkisi yok
günaydınn lllaaa
depresife bağlamışınız günü
kermaet çarşambada değill kendinize gelin silkelenin bebekler
Doğru söylüyorsun kalp taşlaşmadı maalesef. Taşlaşmasın da. Onlardan sevgi görmedim diye sevgimi esirgeyecek değilm.
Ben sevgimi ortaya koyarım beğenen alıııır gedeeeeerrr
benimkiside öyle. meğer elalem melek yetiştirmişte fesatlık bizde. diyorki sen onalrın hakkını nasıl ödersin sanki açtım muhtaçtım bana kapılarını açtılar.. yahuı ben boşanırken bile terbiyemi bozmamaya özen göstersim onlar gibi içimde biriktirdiklerimi dökmedim (zaten zamnında söyledim pek biriktirmemiştim:)) daha ne yapayım.. ama yok bizden kötüsü yok.
boşversene ya en azından gururmla yatarım
:) yüz eşek deisi gibi de işte kalp o kadar taşlaşmamış bence bizde. yoksa hala bunu konuşuyor olmazdık. evlat yada baba olmaya gerek yok bazı şeyler için. insan köpeğini özler. benim babam başka şehirde yılda 3ü 5i geçmez görüşmelerimiz ama bi sarılmayı bile çok görüyor. ben en yakın arkadaşımı evimi yastığımı bile özlüyorum evlat nedir ya. işte bu adamlarada sorasım geliyor. pardon siz insanmısınız diye...
ama onunda babası şeh şehirdışında çalışmış, baba sevgisi görmemiş, aile nedir bilmiyorluğuna veriyorum.. sanki biz gördükte biliyoruz orası ayrı ama herksin ihtiyaçları farklı. kimininki sevgi, kimininki para..
evet yaa taze görümce :)
ay bu sıfattan soğudum ben kendi görümcem sayesinde.
böğrülce olayım en iyisi :)
günaydınn lllaaa
depresife bağlamışınız günü
kermaet çarşambada değill kendinize gelin silkelenin bebekler
alır gider derken
alsın ama gitmesinki
piyoo,elmm,çek,gofrettt
hadi bi hareketli müzik açın
piyoo,elmm,çek,gofrettt
piyoo,elmm,çek,gofrettt
eller kadirr kıymeeett bilmiyor anneemmm
senin gibi kimsee sevmiyooor annnnemmmm
günaydın
benimkinin bana söyledikleri burdan angaraya yol olur. umrumda mı? değil. kendisinin 3. evliliği çünkü annembazen susuyorum çok içime işlerse cevabı yapıştırıyorum
Onu bunu bilmem
Birçok kızın erken evlenmesi, mutluluğu başka bi erkekte aramasının sebebi 'baba(!)' dır
Vay sen bunu mu buldun yok yakışmadı ailemize demesinler boşuna
Onu bunu bilmem
Birçok kızın erken evlenmesi, mutluluğu başka bi erkekte aramasının sebebi 'baba(!)' dır
Vay sen bunu mu buldun yok yakışmadı ailemize demesinler boşuna
Ahmet kaya dan, kafama sıkarım giderimmmm :)
oldumu pampaaa
Hoş geldin
Bende radyo açık ne çalarsa onu dinliyorum
Adam gibi sevgisini verseydi sevgisini ilk veren adama gözü kapalı koşmazdık
Bunu söylediğimde nankör demişti
benim ousun tipi aynı babama benziyo
hatta babamla ilk tanıştırdığımda onlar gidince , sen beni çok seviyosun galiba bana benzeyen bi adam bulmuşsun demişti
karakteri de benzese keşke ucundan , İnşallah benzetcem kafasına soka soka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?