Ben de bazen uzun uzun yazıyorum ya bunalanlar olabilir, söyleyin açıkça çekinmeyin yani :) o yüzden çoğu yazacağım şeyi de günlüğe yazıyorum :)
ben hamile değilim ki
Elmoş ben muneyi taklit ediyorum seni napim
Selamlar kimler varrrr.
bende hamile kalcam az kaldı. hem biz senle sipermin bankasına gidicez 2 kişiye faizler daha uygundurhem sneinle ne çok ortak yönümüz var. bak ikimizde boşanmışız, sende gıcık birisin 9:) , baba sevgisine zaten diyecek bişey yok.. tek farkımız ben mutfakta daha becerikliyim. yinede pıçaklicam dersen kıskançlıktan derim ancak
Üç günlük dünya edebiyatını okuyan bilen duyan var mı aranızda hani olduğu kadar ?
abooww kavgada söylenmez
sonunda Batmanada sonbahar geliyo gibi, şükür Yarabbim ortalık amiyane tabirle gavur şeysi gibi yanıyodu
Buralara da geldi sonbahar ama hala denize girebiliyorum hıh!
Gavur neysihic duymadım :)
Ben sevmem sonbaharı, hüzünlüdür :S
sonunda Batmanada sonbahar geliyo gibi, şükür Yarabbim ortalık amiyane tabirle gavur şeysi gibi yanıyodu
Arkadaş indirimi yaparlarsa hemen alalım iki sipirminBade yerleştirir merdivan altında
Ohhh sen bana yemek yaparsın ben de sana cene
abooww kavgada söylenmez
Ben severim, ikinci kızımı eylül ayında aldım kucağıma, birthday yapacağız az kaldı :)
Gavur neysi
Neden gavurlar yanar ki bir tek neden bezetme bir tek öyle. Sanırım erkekler önceden alman kadınlarla çok evlendiklerinden öyle tecrübe etmişler. Kaç yıllık var ki bu söz
Ben severim, ikinci kızımı eylül ayında aldım kucağıma, birthday yapacağız az kaldı :)
Gavur neysihic duymadım :)
Ben sevmem sonbaharı, hüzünlüdür :S
Gavur neysi
Neden gavurlar yanar ki bir tek neden bezetme bir tek öyle. Sanırım erkekler önceden alman kadınlarla çok evlendiklerinden öyle tecrübe etmişler. Kaç yıllık var ki bu söz
bankacıyım ben pazarlığım iyidir rahat ol her şekilde hallederizbade de çok yoğun heralde bu aralar yaz sezonunu toparlıyo
yemek yapmaktan nefret ederim pasta börekle geçiştiririz
ÇOK SİNİRLERİM BOZUK
Ben de eylül doğumluyum, 25 i pis teraziyim
Onlar belli ediyormuş azgınlıklarını
Senin kızların adı neydi nobody
bense sünnetsiz erkekler için söylenmiş bi söz içinen öyle geçti
nobody bende alanyaya geleceğim haftaya
Simdiden yaptıralım da doğum temmuza gelsin yazın izin kullanırız
Pasta börek yersek öküz gibi oluruzObez olurum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?