09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben de bazen uzun uzun yazıyorum ya bunalanlar olabilir, söyleyin açıkça çekinmeyin yani :) o yüzden çoğu yazacağım şeyi de günlüğe yazıyorum :)

Poff ben sıkılıyordum da söyleyemiyordum

ben hamile değilim ki

Lan seni bi kere sarstım mı niyeyse sana cok hassas yaklaşıyorum izmirleee

Elmoş ben muneyi taklit ediyorum seni napim

Pislik!

Selamlar kimler varrrr.

Sadece ben varım :)

Arkadaş indirimi yaparlarsa hemen alalım iki sipirmin Bade yerleştirir merdivan altında

Ohhh sen bana yemek yaparsın ben de sana cene

Üç günlük dünya edebiyatını okuyan bilen duyan var mı aranızda hani olduğu kadar ?

Ben hayat okulundan mezunum Orda okumuştum :)

sonunda Batmanada sonbahar geliyo gibi, şükür Yarabbim ortalık amiyane tabirle gavur şeysi gibi yanıyodu

sonunda Batmanada sonbahar geliyo gibi, şükür Yarabbim ortalık amiyane tabirle gavur şeysi gibi yanıyodu

Gavur neysi
Neden gavurlar yanar ki bir tek neden bezetme bir tek öyle. Sanırım erkekler önceden alman kadınlarla çok evlendiklerinden öyle tecrübe etmişler. Kaç yıllık var ki bu söz

Arkadaş indirimi yaparlarsa hemen alalım iki sipirmin Bade yerleştirir merdivan altında
Ohhh sen bana yemek yaparsın ben de sana cene

bankacıyım ben pazarlığım iyidir rahat ol her şekilde hallederiz bade de çok yoğun heralde bu aralar yaz sezonunu toparlıyo
yemek yapmaktan nefret ederim pasta börekle geçiştiririz

Ben severim, ikinci kızımı eylül ayında aldım kucağıma, birthday yapacağız az kaldı :)

Ben de eylül doğumluyum, 25 i pis teraziyim

Gavur neysi
Neden gavurlar yanar ki bir tek neden bezetme bir tek öyle. Sanırım erkekler önceden alman kadınlarla çok evlendiklerinden öyle tecrübe etmişler. Kaç yıllık var ki bu söz

Onlar belli ediyormuş azgınlıklarını

Gavur neysi hic duymadım :)

Ben sevmem sonbaharı, hüzünlüdür :S

kukusu
ay elmiş bende sevmezdim ma burda arıyosun yaa, her yer toz kir pas bide üstüne 40 küsür derece sıcak sürekli yapış yapışsın, sürekli hastalık oluyo, sürekli sıcak olunca mikrobu öldürecek bişey yok ki, her sene çocuklar kırılıyo burda ishalden falan, rota aşısı varmış galiba tercihe bağlı, benim burda mutlaka yaptırmam lazım bebeğe

Gavur neysi

bense sünnetsiz erkekler için söylenmiş bi söz içinen öyle geçti

nobody bende alanyaya geleceğim haftaya

bankacıyım ben pazarlığım iyidir rahat ol her şekilde hallederiz bade de çok yoğun heralde bu aralar yaz sezonunu toparlıyo
yemek yapmaktan nefret ederim pasta börekle geçiştiririz

Simdiden yaptıralım da doğum temmuza gelsin yazın izin kullanırız

Pasta börek yersek öküz gibi oluruz Obez olurum ben

ÇOK SİNİRLERİM BOZUK

hayırdır

Simdiden yaptıralım da doğum temmuza gelsin yazın izin kullanırız
Pasta börek yersek öküz gibi oluruz Obez olurum ben

benimki kasım yada ocak olsun. okulda kutlar yavruşum doğumgününüüüü. sürprizler yaparım ona partiler yaparım
ben zaten öküz gibiyim senide kendime bnzetirim ikimizi bir fidanın tosunlar açan dalı olouruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…