09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ctsi misafirim gelecek akşam çayına yemekten sonra ailece.
ne hazırlasam ki? fikir versenize

Ben de diyetteyim :) makarna yiyorum :)Kuruma geçince hepinizi dogricam:)

Kısır
Pasta
Börek
Kurabiye

Yemekten sonraysa bu kadarı yeter de artar

çek be bunları hemen hazırlayamam. kurabiyeyi falan hazırlayıp buzluğa atsam anlaşılır mı ki? misafir konusunda biraz pimpirikliyim eşimin iş arkadaşı.

çek be bunları hemen hazırlayamam. kurabiyeyi falan hazırlayıp buzluğa atsam anlaşılır mı ki? misafir konusunda biraz pimpirikliyim eşimin iş arkadaşı.

Islak kurabiye yap, dolaba at
Daha iyi oluyo bekleyince
Buzluğa değil ama dolaba

ctsi misafirim gelecek akşam çayına yemekten sonra ailece.
ne hazırlasam ki? fikir versenize
kaç çeşit olması lazım?

börek yap avcı böreği fırından sıcak sıcak çıkarrı çıtır çıtır servis edersin.
tatlı olarak kedi diliyle pasta yap üstüne de dr oetker in çikolata sosuyla süslersin hem göze güzel görünür hem de hafif olur.
bir çeşit de salata yap; bence kısır dökülür unufak olur daha derli toplu tabaklarda dökülmeyecek bir şeyler yap.

Evet bu da olabilir tabi

Ama ben kısırı kaseye koyup şekil veriyorum, servis tabağına ters çeviriyorum
Yanına da işte börek çörek ne varsa koyuyorum

avcı böreği nasıl oluyor ki?
bir de kedi dili pasta hiç yapmadım o da ayrı bir muhabbet..
kısır aklımdan geçti ama akşam 7,30 gibi evde oluyorum olmaz.. yetiştiremem panik olurum aslında çok güzel turşularım var yanında ikram edebileceğim kısırın ama zamansızlıktan...meksika fasülyesinden salata yapsam diyorum yemekten sonra yenir mi sizce?
yoksa mayonezli havuç tarator gibi bir şey olur mu

Evet bu da olabilir tabi

Ama ben kısırı kaseye koyup şekil veriyorum, servis tabağına ters çeviriyorum
Yanına da işte börek çörek ne varsa koyuyorum
ben kısırı kaseyle süs verilse de tabakta servis edecek kadar cesaretli değilim çataldan düşer müşer allah muhafaza
kısır işi masa işi bence

Garnitürlü makarna yapabilirsin o zaman, içine turşu da eklersin minik minik

avcı böreği bi börek düşün içinde kıyma soğan ince bulgur ceviz filan var; mısır ununa buluyorsun yağda değil fırında kızartıyorsun börekleri bir gün önceden sarar +4 e atarsın akşam işten 7 buçukta mı geliyorsun hemen fırına at misafirleri börek kokularıyla karşıla

kedidili de çok kolay büyük borcam kare tepsiye kedidillerini diziyorsun bi muhallebisi var (istersen defterimden bulur sana yazarım) onu sıcak sıcak döküyorsun üstüne de dr oetker hazır çikolata sosu pişirip döküyorsun yine +4 te bi gece beklesin dilimle servis et
meksika fasulyeli salata güzel olur onun yerine aynı malzemeyle haşlanmış tel şehriye de kullanabilirsin.

ya da salatayı bu kadar karıştırma bi kabak rendele sotele sarımsaklı dereotulu yogurtla karıştır servis et. bunu da bir gece önceden yapabilirsin.

Son düzenleme:
Yemekten sonra bir tatlı bir tuzlu bir de salata(kısır patates vs) yetmez mi yahu?

Ben de fettucine alfredoya taktım kafayı onu denicem

Milföy de olur, çabukluk bakımından
Ben geçen şey denedim patatesli garnitürlü milför rulosu
Herkes beğendi

Önceden hazırladım dolaba attım gelince dilimledim fırına verdim
Sıcak servis yaptım

Çakma pasta da çabucak oluyo

Pasta keki
Arasına krem şanti, damla çikolata, istersen meyve
Üstünü de çikolata sosu ile kaplayıp krem şanti ile süslüyosun

Patates salatası da olur
Patatesi önceden haşlarsın gelince doğrayıp yeşilliğini de eklersin, oldu bitti

Bu arada dolaba atsam belli olur mu diyosun ya
Havuç top böyle şeylere birebir kaç gün durursa dursun bayatlama durumu olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…