09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Sizi biraz da güldüreyim, sürekli çocuğu acep nefes alıyor mu diye dürtmekten alt üst ettik oldu size kolik.. Gece gündüz nasıl ağlıyor anlatamam, sürekli gaz gaz gaz... o pırt sesi gelince dünyanın en mutlu annesi oluyordum ben, bir sefer de nasıl bir sancı geldiyse çocuğa 3 gün sürdü ve ben üç gün üç gece mememde çocukla koltuğa yapışmış saç baş dağılmış bir halde bildiğin canavara dönüştüm :))) diyorum Allah'ım ben bir yerde yanlış yapıyorum ama nerede? iç sesim diyor ki napacan bebek bu böyle böyle büyüyecek, sonra bu günlere güleceksin.. dış sesim diyor neyine güleyim yahu geberiyorum uykusuzluktan azcık babaya versem iç sesim diyor ki şimdi babaya gidince bu eşşek sıpası yıkacak yine ortalığı ki aynen de öyle oldu babaya gider gitmez çığlık atıyordu eşek :))

Sonraa kapı çaldııı :) Komşular toplanıp gelmişler, kızım sen daha yeni annesin kimsen de yok sana yardıma geldik diye.. Bir yandan da biri evi kolaçan ediyo... neyse bunlar aldılar bebişi biraz oyaladılar ben de duş filan aldım bir iki saat uyudum sonra bebiş büyüdüğünde itiraf etti komşularım seni daha tanımıyorduk, bebeğe işkence mi yapıyorsun diye merak ettik dayanamadık ondan geldik dediler :)))))))))) sonra bebişini görünce anladık cidden hastaymış kucuzuk dediler ama ben hala gülerim :)

piyon bende de var aynı durum, görümce denen varlığımsı için üzülmek istesem bile üzülemem... Kötü gününü duysam göbek atacak hale geliyorum :)

senla buluşup yumurta yemek en büyük hayalimdii , vay beee çek de kaçtı senden görüyonmu

inceck bilekleri olan çekimize neler çektiriyosun

Beraber sey yiyelim mi neydi adı boynuz muydu

Konu sahibinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır.

Sen beni mi taklit ediyosun hain domdomm

Parçala beni kuzuuucuiimmmm...

Seni yerim bennn hikayeni de yerim kızları da yerimm

Amin dedim, 100 tane de ya sabır cektim :) kendime cekmiştim sana da gönderdim

elmeyra benı pıcaklamaz

Seni yerimmm hamilesin diye pıcaklayamam

Cute, Piyo ben bazen sert cıkıyorum ya yanlış anlamayın beni olur mu? Sizi caresizlik icinde gördüğümde deliriyorum. Yanımda olsanız, tekme tokat dalacam o derece. Cünkü sizler güclü kadınlarsınız. Cünkü hayatın sillesini yemiş ama ayakta kalmış kadınlarsınız. "ama öyle oldu, ama böyle oldu" yazınca siz inanın kızıyorum. Kızgınlığım sevgimden.

Yanlış anlamayın yazdıklarımı. Elmayra kızıyor ilgilenmiyor zannetmeyin.

canım valla 338. yazışım heralde ben inanın hiçbirinizi yanlış anlamam. içinizden geleni söyleyin her zaman. bende öyle yapıyorum kimseyide kırmak gibi bir niyetim yok. kusurm olursa sürç-ü lisan edersem affola. sizler benim günümün güneşisiniz, papatyalarımsınız, sevgi pıtıcıkları, bazende şamar oğlanlarısınız şaka bi yana hepinizi çoğ seviyom

zaman zaman kendimi sümüklüböcek gibi hissediyorum bi tekmede sen at yani nolmuş

Hani cute e öyle yazdım sonradan okudum sert olmuş, ama yazı dilidir bu bazen ifade edemeyebilirim :) Ama inanın kötü niyetimden değil. Ben zaten birini sevmiyorsam söylerim, tahammül etmem ona, edemem.

hoşgeldin quarta.

bugünü ex günü ilan etmiştik ama sabah sabah baba sevgisinden başlayıp, akrabalara, yaşadığımız zor anlar ile başa çıkabilme sanatına kadar değindik. şu anda kafana göre takıl biz sana uyum sağlarız zati

Ben de bazen uzun uzun yazıyorum ya bunalanlar olabilir, söyleyin açıkça çekinmeyin yani :) o yüzden çoğu yazacağım şeyi de günlüğe yazıyorum :)

Aslında en riskli olan sensin bi de cek diğerleri hamile
bende hamile kalcam az kaldı. hem biz senle sipermin bankasına gidicez 2 kişiye faizler daha uygundur hem sneinle ne çok ortak yönümüz var. bak ikimizde boşanmışız, sende gıcık birisin 9:) , baba sevgisine zaten diyecek bişey yok.. tek farkımız ben mutfakta daha becerikliyim. yinede pıçaklicam dersen kıskançlıktan derim ancak

abooww kavgada söylenmez

Hani cute e öyle yazdım sonradan okudum sert olmuş, ama yazı dilidir bu bazen ifade edemeyebilirim :) Ama inanın kötü niyetimden değil. Ben zaten birini sevmiyorsam söylerim, tahammül etmem ona, edemem.
saol canım aynı şekilde. zati rahatlamak için giriyorum buraya birde o tahammil edemediğimi çekemem yanii
bende bi kantarın topuzu yok işte bazen değdireyim derken geçiriyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…