- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
Simdiden yaptıralım da doğum temmuza gelsin yazın izin kullanırız
Pasta börek yersek öküz gibi oluruzObez olurum ben
hayırdır
kukusu
ay elmiş bende sevmezdim ma burda arıyosun yaa, her yer toz kir pas bide üstüne 40 küsür derece sıcak sürekli yapış yapışsın, sürekli hastalık oluyo, sürekli sıcak olunca mikrobu öldürecek bişey yok ki, her sene çocuklar kırılıyo burda ishalden falan, rota aşısı varmış galiba tercihe bağlı, benim burda mutlaka yaptırmam lazım bebeğe
Türkler de istemem yan cebime koy gibi oluyor galiba
elm 25inde çok yoğun olcam 24ünden kutlasam olur mu?
benimki kasım yada ocak olsun. okulda kutlar yavruşum doğumgününüüüü. sürprizler yaparım ona partiler yaparım
ben zaten öküz gibiyim senide kendime bnzetirimikimizi bir fidanın tosunlar açan dalı olouruz
yaa uzakmış :2: evet tataile 3-4 günlük bi yaza veda yapalım dedik.Alanya uzak yaf 2 saat var bana.. Tatile mi??
ohooo lohusa depresyonuma laf ettirmemsenin tuzun kuru tabiUnutma birde bunun doğum sonrası var.
Ama sen rahat durmazsın tabi. Yok lohusayım, yok emziriyorum, yok bana ihtiyacı var.. Yine yırtarsın uyanık seniiiiiiiii
adres yazda göndereyim canım en kalitelisindenCok sıcağı da sevmem ama eylül beni hep ağlatır, her doğum günümde ağlarım ben
tabisi simdiden hediyemi alabilirsin
Yaa aynı anda yaptırmıcaz mıneyse bade sneinkini gec koysun
kuku ne demeeeek örtmenimmmmmmmmmmmm
Gavur neysi
Neden gavurlar yanar ki bir tek neden bezetme bir tek öyle. Sanırım erkekler önceden alman kadınlarla çok evlendiklerinden öyle tecrübe etmişler. Kaç yıllık var ki bu söz
artık onu da açık açık yazamayazaaaam
ben de5 Eylül doğumluyum ben doğduğumda şarıl şarıl yağmur yağıyomuş bir perşembe günü çipil çipil gözlerimi dünyaya açmışım ama yağmuru sevmem kışıda sevmezdimde yazdan tiksindim burda
ahahahahahahahha pislikGAVUR DAMI...
elmiii senin doğum günün benim evlilik yıldönümüm aynıymış
bu arada badeden haber getirdim bugün 4 gibi doğuma alabilirlermiş :18:
Ay ciddi misin sirken? Cocuk icin riskli mi? Küvöz flnAllah yardımcısı olsun
Amin :26:Ay ciddi misin sirken? Cocuk icin riskli mi? Küvöz flnAllah yardımcısı olsun
bade kaç haftalık hamileydi,daha erken değil mi?
Amin :26:
evet doğumu durdurmak için ilaç veriyorlardı ama ilaçlarla da bebişin hareketlerinde azalma olmuş sanırım
bebiş yaşam sınırını geçti
acele etti yaramaz
Geldim geldim ne kaçırdım
bu arada badeden haber getirdim bugün 4 gibi doğuma alabilirlermiş :18:
Yaaa
Kaç tedaviden ne zorluktan geçti kızcağız çok üzüldüm
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin yavrusunu
Dualarım onunla
Kaç haftalıktı kızlar ?
32 miydi neydi tam hatırlamıyorum
32 görünüyo cizelgede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?