ctsi misafirim gelecek akşam çayına yemekten sonra ailece.
ne hazırlasam ki? fikir versenize
Haniymişş benim moruklarım
nick mozaiksiz bi moruk albümde seni bekliyor
Kısır
Pasta
Börek
Kurabiye
Yemekten sonraysa bu kadarı yeter de artar
çek be bunları hemen hazırlayamam. kurabiyeyi falan hazırlayıp buzluğa atsam anlaşılır mı ki? misafir konusunda biraz pimpirikliyim eşimin iş arkadaşı.
kaç çeşit olması lazım?ctsi misafirim gelecek akşam çayına yemekten sonra ailece.
ne hazırlasam ki? fikir versenize
kaç çeşit olması lazım?
börek yap avcı böreği fırından sıcak sıcak çıkarrı çıtır çıtır servis edersin.
tatlı olarak kedi diliyle pasta yap üstüne de dr oetker in çikolata sosuyla süslersin hem göze güzel görünür hem de hafif olur.
bir çeşit de salata yap; bence kısır dökülür unufak olur daha derli toplu tabaklarda dökülmeyecek bir şeyler yap.
kaç çeşit olması lazım?
börek yap avcı böreği fırından sıcak sıcak çıkarrı çıtır çıtır servis edersin.
tatlı olarak kedi diliyle pasta yap üstüne de dr oetker in çikolata sosuyla süslersin hem göze güzel görünür hem de hafif olur.
bir çeşit de salata yap; bence kısır dökülür unufak olur daha derli toplu tabaklarda dökülmeyecek bir şeyler yap.
ben kısırı kaseyle süs verilse de tabakta servis edecek kadar cesaretli değilim çataldan düşer müşer allah muhafazaEvet bu da olabilir tabi
Ama ben kısırı kaseye koyup şekil veriyorum, servis tabağına ters çeviriyorum
Yanına da işte börek çörek ne varsa koyuyorum
avcı böreği nasıl oluyor ki?
bir de kedi dili pasta hiç yapmadım o da ayrı bir muhabbet..
kısır aklımdan geçti ama akşam 7,30 gibi evde oluyorum olmaz.. yetiştiremem panik olurum aslında çok güzel turşularım var yanında ikram edebileceğim kısırın ama zamansızlıktan...meksika fasülyesinden salata yapsam diyorum yemekten sonra yenir mi sizce?
yoksa mayonezli havuç tarator gibi bir şey olur mu
avcı böreği bi börek düşün içinde kıyma soğan ince bulgur ceviz filan var; mısır ununa buluyorsun yağda değil fırında kızartıyorsun börekleri bir gün önceden sarar +4 e atarsın akşam işten 7 buçukta mı geliyorsun hemen fırına at misafirleri börek kokularıyla karşılaavcı böreği nasıl oluyor ki?
bir de kedi dili pasta hiç yapmadım o da ayrı bir muhabbet..
kısır aklımdan geçti ama akşam 7,30 gibi evde oluyorum olmaz.. yetiştiremem panik olurum aslında çok güzel turşularım var yanında ikram edebileceğim kısırın ama zamansızlıktan...meksika fasülyesinden salata yapsam diyorum yemekten sonra yenir mi sizce?
yoksa mayonezli havuç tarator gibi bir şey olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?