Aaa sen böyle şeyler yapamıyordun dimi :26:
canın sağolsun bebişim
sebep ne elm? senin bizi kucaklayarak boğman gerekmez miHepinizden nefret ediyorum :)
canım Allahtan mutfağa girebiliyorum giremesem kuru kuru canım çekecekti, havuç salatası da çok güzeldir onu bide kerevizlemi yapıyolardı ben mi yanlış hatırlıyorum
sebep ne elm? senin bizi kucaklayarak boğman gerekmez mi
Nefret Miben sevmem böle seyler
Niye diye sorsana laahahaha
evet kerevizle yapılanı da rendeliyorsun içine ekşi elma rendesi ve ceviz de koyuyorsun o da çok güzel oluyor.canım Allahtan mutfağa girebiliyorum giremesem kuru kuru canım çekecekti, havuç salatası da çok güzeldir onu bide kerevizlemi yapıyolardı ben mi yanlış hatırlıyorum
hiç birşeyi sorgulamıyorum artık olduğu gibi kabullenme modundayım şuan
sallayıp sallayıp duvara vuracaksın demekHem öyle yapıcam hem de ayaklarınızdan sallayıp uzağa fırlatıcam :)
sallayıp sallayıp duvara vuracaksın demek
çuvalı da unutma
geldim kızlar...
Evet çok şükür
Gerçi mutfağa girip te yapamayanlar da var ( Örn : ELM)
Bilmem ben kerevizli duymadım, duysam da yapmam gerçi kereviz sevmeyiz ikimizde
ben bi arkadaşımda yemiştim canım, ama yediğimin kereviz olduğunu bilmeden çünkü bende yemem kereviz, aynı havuç salatası gibi rendelemiş kerevizleri bide içine tavuk didiklemiş ama kerevizin tadını bastırmıyo kereviz yoğurt ve tavuk öyle güzel bütünleşmişti ki, nasip olmadı yapmak ama kereviz bulursam burda deneyeyim bi
aynısını bende yapıyorum kuzum kereviz sevmeyen biri olarak bayıla bayıla yiyorum:)
tavuk katınca, adı yalancı çerkez tavuğu oluyor
tavuksuzda güzel deneyebilirsiniz.
cevizde atmayı unutma
şu ara tavuktan tiksindim ama içine ceviz koyarım ah bi kereviz bulsam burda
canumcım birkaç sıkıntın var bugünlerde birbirine bağlı sıkıntılar biri daha agır basıyor ama yeniletecem diyosun skıntıyı atlatacaksın allahın izniyle o güç sendede varbide sadaka ver canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?