Emine Beder Çekirge ahahahahah peşpeşe yazmış ya
Hiç cevap alamadığı halde yazıp duran yeni üyelere dönmüşüm
Aklıma geldikçe yazıyorum işte
Pratik bişey lazım, akşam işten gelince en az hangisi uğraştırır diye düşündüm
ahahahahaha hic güleceğim yoktu Çek ahahahahahah
Mrb
Yeni üye oldum
BDV ye nerden gidiliyo
Yok ben tek burayı bulabiliyorum
Sen yokken topik tenha napim fırsat buldum bende sıraladım
Garnitürlü makarna yapabilirsin o zaman, içine turşu da eklersin minik minik
avcı böreği bi börek düşün içinde kıyma soğan ince bulgur ceviz filan var; mısır ununa buluyorsun yağda değil fırında kızartıyorsun börekleri bir gün önceden sarar +4 e atarsın akşam işten 7 buçukta mı geliyorsun hemen fırına at misafirleri börek kokularıyla karşıla
kedidili de çok kolay büyük borcam kare tepsiye kedidillerini diziyorsun bi muhallebisi var (istersen defterimden bulur sana yazarım) onu sıcak sıcak döküyorsun üstüne de dr oetker hazır çikolata sosu pişirip döküyorsun yine +4 te bi gece beklesin dilimle servis et
meksika fasulyeli salata güzel olur onun yerine aynı malzemeyle haşlanmış tel şehriye de kullanabilirsin.
ya da salatayı bu kadar karıştırma bi kabak rendele sotele sarımsaklı dereotulu yogurtla karıştır servis et. bunu da bir gece önceden yapabilirsin.
Bak kabak işi de mantıklı geldi şimdi bana da havuç tarator mu kabak mı seçin hadi.
İşin zor tarafı diğer tariflerimi kadın biliyor o yüzden biraz sıkıntıdayım yemişliği var yani..
Bak kabak işi de mantıklı geldi şimdi bana da havuç tarator mu kabak mı seçin hadi.
İşin zor tarafı diğer tariflerimi kadın biliyor o yüzden biraz sıkıntıdayım yemişliği var yani..
Mrb
Yeni üye oldum
BDV ye nerden gidiliyo
Yok ben tek burayı bulabiliyorum
Sen yokken topik tenha napim fırsat buldum bende sıraladım
benim oy da kabaktan yanaBak kabak işi de mantıklı geldi şimdi bana da havuç tarator mu kabak mı seçin hadi.
ilk soldan içeri girince bdv tabelasını göreceksiniz
garnitürlü makarna salatasına +1 veriyorum ve akşam yapıyorum dünde patates salatası yaptım
Hepinizden nefret ediyorum :)
Bulamadım
Yardım edin
Beni niye kimse duymuyo
Bulamadım kocam bunu dedi annesi şunu yaptı
Yeni üyeyim nereye yazcam bilemedim
Kıyamam
Bulamadım
Yardım edin
Beni niye kimse duymuyo
Bulamadım kocam bunu dedi annesi şunu yaptı
Yeni üyeyim nereye yazcam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?