amin canım. Ne dualar ettim başkasından da yasinler istedim. Geçmedi kinim nefretim bazı kişilere görümce gibi. Allah kimseyi o şekilde sınamasın inşallah. Ben onun acısıyla mutlu oldum inşallah o acıyı banada vermez. Ben bundan çok korkuyorum. Ama elimde değil ki üzülmüyorum onun için üzülemiyorum..
Elm bana kıyma zatei koca yok baba yok ben zaten yaralıyım, fazla betalıları beraber pıçaklayalım azalsınlar
Nobody bayıldım hikayene onu bile özendirerek anlatmışsın.. Kızlarında maşallah çok tatlı. Allah bağışlasın canım.
senla buluşup yumurta yemek en büyük hayalimdii , vay beee çek de kaçtı senden görüyonmu
inceck bilekleri olan çekimize neler çektiriyosun
Konu sahibinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır.
Parçala beni kuzuuucuiimmmm...
Benim bi sıkıntım var kendimle mücadele içindeyim, anlatmasam daha iyi olur dile getirmek istemiyorum.
Sizden sadece ricam, duama amin der misiniz?
-allahım sen beni kibirden ve nefsimden koru... Hoşuna gitmeyecek düşünceleri kafamdan atmama yardım et.. Amin...
elmeyra benı pıcaklamaz
piyon bende de var aynı durum, görümce denen varlığımsı için üzülmek istesem bile üzülemem... Kötü gününü duysam göbek atacak hale geliyorum :)
kızlar selam ben geldim.nabersiniz?
özet rica edeyim sizden.:)
Cute, Piyo ben bazen sert cıkıyorum ya yanlış anlamayın beni olur mu? Sizi caresizlik icinde gördüğümde deliriyorum. Yanımda olsanız, tekme tokat dalacam o derece. Cünkü sizler güclü kadınlarsınız. Cünkü hayatın sillesini yemiş ama ayakta kalmış kadınlarsınız. "ama öyle oldu, ama böyle oldu" yazınca siz inanın kızıyorum. Kızgınlığım sevgimden.
Yanlış anlamayın yazdıklarımı. Elmayra kızıyor ilgilenmiyor zannetmeyin.
canım valla 338. yazışım heralde ben inanın hiçbirinizi yanlış anlamam. içinizden geleni söyleyin her zaman. bende öyle yapıyorum kimseyide kırmak gibi bir niyetim yok. kusurm olursa sürç-ü lisan edersem affola. sizler benim günümün güneşisiniz, papatyalarımsınız, sevgi pıtıcıkları, bazende şamar oğlanlarısınızşaka bi yana hepinizi çoğ seviyom
zaman zaman kendimi sümüklüböcek gibi hissediyorum bi tekmede sen at yani nolmuş
Aslında en riskli olan sensin bi de cekdiğerleri hamile
bende hamile kalcam az kaldı. hem biz senle sipermin bankasına gidicez 2 kişiye faizler daha uygundurAslında en riskli olan sensin bi de cekdiğerleri hamile
bende hamile kalcam az kaldı. Hem biz senle sipermin bankasına gidicez 2 kişiye faizler daha uygundurHem sneinle ne çok ortak yönümüz var. Bak ikimizde boşanmışız, sende gıcık birisin 9:) , baba sevgisine zaten diyecek bişey yok.. Tek farkımız ben mutfakta daha becerikliyim. Yinede pıçaklicam dersen kıskançlıktan derim ancak
saol canım aynı şekilde. zati rahatlamak için giriyorum buraya birde o tahammil edemediğimi çekemem yaniiHani cute e öyle yazdım sonradan okudum sert olmuş, ama yazı dilidir bu bazen ifade edemeyebilirim :) Ama inanın kötü niyetimden değil. Ben zaten birini sevmiyorsam söylerim, tahammül etmem ona, edemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?