09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

canım Allahtan mutfağa girebiliyorum giremesem kuru kuru canım çekecekti, havuç salatası da çok güzeldir onu bide kerevizlemi yapıyolardı ben mi yanlış hatırlıyorum

Evet çok şükür
Gerçi mutfağa girip te yapamayanlar da var ( Örn : ELM )

Bilmem ben kerevizli duymadım, duysam da yapmam gerçi kereviz sevmeyiz ikimizde

Son düzenleme:
Geçen gün özgür şef pırasalı börek yaptı, beşamel soslu :S Yaparken bile midem bulandı Hic sevmem sebze!

Evet çok şükür
Gerçi mutfağa girip te yapamayanlar da var ( Örn : ELM )

Bilmem ben kerevizli duymadım, duysam da yapmam gerçi kereviz sevmeyiz ikimizde

ben bi arkadaşımda yemiştim canım, ama yediğimin kereviz olduğunu bilmeden çünkü bende yemem kereviz, aynı havuç salatası gibi rendelemiş kerevizleri bide içine tavuk didiklemiş ama kerevizin tadını bastırmıyo kereviz yoğurt ve tavuk öyle güzel bütünleşmişti ki, nasip olmadı yapmak ama kereviz bulursam burda deneyeyim bi

aynısını bende yapıyorum kuzum kereviz sevmeyen biri olarak bayıla bayıla yiyorum:)
tavuk katınca, adı yalancı çerkez tavuğu oluyor
tavuksuzda güzel deneyebilirsiniz.
cevizde atmayı unutma

Geçen gün arkadaşım mercimekli sigara böreği yapmış Ağlıcaktım nerdeyse, güzelim kıymanın icine mercimek koymuş utanmadan

aynısını bende yapıyorum kuzum kereviz sevmeyen biri olarak bayıla bayıla yiyorum:)
tavuk katınca, adı yalancı çerkez tavuğu oluyor
tavuksuzda güzel deneyebilirsiniz.
cevizde atmayı unutma

şu ara tavuktan tiksindim ama içine ceviz koyarım ah bi kereviz bulsam burda

saolasın canım inşallah. tamam 30unda veririm. maaşı o zmn alıcam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…